Fantasine

Medlem
 • Content count

  81
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Fantasine

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  21.06.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Tak for alle jeres svar. Praktisk kommer det til at foregå således at vi går ud efter vielsen og når alle er kommer ud går vi ind igen sammen med vores forældre og fotografen. Imens deler min kusine og niece sæbebobler ud til gæsterne og når vi så kommer ud blæser de bobler Billederne i kirken er mest for at vi er sikre på at have et billeder med vores forældre, men nej, det kan da godt være at man ikke vil bruge dem til så meget efterfølgende. For os giver det god mening fordi det så passer at vi kan komme "ud" til alle gæsterne, hvor de så kan blæse bobler. Jeg tror vi ende med bare at tage et billede af mig og manden og så et med alle forældrene
 2. Hej alle I skønne piger Vi skal finde ud af, hvem vi gerne vil have taget billeder sammen med i kirken lige efter brylluppet. Som udgangspunkt tænker vi bare vores forældre. Vi er i tvivl om vi også skal tage billeder sammen med vores søskende og min farmor. Hvad gør I andre?
 3. Hej alle i skønne piger Min kæreste og jeg har valgt at vi helst ikke vil have ris kastet på os udenfor kirken. Vi har talt om sæbebobler eller blomsterblade som alternativ. Er der nogen der har en idé til hvordan man ville få fat på en masse blomsterblade i lilla uden at det koster en formue?
 4. Hej piger Jeg står i et dilemma. Skal jeg have slør på eller ej? Skal I have slør på og hvad er jeres tanker generelt omkring det?
 5. Tak for de fine forslag. De er rigtig gode. Mine bogstaver er lavet ved at printe nogle store bogstaver ud og bruge dem til skabelon. Hvert bogstav er klippet ud to gange og så har jeg lavet en masse strimler 5,5cm som sider. Så har jeg ellers bare tapet strimlerne fast rundt langs alle kanter, lagt nogle små poser med ris i så de bedre holdt balancen og så tapet nr 2 udklip ovenpå. Det hele er klippet ud af cornflakespakker (ja, vi spiser mange cornflakes!)
 6. Jeg har lavet disse bogstaver og går nu og overvejer, hvordan jeg skal pynte dem. Har I nogen gode ideer? Vores farvetema er lilla.
 7. Skilte til gavebord osv. Små skilte til det spiselige til receptionen hvis det give i forhold til hvad i skal. Kirkehæfter. Bordplan - der er mange sjove ideer på nettet.
 8. Hold da op hvor er de fede. Det er præcis som jeg tænkte mine (både stil og farve). Jeg droppede dog pocket fordi det blev for besværligt men skal da lige kigge på den side du har linket til. Jeg er helt vild med dem
 9. Vores temafarve er indtil videre lilla og hvid. Jeg stræber efter en kraftig mørkelilla. Derudover forsøger vi at blande lidt japansk ind over fordi min kæreste har studeret det. Vi ville gerne have haft kirsebærblomster men det er ikke så nemt så det droppede vi.
 10. Jeg var på messen i kbh både i dag og i går. I går var h2b med og vi kiggede på det han havde lyst til. Det var rigtig hyggeligt. Vi brugte mest tiden på at kigge på ringe, fordi det var en fed måde at få set og prøvet rigtig mange forskellige. Det gav os en rigtig god ide om hvad vi kunne tænke os. Det var fedt fordi man bare stille og roligt selv kunne gå og prøve og kigge. I dag tog jeg så derind med en veninde hvor vi kunne gå og hygge os med at kigge på alt det andet som h2b ikke synes var så interessant. Det gode at vi begge fik en god oplevelse med det og kigget på det vi gerne ville. Jeg brugte mest messen som inspiration og så gav det nogle rabatkuponer til ringe osv.
 11. BetonCirkeline, jeg har nu booket Peter til vores bryllup. Det sjove er at jeg fandt ud af at han faktisk spillede til min søsters bryllup i 2009. De var meget tilfredse med ham, så vi har besluttet også at booke ham. Tak for hjælpen.
 12. Tak, BetonCirkeline. Jeg vil tage et kig på hans side. Diskobil, beklager, men jeg tror ikke I passer til det, vi gerne vil.
 13. Jeg havde min søster med. Hun var rigtig god til at komme med sin ærlige mening, hvis det var noget der bare ikke var godt. Samtidig overtog hun ikke beslutningen. Hun var helt klart rigtig god for mig at have med. Jeg har kun været ude og kigge 1 gang hvirvler vi var i 3 forskellige butikker. Jeg endte med at beslutte mig for en kjole i den første butik, så jeg spurgte min mor om hun ville med ind og købe den dagen efter. På den måde fik hi også lov til at være lidt med nu da jeg havde besluttet ikke at skulle kigge flere gange. Ja du skal helt klart bestille tid. Ellers får du formentlig ikke lov at prøve.
 14. Jeg er i gang med at kigge efter musik til under middagen til vores bryllup d. 21. juni 2014. Ham som stedet anbefalede os er desværre booket den dag, så jeg er på jagt efter en anden. Jeg ville høre om der var nogen herinde, der har kendskab til en, der kan spille i det nordsjællandske? Vi ønsker noget stille og rolig klavermusik under middag og til eventuelle sange. Jeg håber, der er nogle af jer skønne piger, der har nogle gode bud. På forhånd tak
 15. Dorte s. det burde være ca. samme sted som i 2010. Prøv at følg instruktionen i pdf-filen og se om man ikke kan gør det på samme måde i din version. Ellers prøv at Google. Det var sådan jeg fandt instruktionen til 2007.