nsh

Medlem
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About nsh

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 11/07/1987

Profile Information

 • Vielses dato
  14.06.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Midtjylland
 1. Jeg købte min skønne kjole d. 18 august 2013 og skal giftes d. 14 juni 2014
 2. Ej hvor skægt Men nej, har ikke lavet en planlægningstråd herinde... Hvad med dig?
 3. Så er der sæbebobler for alle pengene! og da vi kører med sommerfugletema, så passede disse jo bare helt perfekt! Vi ønsker ikke ris ved kirken, så syntes at sæbebobler var et flot alternativ.. Ved godt at der ikke er meget Do It Yourself over dissee, men syntes at andre skulle have muligheden for at se dem også Jeg har købt disse hos Dreamparty.dk De har en masse fine og sjove tiltag til enhver fest
 4. Hej Vi bor i Ikast og skal giftes d. 14-6-14
 5. Ej, dén var nu også kær med æsken men ja, der er SÅ mange ideer og muligheder derude
 6. Tak Jeg har givet den ene væk til min bedsteveninde idag, vi sad på en cafe og havde spist færdig, så tog jeg den op og lagde den foran hende. Hun åbnede den lynhurtigt og sagde endnu hurtigere Ja! håber ikke dem ved bordet ved siden af misforstod den, hehe..
 7. Hej alle Da jeg er mest til at lave ting selv og gøre lidt ekstra ud af tingene, valgte jeg at lave en lille æske til mine to kommende brudepiger frem for "bare" at spørge om de ville være min brudepige. Så jeg tog udgangspunkt i et frieri, og brugte farver og motiver som senere vil være en del af indbydelserne og bordpynten På det sidste billede ses hvad man skal bruge for at lave disse æsker Saks Lim Karton (Panduro Hobby) Lille sommerfugle craft (Tiger) Stor sommerfugle craft (Panduro Hobby) Smykkeæsker (fået hos en smykkebutik) Posca tusch (Dansk papirvare, kan også købes i Panduro Hobby)
 8. Pixum.dk kan jeg i hvertfald anbefale Jeg bestilte en lille fotobog i forbindelse med min venindes polterabend, og den blev bare rigtig flot, og der er masser af muligheder for at gøre bogen rigtig personlig
 9. Virkeli go og frisk idé til kagepynt, og dét at de kan genbruges som minde i hjemmet
 10. Ah det har jeg også tænkt meget over, fordi det koster en bondegård at købe/leje et stativ af en art. Så jeg er ude i, at lave et selv a la dette her: Ohh, oki, ja så ska man da ud i lidt kreative udfoldelser..
 11. Lemon cupcakes med vanille er klart min favorit ! Nu går jeg selv og drømmer lidt om en cupcake bryllupsskage, men, hvordan vil du anrette dem? tænker at de vel skal være på en eller anden form for opsats ? og i så fald, hvordan skaffer man lige sådan en der er stor nok? ..