Kami25

Medlem
 • Content count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kami25

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  20.04.2013
 1. jeg fik min renset et stede omkring Hammel. der koster det kun 500 kr for alle brudekjoler.. og de har specialiseret sig i netop brudekjoler - så den er i sikre hænder lige gyldig hvilket materiale :-)
 2. helt klart LUXUS omkring Vodskov.. - tror jeg nok :-) og hun har lige pt 50% på mange af dette års kollektionsprøver osv. og nogle gange har hun halvdelen af bukken til 1500 kr - for di det er udgående modeller.. masser af pange at spare.. og super service!!
 3. det lyder sørme fint.. også hvis du ikke skal have slør på.. håber du får tid til at sende mig et lille billede engang efter din store dag :-)
 4. Hej.. Og mange tak.. Du bliver mindst lige så smuk :-)
 5. Hvor er du smuk! Fantastisk kjole! Tusind tak :-) Den mest behagelige kjole.. Kunne have den på altid :-)
 6. Hej igen Marieso.. :-) Jamen det er nok meget forskelligt.. Men forestiller mig det ligger ml 300-1000 kr. Hvis du er på facebook ville jeg da efterlyse nogle der kender nogle med en fin gammel bil.... Så er jeg sikker på det vil være billigt :-)
 7. WOW det er en stor forskel... Du ser godt ud :D Ja meget.. Og tak :-) havde været i kemo behandling for lidt over 1.5 år siden.. så kæmpede med at nå at få det så langt at det kunne sættes op så jeg kunne ligne mig selv.. Heldigvis lykkedes det, så jeg var simpelthen så glad :-) weeee.. Håber at det går godt med dig og kemo behandling... Ja jeg er meget imponeret.... GODT GÅET tak tak :-)
 8. WOW det er en stor forskel... Du ser godt ud :D Ja meget.. Og tak :-) havde været i kemo behandling for lidt over 1.5 år siden.. så kæmpede med at nå at få det så langt at det kunne sættes op så jeg kunne ligne mig selv.. Heldigvis lykkedes det, så jeg var simpelthen så glad :-) weeee..
 9. Kan kun anbefale at gå tidligt i gang for at undgå stress's og jag.. Jeg endte med kun at have 4 mdr til det hele.. Og det var lige lovlig stressende op til :-)
 10. Vi fik min gudmors far til at køre i hans gamle veteran bil.. Det kostede os ikke noget. Hvis man ikke har et stort budget, så forhør jer i den "lokale" veteran bil klub, eller forhør jer ved venner og bekendte om inen kender nogen med en gammel eller speciel bil.. Ofte skal de ikke have ret meget for det, da de synes det er hyggeligt.. Og bilerne kan hurtig shines om med en smule pynt.. Vores var slet ikke pyntet, men var alligevel hyggelig..
 11. vi fik en bekendt til at køre i sin smukke gamle veteran bil.. spørg evt. i en veteran bil klub hvis man ikke har det store budget.. de gør det ofte for fornøjelsens skyld og lidt til benzin :-)
 12. lidt billeder fra vores store dag :-)