Abbylil

Medlem
 • Content count

  92
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Abbylil

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2013
 • Type vielse
  På Hotel
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  England
 1. Vi inviterede 39 og bliver 31.. Men 6 af de afbud vi har været fra folk i Australien, Usa og Syd Afrika (hvilket er helt forståeligt), og de 2 sidste var fordi den ene besluttede sig for at tage et job last minute.. og den anden bliver hjemme for at passe børn så hans kone kan komme..
 2. Helt klart..! plus vi kun har 2 - 3 timer til en 3 retters menu, kaffe og chokolade samt taler.. saa der vil ikke vaere tid til meget andet..
 3. Vi skal giftes i England da vi bor sammen herover og da vores datters dåb blev holdt i Danmark syntes vi det var fair at det var danskerne der skulle rejse denne gang. Syntes også de danske traditioner er helt fantastiske (bortset fra sange).. frygter bare de ikke vil blive 100% forstået af englænderne..
 4. Min engelske kæreste og jeg skal giftes den 7 september.. vi har valgt at frabede os de fleste Danske traditioner, og har også bedt om at talerne skal være på engelsk (heldigvis snakker alle de "vigtige" engelsk) Det som er på skrift er tilgængæld både på dansk og engelsk Da vi lavede bordplanen delte vi folk op i 3 kategorier Engelsk, Dansk/Engelsk og Dansk.. og hvert bord som har en der kun taler dansk har også en som taler Engelsk og Dansk til at sidde ved siden af den som kun snakker dansk.
 5. er ikke yderliger bekymret... du kan faa nogen mega smukke regnvejrs billeder... plus du kan altid soege ly under en paraply.. hvis jeg skulle bekymre mig om noget vejr messigt vil det vaere vind...
 6. Det kommer jo an paa hvor meget du har planlagt at have gjort.. saa skriver lidt fra min liste Ordne negle Ordne oejnbryn Ordne ben Gaa brudesko til
 7. Hvis man bare tager vores total beløb og deler det er det omkring 6000 kr per person. Men for 4 canapeer, 3 retters menu, chokolade og kaffe og aftens bbq uden drikke omkring 1500 kr per person Med drikke varer kommer det op på 2500 kr Med favours, slikbuffet og så videre 3000 kr de sidste 3000 kr er for lokaler, overnatninger.... you name it..!
 8. Den 2 Sept skal jeg klippes og farves Den 3 Sept har jeg sidste kjole fitting Den 4 Sept skal alt øves, tjekkes, dobbelt tjekkes.. og feststedet skal besøges igen Den 5 Sept skal jeg have alle skønheds behandlingerne, voks, negle ect.. udenlands gæsterne ankommer så skal nok sørge for de kommer de kommer det rigtige sted hen. Den 6 Sept skal jeg gøre slikbuffeten klar, samle alt, kører ud til feststedet med alt. Ringe rundt til dem som laver kagen, blomsterne og alt andet for at hører hvordan det går. så skal jeg hente min kjole og checke ind på et hotel klokken 15.. og slukke mobilen.. eller sætte den på lydløs. Den 7 Sept GIFTES.. Frisør og Make up ankommer klokken 8.30, fotograf klokken 9.00.. skal giftes klokken 12... Har nok glemt en masse.
 9. http://www.shoesofprey.com/ Her kan du "bygge" din egen sko.. (er selv lidt addicted)
 10. den er superflot Elsker den også.. skal bare lige øve mig i at gå i dem.. ;)
 11. Her er mine.. omkring 600 kr Sat ned fra omkring 1800 kr..!
 12. Nu skal jeg jo ikke giftes i Danmark, men har på fornemmelsen at den trend ligesom breder sig. Vores dag forløber sådan her. Ceremoni i et "Garden Room" på hotellet Mad på hotellets Resturant 10 minutter gang derfra Dele af aftenfesten i poolhuset på hotellet Og aftes bbq'en bliver serveret på selve hotellet Så vi skifter lokale 3 gange i alt! vi har så ikke DJ eller band..
 13. Tager overhoved ikke hensyn til kræsne personer. Men helt klart allergier og andre ting.. vi har feks en diabetisk vegetar som ikke kan tåle nødder!.. han fik dog bare tilsendt en menu og så kunne han vælge!
 14. Godt du er blevet mere rolig, kan udemærket forstå du blev ked af det.. Håber han gav dig et stort kram igår.. og der kommer mere klarhed over det idag!
 15. Ja det er nok det nemmeste.. Puha du skulle have været blevet gift herover... de kiggede bare på mit pas en gang og sagde "ja det ser fint ud".. og det var det..