Metti

Medlem
 • Content count

  601
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Metti last won the day on June 30 2015

Metti had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About Metti

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 04/11/1989

Profile Information

 • Vielses dato
  20.06.2015
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Gladsaxe Gymnasium

Recent Profile Visitors

1,812 profile views
 1. Hvor er det en skøn beretning! Uhh, har så mange ting at rose. Din buket er SÅ flot!! Så smukke farver! Flot borddækning, flotte blomster, ALT for fed bar (!), flotte og sjove billeder og I så begge så flotte og skønne ud! Din mormor er da bare alt for sej!! Har sikkert glemt noget, men er vild med det hele!!
 2. Der blev ikke holdt for min mand, men kun for mig. Vi startede med brunch hjemme hos mig efterfulgt af en tur ind til rådhuspladsen, hvor jeg skulle sælge kys og slikkepinde. Så var vi ude og køre lokumsræs, jeg solgte videre ned ad strøget, pause i Nyhavn, danse til karneval og videre til spisning og bowling i Valby. Super dejlig dag jeg havde.
 3. Her blev der ikke snakket så meget om det, før kort tid før vi skulle sende ægteskabserkæringen. Min H2B har et lukket efternavn, som jeg altid har synes var rigtig flot. Så har i flere år vidst at jeg ville tage hans efternavn. Vi har begge kun fornavn og efternavn, så mit efternavn bliver gjort til mellemnavn og han har kun sit efternavn. Så jeg kommer til at hedde Mette Wolf Eikelund.
 4. Godt. For det vigtigste er jo, at huske at det er jeres dag og at det er jer der kommer i første række.
 5. Både mig og min H2B er skilsmissebørn, og selvom vores forældre kan godt sammen, gider vi ikke alt det der med hvordan vi skal sidde i forhold til dem. Og vi tænker også at det er vores dag, så vi har valgt at sidde med vores venner i stedet for.
 6. Stort tillykke med forleden! Glæder mig til at læse mere om din dejlige dag.
 7. Indtil videre har vi: Oplevelsesgaver Penge til bryllupsrejse IPad Panton lamper
 8. Jeg har købt kjole hos Casa Lezar og har kun gode oplevelser. Vi måtte heller ikke tage billeder (men gjorde det alligevel) ;) Ekspedienterne er noget af det sødeste jeg har mødt og jeg gik derfra med kram og et kæmpe smil.
 9. Vores budget er på 50.000 MEN er uden ringene, kjolen og kagen. Ringene har min H2B betalt af egen lomme, da det er min forlovelsesring vi bruger som vielsesring og så har han købt en ring til ham selv. Kjolen har jeg selv betalt med et tilskud på 2.500 fra min mor. Kagen får vi betalt af min far og hans kone. Synes dog at det er svært at holde budgettet "nede" på 50.000.
 10. Her er min fantastiske, smukke kjole!!
 11. Jeg synes det er vildt sejt og ville elske det som gæst!! Overvejer selv at få nogle til at synge for min H2B i kirken når vi skal giftes, som en overraskelse
 12. Vores er hvid, guld og sommerfugle. Jeg ELSKER sommerfugle, så var meget passende at det skulle være med i vores bryllup. Her er lidt inspirationsbilleder: untitled.bmp
 13. Hvornår er den i københavn?
 14. Vi vil især også benytte os af vores kontakter. Har en gammel klassekammerat, som er super dygtig til at tage billeder og som jeg også selv skal bruge til mit bryllup, hvis du er interesseret?