brudzilla

Medlem
 • Content count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About brudzilla

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  18.05.2013
 1. Skal giftes i morgen ( ) men sidder lidt med en følelse af, at jeg har glemt noget... Derfor: Er der noget, man lige skal tjekke op på dagen inden? Og hvad skal jeg huske at pakke ned i tasken? (vi overnatter på feststedet)
 2. @anjape: bare fordi du får et aldersgennemsnit betyder det jo ikke, at smagen er den samme... F.eks er der jo nogen, der har nogle sange, de forbinder med noget negativt. F.eks ville det være katastrofalt for vores dj at afslutte aftenen med klassikeren "om lidt blir her stille " da gommen hørte den til begravelse . hvor sku han ellers vide det fra... Vi foretrækker selv at bestemme/guide ham med eksempler. Lad os venligst holde os til emnet og ingen debat i denne tråd(så blir det mest overskueligt)
 3. Jeg skal have snakket med vores DJ i morgen, og jeg vil gerne give ham nogle sange, som han meget gerne må spille. Men jeg er lidt blank - synes ellers jeg har masser af musik, jeg elsker at danse til.... Indtil videre har jeg: Danseorkestret - kom tilbage til mig Gasolin - Rabalderstræde + Kvinde min Dirty Dancing - Time of my life Frank Sinatra - Can't take my eyes of you Og så er det, at jeg løber tør for ideer... I har sikkert nogle gode tilføjelser. Må jeg høre dem? Der er sikkert mange andre, der selv laver playlister, som også kunne få glæde af sådan en tråd
 4. Jeg får helt tårer i øjnene. Ved slet ikke hvad jeg skulle gøre, hvis det var mig... 7-9-13 Jeg kom i tanke om et indlæg jeg havde læst fra en pige, der også havde mistet sin far. Hun havde i brudebuketten et lille billede af sin far, så han på en måde fulgte hende op ad kirkegulvet, selvom han ikke var fysisk. Det var måske en ide, du kunne bruge, hvis du vil have ham helt tæt på.
 5. Jeg er kommet helt i tvivl, om vi skal have hæfte ved festen med velkomst/velbekommesang og menukort. Hvad gør I - og vigtigst af alt: Vil I ikke nok vise jeres hæfter, så vi andre kan få inspiration?
 6. Vi skal mødes med vores fotograf om en uges tid, og jeg kunne i den anledning godt tænke mig at høre, hvad man skal huske at snakke/spørge om. Især jer, der allerede har holdt møde og evt. er blevet gift. Er der nogen ting, I ville ønske, I havde spurgt om eller aftalt med vedkommende på forhånd? Jeg har tænkt mig at tage nogle billeder med til inspiration, så han ved, hvilken stil vi er til.
 7. Remisen lyder meget spændende! Du kan vel ikke henvise til nogle billeder af den? Jeg har prøvet google, men kan ikke lige umiddelbart finde noget og har aldrig set det selv
 8. Nogen af jer, der har ideer til indendørs lokation til portrætbilleder? Vi satser virkelig på, at det ikke regner på vores bryllupsdag, så vi kan få taget billeder ude, men med det danske vejr bliver vi nok nødt til at have en plan b... Ideer i Viborg indendørs eller overdækket modtages med kyshånd! Jeg tænkte selv lidt på Viborg Katedralskole, der har nogle flotte søjler overdækket udenfor (også indenfor), men ved ikke, om man overhovedet må komme ind der til fotografering privat....
 9. Hvis der ikke er nogen klump med for enden, så er det dine hårstrå, der knækker. Hmmm måske du skulle prøve at holde en pause fra det der hårfarvning. Jeg har selv prøvet at farve for tit, og det mistede jeg også rigtig meget hår af. Blev faktisk meget tyndhåret, og hjalp først da jeg gav håret en pause.
 10. Nogen, der ligger inde med sådan en hårkam, de vil sælge?
 11. Hvordan du skal behandle afhænger af, hvilken slags hår"tab" du har. Når du kigger på hårstrået, der er faldet af, er der så en "rund klump" for enden af håret? I så fald vil det ikke hjælpe noget med shampooer etc. da det ikke er dit hår, der er skrøbeligt. Hvis det til gengæld knækker, så kan en god hårkur være løsningen. Hvis du fælder meget kan det være tegn på stress. Og jo mere du stresser over, at du fælder, jo mere hår ryger der. Tro mig, jeg kender den onde spiral. Jeg holdt op med at fælde så meget, da jeg startede på Priorin. Jeg ved ikke, om det var pillerne, der gjorde forskellen, eller om jeg psykisk slappede mere af, fordi jeg følte, at nu gjorde jeg noget, der hjalp.. Men det var knapt så voldsomt efter jeg startede Priorin-kuren. Min frisør har dog fortalt mig, at man hvert 8-10 år udskifter sit hår, dvs. fælder ekstremt meget ift. normalt. Det kan også være hormonelt. P-pillestop = ekstra hårfældning (det samme hvis du lige har født). Håber det gav lidt klarhed.
 12. Jeg ville ikke tage blomsten med. Men bare min smag Men sikke en flot kjole! Hvor er den fra?
 13. Til jer butiksansatte derude... Er der noget, man skal være opmærksom på ift. stof? Noget, man sveder mere i end andet/noget der kradser? Her er jeg (og manden) helt blank.
 14. Har bare læst og fået at vide at smoking i gamle dage ikke var velset i kirken da det er en festdragt der kun bæres om aftenen. Normalt bærer de fleste vel habit eller et jakkesæt