Metti

Medlem
 • Content count

  601
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Metti

 1. Sikke en skøn beretning. Lyder til at I har haft en fantastisk dag. Får helt lyst til at blive gift igen.
 2. Sikke nogle skønne billeder! Glæder mig til at se mere. Håber I nyder jeres bryllupsrejse.
 3. STORT tillykke med dagen i lørdags!! Håber I havde en fantastisk dag og at den var lige som I havde drømt om. Glæder mig til at se billeder og læse beretning.
 4. Så spændende at det er lige om lidt!! I får et kæmpe tillykke fra mig allerede nu, da jeg rejser på ferie senere i dag. Håber I får en helt igennem fantastisk dag og glæder mig til at se billeder og læse beretning.
 5. Sikke en masse fine ting du har fået lavet og hvor er din lille hjælper sød! Skriften på poserne, hvor du har skrevet love er VILDT FLOT skrevet!!!!
 6. Hvor har du godt styr på det hele efterhånden! Er så spændende at det snart nærmer sig! Rigtig fin bordplan, smukke ringe og smukt hairpiece.
 7. Fine bordkort og super lækker terrasse! Håber dine piger havde en god skoledage.
 8. Hvor er de fede dine foto-props!! Og jeg burde også stoppe med at følge med, da jeg tænker: "Ej, hvorfor havde jeg ikke det til vores bryllup"!!!
 9. Glad for at jeg kan hjælpe. God bedring med lille pigen.
 10. Sikke en smuk ring og nogle rigtig flotte invitationer.
 11. Sikke dog en dejlig PA du havde dig. Jeg gav lidt forskellige gaver til folk, men alle fik et personligt brev, hvor jeg skrev hvor glad jeg var for deres hjælp og hvor højt jeg elskede dem. Det kunne være en ide. Kunne mærke på flere af dem, at de var gladere for brevet end gaven.
 12. Sikke dog en dejlig PA du havde dig! Vildt flot makeup, du bliver jo pivlækker til brylluppet!! Og stort tillykke med milepælen.
 13. Hvor er det en skøn beretning! Uhh, har så mange ting at rose. Din buket er SÅ flot!! Så smukke farver! Flot borddækning, flotte blomster, ALT for fed bar (!), flotte og sjove billeder og I så begge så flotte og skønne ud! Din mormor er da bare alt for sej!! Har sikkert glemt noget, men er vild med det hele!!
 14. I maj 2004 var jeg på tur med klassen til Bornholm og her mødte jeg mit livs kærlighed. Han var selv afsted med sin klasse og "imponerede" mig ved at kaste med spegepølse og tandpasta! (Til hans forsvar skal det siges at vi kun var 15) Det viste sig at vi boede rigtig tæt på hinanden og vi begyndte at skrive sammen. Vi blev lidt vilde med hinanden og han var faktisk den første jeg kyssede med! Men på grund af den unge alder blev det ikke til mere. Vi fik andre kærester, men fortsatte med at være gode venner. Efter 3 år blev vi kærester. Lige fra start af, vidste jeg at han var den rigtige og ham jeg skulle være sammen med resten af mit liv. Det hele virkede lige pludselig så rigtigt og jeg fattede ikke at jeg ikke havde opdaget det noget før! Vi er vokset som individer og som par i løbet af de 7 år vi har været sammen og jeg elsker ham bare så højt!!! Og er så taknemlig for at han ikke løb skrigende væk, da han mødte min skøre familie! Jeg har gået i ca. 1,5 år og rigtig gerne ville giftes og har givet meget store vink om det. Men han har hele tiden sagt at han i hvert fald ikke ville fri om vinteren, for det var for deprimerende! Så da han havde dækket op med morgenbord og friede til mig julemorgen var jeg virkelig overrasket og så lykkelig!! Vi har bestemt datoen 20/6-2015 og jeg er allerede gået helt i bryllupsmode!! Et lille billede af min og min H2B attachment=351157:304808_10150287937022260_1271829905_n.jpg]
 15. Tusind tak. Tænkte nok at alle I søde zillaer ikke ville have noget imod billedspam.
 16. Ej, hvor spændende med alle dine/jeres opdateringer! Hvor henne i Søborg er det? (Bor selv i Søborg)
 17. Tak søde Cirkeline! Var også SÅ glad for den! Skal også have farvet den, så jeg kan have den på til andre lejligheder. Det kan jeg godt forstå, den er bare så klassisk og smuk. Rigtigt god idé at farve den, for den ligner jo ikke en brudekjole når den så er farvet. Har du tænkt hvilken farve det skal vøre så? :-)Nej, ikke endnu. Skal have fundet et sted som kan give mig nogle ideer. Har dog fået at vide at det kun kan blive sarte farver. Men tænker lidt en sart rosa eller sart lyseblå måske. Det ville virkeligt være fint :-) Du må endelig lige lægge billeder op når den er farvet, for det er meget spændende. Jeg følger jo virkeligt godt med endnu herinde, man kan altså ikke lade være, selvom det er 1 år siden jeg blev gift. Men jeg elsker bare at høre om andre bryllupper og drømme mig tilbage til vores eget :-) Det skal jeg nok gøre. Ja, kender jeg godt. Jeg har også ret svært ved at slippe bryllupsklar. Det har jo været en stor del af ens liv så længe!!
 18. Tusind tak for en dejlig beretning! Den var en fornøjelse at læse!
 19. Super smukt par! Glæder mig til at se mere!
 20. Dejligt at to store poster er ordnet!
 21. Tak søde Cirkeline! Var også SÅ glad for den! Skal også have farvet den, så jeg kan have den på til andre lejligheder. Det kan jeg godt forstå, den er bare så klassisk og smuk. Rigtigt god idé at farve den, for den ligner jo ikke en brudekjole når den så er farvet. Har du tænkt hvilken farve det skal vøre så? :-) Nej, ikke endnu. Skal have fundet et sted som kan give mig nogle ideer. Har dog fået at vide at det kun kan blive sarte farver. Men tænker lidt en sart rosa eller sart lyseblå måske.
 22. Må sige ligesom alle de andre: De tavler er for FEDE!!!!!! Du er altså så sej til det der DIY!!
 23. Tak søde Cirkeline! Var også SÅ glad for den! Skal også have farvet den, så jeg kan have den på til andre lejligheder.