cis

Medlem
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cis

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  01.06.2013
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  filips kirken

Recent Profile Visitors

880 profile views
 1. Lige en update... det blev et design fra denne serie.. Dog forhandler ingen i DK den længere så jeg var et smut i sverige :-)
 2. skønt med en update på rens... min kjole skal nu renses om den skal sælges må tiden vises...
 3. Så kom dagen og 1 mdr før tid.. blev den rigtige kjole fundet.. det er en super skøn model fra demetrios.. Jeg havde købt en anden men fortrød ;-) syntes jeg også lige ville vise min :-)
 4. Jeg gjorder det betalte også moms.. jeg fortrød bare så jeg endte med at købe en ekstra... :-(
 5. har I fundet et godt sted at købe så.. cool tror også bare at jeg skal have fundet en fin bh så :-) d jeg tænkte mere på topmaven i en stramkjole.. Kender I det.. jeg har helt glemt hvordan kjolen sad på mig... men den var også lidt for stor så øhhhh Men tak for input allesammen
 6. Super tip......takker
 7. Jeg er selv lidt i vildlede og vil mægtig gerne hører jeres tanker ;-)
 8. Har smidt dig en PM :-) Det ville være skønt hvis hun kan/gider... Jeg kan se jeg skal giftes en uge før dig ;-)
 9. Med lige over 1 mdr til brylluppet så har vi lidt.. travlt.. jeg har været i gang med kigge men tænker at det kunne være nogen herinde som kendte nogen.. gerne en som kommer hjem til en.. Det ville være så hyggeligt :-) Takkkk
 10. skønne kjoler.. har du fået dem endnu... hvor lang tid er du om at lave hårpieces ???
 11. cool godt at hører... jeg sidder også bare gennem alt lige nu for at se hvad jeg har glemt og hvad jeg skal huske.. uden stress selvfølgelig.. :-) men hvordan ændre man sin overskift herinde ??
 12. Tillykke med datoen. Det var da dejligt at det gik i orden Jeg er sikker på at I sagtens kan arrangere det på 1 1/2 måned. Bare tænk på de programmer der hed "Hvad Bruden ikke ved" der skulle gommen arrangere det hele selv på bare 2-3 uger. Så hvis I nu er to om det og hvis I endda får lidt hjælp fra jeres familie, så er jeg sikker på at I nok skal nå det. Rigtig meget held og lykke med planlægningen tak, ja nu har vi travlt.. :-) så nu skal jeg til at få en masse inspiration så invitationerne kan blive lavet :-)
 13. Syntes I alle skulle have en update.. Vi har nu fået en tid kl. 14 d. 1 juni :-) vi fik mailen i slut marts. Mon man kan nå at gøre alt klar til et bryllup på mindre 1½ mdr..
 14. Hele min familie er flyttet væk fra hvor jeg er døbt og konfirmeret men tænk den kirke er meget populær men der var det ikke noget problem. Der er jo forskel fra sogn til sogn.. Men hans mor bor der stadig, måske er hun ikke den mest aktive kirkegænger men hun er på den kirkegård ret tit. Mange kirker tager ikke imod forhåndsbooking men det fremgår også af deres hjemmesider. desuden står der på deres hjemmeside. Bestilling af vielse : Ved vielse gælder at mindst en af de kommende ægtefolk skal bo i sognet eller have anden tilknytning til kirken. Vielse kan ikke bestilles længere end 3/4 år ud i fremtiden. Hvis man ikke bor i sognet kan man ikke forvente at vielsen kan ske efter kl 12.30 Og den ene præst ville have sagt ja men han er desværre bortrejst den dag.. nå men tiden går og klokken slår.. måske er det bare ikke ment at vi skal blive gift som jeg gerne vil...