Leding

Medlem
 • Content count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Leding

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 03/08/1985

Profile Information

 • Vielses dato
  26.10.2013
 • Type vielse
  Kirke bryllup
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Nebelgaard
 1. Tusind TAK! :0) Jeg har skrevet til hende, da jeg ikke kan se om den er med ring mangler nogle info.
 2. Kære Bridezillas Jeg bestilte mit underskørt i slutningen af agust måned, men den er ikke kommet endnu. Jeg har været i kontakt med forhandleren, og de siger at den er på vej. Tracking trace nummert står som unconfirmed shipping. Jeg bestilt underskørtet over ebay, så troede at jeg var sikker på at den kom til tiden, og jeg var ude i god tid. Jeg er ved at være desperat, da jeg skal til brudekjoleprøvning hos skrædderen på søndag, og der skal jeg have mit underskørt med. Jeg skal giftes lørdag den 26. oktober, så jeg har ikke så meget tid. Er der nogen som kan hjælpe mig? Jeg vil købe, låne, leje whatever bare jeg for et underskørt. Eller kender nogen en forretning hvor der er et underskørt som den på billedet og med disse mål? Brudeskørt med 1 ring, 1 flæser Længde: circa 105 cm circa 240 cm omfang Farve: creme/Elfenben & hvid På forhånd 1000 TAK!
 3. Det er simpelthen fantastisk! :0) Tusind TAK for hjælpen allesammen! Jeg skylder jer så meget! :0)
 4. GoldRumble: Tusind tusind TAK! :0)
 5. GoldRumble: Vi skal synge: "Nu falmer trindt om land", "Det er så yndigt at følges ad" og "Dejlig er jorden"
 6. Tikkitiks den stregtegning som du lavede til Stenfeldt af Skjern Kirke har du stadig den, og er det en som jeg må få?
 7. Dobbelt brud! Tusind TAK! Det vil jeg takke ja til! Jeg sender teksten, når jeg kommer hjem fra ferie... Endnu engang tusind TAK!
 8. Jeg har købt min brudekjole der. Pasformen var ikke særlig god, men den var rigtig flot syet. Min kjole med fragt kostede 1309,36 kr. og tolden var 465,70 kr.. Jeg havde selv glemt fragten, og så skal man nok regne med en udgift til skrædderen for at den bliver helt perfekt.
 9. Hej ... Jeg vil hører, om jeg må se jeres kirkehæfter for at få noget inspiration. Jeg har nemlig tænkt mig, at lave kirkehæfter, da vi har udenlandske gæster med til brylluppet. Er der nogle som har en engelsk oversættelse af vielsesritualerne til kirkehæftet! På forhånd TUSIND TAK!
 10. Hvor kan man købe topfigur i marcipan? På forhånd TAK!
 11. Det syntes jeg også, men det var det min syerske sagde... Jeg tjekker lige med hende igen for at være sikker.
 12. Hvad skriver du på Ebay af søgeord med underskørt med en ring... Jeg oversætter det nemlig forkert, tænker jeg, da jeg ikke kan finde det.
 13. Hmm... Den er desværre for lille, men hvis du finder et underskørt med en ring/stiver med diameter på 2,5 meter, så er jeg stadig meget interesseret. Det er det rigtig look - mermaidlooket!
 14. Tak for tippet! Det søge ord er meget bedre end det jeg havde skrevet!
 15. Hvor stor er ringen i diameter?