cis

Medlem
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cis

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  01.06.2013
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  filips kirken

Recent Profile Visitors

1,054 profile views
 1. Lige en update... det blev et design fra denne serie.. Dog forhandler ingen i DK den længere så jeg var et smut i sverige :-)
 2. det var jo mig så selvfølgelig skulle vi have en byge eller to :-) Vi var på Amager :-)
 3. skønt med en update på rens... min kjole skal nu renses om den skal sælges må tiden vises...
 4. Super du nåede at få styr på det hele søde.... Glæder mig til at læse om jeres store dag.... Du kan bruge Photobucket.com til billeder jooo det blev på et hængende hår det hele... og så fik vi regn.. men 3 timer inden fik de sat et ekstra telt op :-) stakkels René
 5. vi fik styr på det hele.. .selv med lidt stress fra andre sider... men jeg vil skrive hele den sindssyge rejse ind.. og så blev vores vielse forsinket med 40 min ;-) og det var ikke min skyld vi kunne ikke komme frem :-)
 6. Så kom dagen og 1 mdr før tid.. blev den rigtige kjole fundet.. det er en super skøn model fra demetrios.. Jeg havde købt en anden men fortrød ;-) syntes jeg også lige ville vise min :-)
 7. Jeg gjorder det betalte også moms.. jeg fortrød bare så jeg endte med at købe en ekstra... :-(
 8. okay så med under en uge til så er vi måske lidt presset snart... tekst til æsker med pamol any body som har det ??? :-)
 9. Må vi ikke se dem? Josephine jeg er så dårlig til dette så jeg kan ikke ligge dem ind :-( men jeg købte rainbow club jess med kilehæl.. :-)
 10. yeah så kom skoene og de er så fine :-)
 11. har I fundet et godt sted at købe så.. cool tror også bare at jeg skal have fundet en fin bh så :-) d jeg tænkte mere på topmaven i en stramkjole.. Kender I det.. jeg har helt glemt hvordan kjolen sad på mig... men den var også lidt for stor så øhhhh Men tak for input allesammen
 12. Super tip......takker
 13. Jeg er selv lidt i vildlede og vil mægtig gerne hører jeres tanker ;-)
 14. Vi har ingen brude piger, så det gør du som du har lyst til søde :-) tak..... :-) ja det er lidt cool samme dag :-)
 15. Milepæl under 1 mdr. til bryllup nu hvad mangler jeg/vi ? Hvad vi har styr på 2 Brudekjoler er fundet og den sidste er den rigtige... ikke smart... Sko købt forlover fundet Kirken og præst booket få skoene hjem Undertøj Hvad vi mangler Salmer og venter på at høre fra præsten Ringe til gravering Prøvelses attest mangler Musik Bryllupskagen Bordkort Den endelig bordplan brudebuket Tøj til gommen Give besked til aften stedet Øve brudevals Brudepige??? Menu bestemt Gæste listen er færdig Temafarve og borddækning Fotograf mangler at vende tilbage Frisør ( helst derhjemme i Greve J Nogen der kender nogen Tid til at få lavet negle Kan i komme med flere indput til hvad vi mangler ?