WeddingDaze

Medlem
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About WeddingDaze

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  01.10.2016

Recent Profile Visitors

1,028 profile views
 1. Smuk! Hvor er den fra?
 2. Jeg var (er) 37, da jeg blev gift. Jeg valgte en fantastisk havfrue-model, med tætsiddende overdel, hjerteudskæring, blonderyg og langt slæb. Og masser af perler og blonder Min mand sagde, at jeg kunne ikke have valgt en flottere kjole, da den var så elegant og også fremhævede min figur. Du skal virkelig gå efter hvad, du føler dig mest smuk i. Skidtpyt med alder - det afgørende er, hvordan du har det med kjolen! Jeg var frem og tilbage, da jeg oprindeligt først havde købt en anden kjole, men denne fik mig til at føle mig som den smukkeste brud. Og det var bare alle penge værd.
 3. Jeg håber, at løsningen med bæltet fungerer for dig og du føler, at du har det helt rigtige kjole Jeg kan virkelig godt sætte mig ind i din situation - det er bare så vigtigt, at det er den rigtige kjole! Jeg endte selv med at købe en anden end min oprindelige og tog så et tab på den første kjole, men det var bare det rigtige valg for mig.
 4. Det er vist lidt forskelligt, om man beholder det på eller tager det af efter vielsen. Jeg vil gerne have mit på hele dagen. Det er ligesom en del af brudekjolen, synes jeg Det er halvlangt og vil gå til til knæene eller læggene (det skal jeg lige finde ud af med skrædderen).
 5. Du kan jo mærke, at den sidder for løst, så er det jo lige meget, hvad størrelsen er. Prøv at kontakt Nicolai og hør, hvad der kan gøres. De er super sød derinde og de ved jo, hvor meget en brudekjole betyder, så mon ikke, at de kan se problemet og vil gøre, hvad de kan?
 6. Jeg købte den anden Det var virkelig mange overvejelser og frem og tilbage, men efter at have prøvet den igen, så stod det klart, at det bare kjolen for mig. Jeg var så så heldig at få solgt den anden, men jeg tager et tab. Samlet bliver udgifterne til brudekjole noget højere, men denne er bare det værd, for nu er der ingen tvivl
 7. Så vidt jeg kan se, er de kommet nu (i fanen øverst: "tools"), men man kan ikke logge ind / ens password bliver ikke accepteret.
 8. Det er rigtigt, men dette er en kjole / mærke, som de ikke fører (Demetrios)
 9. Nej, det er jeg vist ikke ;) Det er bare et svært valg. Den, jeg har valgt, er den mere elegante, tætsiddende med blonder og lidt slæb, og den anden er "wow-brudekjolen" i havfruestil med langt slæb, perler og blonder (og lige det dyrere...). Godt at vide, at jeg nok ville kunne komme af med et tilgodebevis Håber, at de udsteder dem, skulle jeg ændre mening. Jeg skal bare til at træffe valget, for den anden skal jo bestilles hjem.
 10. Det er faktisk en rigtig god idé! Det er hos Panayotis og jeg kan ikke lige se, om de tager retur og udsteder tilgodebevis. Men det må jeg finde ud af, hvis jeg går efter den anden. Jeg er ikke sikker på, om jeg gør det.. Det er svært, for det er to meget forskellige kjole og to forskellige stile (luksusproblemer...).
 11. Er der nogen, der har prøvet at fortryde en brudekjole for så at købe en anden? Jeg har fundet og købt en virkelig flot kjole. Jeg er bare desværre nu faldet over en, som er helt fantastisk og en mere "wow"-stil. What to do...
 12. Jeg har givet ca. 12.000 kr for kjole, slør og underskørt (det sidste får jeg nok ikke brug for, men det skal vurderes, når kjolen er hjemme i min størrelse.). Problemet er så nu, at jeg har en anden kandidat i spil, som er helt fantastisk...
 13. Det er præcis samme situation, som jeg står i. Jeg er også ny fra årsskiftet og havde forstået varslingen som, at det var fra oktober 2015 og derfor en gammel besked i forhold til noget, som allerede var sket. Så ja, det er blevet misforstået af flere herinde. Hvorfor i alverden man ikke uanset hvad vælger at sætte et nyt banner på eller udsende en ny varsling, når man så endelig - 6 måneder senere - vælger at gøre alvor af det, forstår jeg virkelig ikke. Øv, for en ringe service.
 14. Jeg har mistet budget og ønskeseddel. Den eneste varsling, jeg har læst herinde om, at værkøjerne ville blive slettet, var i forhold til oktober sidste år. Det er virkelig ringe at tilbyde en service og så bare fjerne den igen, uden varsel.
 15. Smuk! Hvor får du dem lavet henne?