cis

Medlem
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by cis

 1. Med lige over 1 mdr til brylluppet så har vi lidt.. travlt.. jeg har været i gang med kigge men tænker at det kunne være nogen herinde som kendte nogen.. gerne en som kommer hjem til en.. Det ville være så hyggeligt :-) Takkkk
 2. MEN jeg kan ikke se hvor den forhandles længere.. måske har nogen af alle jer herinde set den :-) eller noget i den stil Håber at I kan hjælpe..
 3. Lige en update... det blev et design fra denne serie.. Dog forhandler ingen i DK den længere så jeg var et smut i sverige :-)
 4. skønt med en update på rens... min kjole skal nu renses om den skal sælges må tiden vises...
 5. Så kom dagen og 1 mdr før tid.. blev den rigtige kjole fundet.. det er en super skøn model fra demetrios.. Jeg havde købt en anden men fortrød ;-) syntes jeg også lige ville vise min :-)
 6. Jeg gjorder det betalte også moms.. jeg fortrød bare så jeg endte med at købe en ekstra... :-(
 7. Jeg er selv lidt i vildlede og vil mægtig gerne hører jeres tanker ;-)
 8. har I fundet et godt sted at købe så.. cool tror også bare at jeg skal have fundet en fin bh så :-) d jeg tænkte mere på topmaven i en stramkjole.. Kender I det.. jeg har helt glemt hvordan kjolen sad på mig... men den var også lidt for stor så øhhhh Men tak for input allesammen
 9. Super tip......takker
 10. Har smidt dig en PM :-) Det ville være skønt hvis hun kan/gider... Jeg kan se jeg skal giftes en uge før dig ;-)
 11. skønne kjoler.. har du fået dem endnu... hvor lang tid er du om at lave hårpieces ???
 12. well jeg tænkte når Kirken er på plads så falder kjolen også på plads. Men nu ved jeg snart ikke med det hele når Kirken absolut skal være på tværs. Jeg troede man godt kunne blive viet i en kirke man er døbt, konfirmeret og ens forældre er begravet ved.. Men nææ nej. Jo en tid kunne vi få og det passer bare slet ikke ind i vores dag. Kan det virkelig være rigtig.. efter at have betalt kirkeskat i over 15 år så kan det ikke lade sig gøre.. Er der andre der har prøvet det og hvad har I gjort. Og ja vi er seriøst sent ude men tænkte vi skal nok nå det.. håber I har nogen forslag til hvad vi skal gøre.
 13. cool godt at hører... jeg sidder også bare gennem alt lige nu for at se hvad jeg har glemt og hvad jeg skal huske.. uden stress selvfølgelig.. :-) men hvordan ændre man sin overskift herinde ??
 14. Tillykke med datoen. Det var da dejligt at det gik i orden Jeg er sikker på at I sagtens kan arrangere det på 1 1/2 måned. Bare tænk på de programmer der hed "Hvad Bruden ikke ved" der skulle gommen arrangere det hele selv på bare 2-3 uger. Så hvis I nu er to om det og hvis I endda får lidt hjælp fra jeres familie, så er jeg sikker på at I nok skal nå det. Rigtig meget held og lykke med planlægningen tak, ja nu har vi travlt.. :-) så nu skal jeg til at få en masse inspiration så invitationerne kan blive lavet :-)
 15. Syntes I alle skulle have en update.. Vi har nu fået en tid kl. 14 d. 1 juni :-) vi fik mailen i slut marts. Mon man kan nå at gøre alt klar til et bryllup på mindre 1½ mdr..
 16. Hele min familie er flyttet væk fra hvor jeg er døbt og konfirmeret men tænk den kirke er meget populær men der var det ikke noget problem. Der er jo forskel fra sogn til sogn.. Men hans mor bor der stadig, måske er hun ikke den mest aktive kirkegænger men hun er på den kirkegård ret tit. Mange kirker tager ikke imod forhåndsbooking men det fremgår også af deres hjemmesider. desuden står der på deres hjemmeside. Bestilling af vielse : Ved vielse gælder at mindst en af de kommende ægtefolk skal bo i sognet eller have anden tilknytning til kirken. Vielse kan ikke bestilles længere end 3/4 år ud i fremtiden. Hvis man ikke bor i sognet kan man ikke forvente at vielsen kan ske efter kl 12.30 Og den ene præst ville have sagt ja men han er desværre bortrejst den dag.. nå men tiden går og klokken slår.. måske er det bare ikke ment at vi skal blive gift som jeg gerne vil...
 17. Hej, Jeg ville hører om I har nogen forslag til kort hårs opsætninger og skal det være med slør eller uden? håber I kan komme med forslag og jeg glæder mig til at bruge dette forum.
 18. Det lyder da som en god plan :-) og tag nogle billeder, jeg vil gerne se.. udover det nogen der ved hvordan man sætter billeder ind :-)
 19. Hans mor bor stadig i sognet.. ellers må han jo flytte adresse derhjem til igen også kan han jo godt.. eller jeg kan flytte min adresse dertil.. det er jo bare lidt langt ude at skulle gå til sådanne ekstremer...
 20. tjaa det er bare et nej.. Vi fangede vist kordegn på en dårlig dag og den ene præst sagde det burde ikke være noget problem men han var der bare ikke til Juni så vi skulle snakke med hans kollega. Og vi fik det endelig nej idag. Så vi skal bare finde en præst som gider da kirken er ledig... åhh altså.. Men vi prøver så også at skrive til kirke ministeriet fordi som I selv siger han har trods alt boet i sognet i 42 år og nej han har ikke været gift før og det har jeg heller ikke.. Men tak for alle jeres input. Nej jeg tror nu ikke filips kirken på Amager er noget specielt andet for min kæreste så jeg er bare lidt træt lige nu og folk rykker for en dato osv osv :-( Har I nogen andre forslag ?
 21. ja hvis det så var tilfældet... det eneste er at vi kun lige for 1 år siden er fraflyttet sognet. Kordegn sagde til at starte med at vi kunne få kl. 12.30 og ikke senere når nu vi ikke boede der længere. Men nævnte manden ikke noget om at han var døbt og konfirmeret der. samt hans far ligger begravet der. Vi er åbne overfor dage så der har vi prøvet at være dem imødekommende.. tror et sted kirken nu syntes at vi er belastende eftersom han har skrevet 1 gang til kordegnen og 1 gang til den ene præst som ringede og sagde han skulle snakke med den anden præst som lige ville vende den men ikke mente det var et problem.. og så blev det et problem alligevel.. :-(
 22. fantastisk at læse om din dag.. og kjolen var så flot.. jeg tænkte på dit hårpynt er jeg helt solgt i. må man spørger hvor du har købt det henne.. endnu engang tak for din skønne beretning.. skønt forum hvor man kan hører gode historie og blive inspireret. :-)
 23. den er da også fantastisk...
 24. ja okay, kunne være at nogle billeder ville hjælpe af mit hårs længde.. men hvordan hulen sætter man billeder ind... tænker også om der skal slør eller bare noget kreativt fjerværk. Min frisør ser mig yderst sjældent så jeg skal også have fundet en som kan sætte håret :-) det har min frisør sagt nej til.. :-(