evaped

Medlem
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About evaped

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  05.07.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Vi har overvejet lidt det samme. Jeg faldt nemlig over dette på et tidspunkt https://www.etsy.com/dk-en/listing/75476584/large-round-printed-bowl?ref=shop_home_active
 2. Sko

  Jeg er godt faldet over dem på Brandos og synes at de ser sindsygt lækre ud. Men som du selv skriver er de dyre
 3. Jeg har handlet der et par gange - også til brylluppet. Kvaliteten og leveringstiden plejer at være iorden. Det eneste problem jeg har med dem er at nogle ting sælger de kun i forfærdeligt store mængder fordi de primært sælger til børnehaver m.m.
 4. For at kunne holde en fest i et forsamlingshus med mad og drikke har vi bedt vores forældre om hjælp (5-6000 fra hvert par). Hvis de ikke kunne/ville hjælpe ville vi i stedet skulle leje et sted og selv stå for mad og drikke hvilket vi helst ikke vil.
 5. Vi regner med at købe noget fotopapir i 10x15 cm og så udskrive et billede på den ene side og skrive på den anden side. Du kan jo også købe noget større fotopapir så det kan foldes på midten som du gerne vil have.
 6. Så snart vi var enige om datoen og begyndte at snakke mere om bryllup sendte jeg en mail til den præst vi gerne vil have til at vie os. Det var vel at mærke mere en halvanden år i forvejen.
 7. Vi har sølv forlovelsesringe som vi også vil bruge som vielsesringe. Vi er også på SU. Vi har dog snakket om at få dem lavet i hvidguld i stedet for engang i fremtiden (fx til kobberbrylluppet).
 8. Hvid bliver af en almindelig printer (uden hvid farvepatron) opfattet som at der ikke skal trykkes noget. Så når du ikke har en hvid farvepatron kan det ikke lade sig gøre at printe hvid på andet end hvid. Du kan prøve at printe i en lys pastelfarve eller lignende og se om det virker.
 9. Har du prøvet at snakke med en skrædder? Så kan du jo få alt som du vil have det.
 10. Wow fantastisk kjole. Jeg er helt vild med stoffet, må man spørge hvad det er for noget?
 11. Hvis du skal printe på sort er du vist nødt til at have en hvid farvepatron for normalt "printes" hvid ved ikke at farve papiret
 12. Her er hvordan vores er foreløbigt
 13. Idag er vores personlige vokssegl med vores monogram kommet Det ser bare super ud og H2B er ovenud lykkelig (han havde julelys i øjnene første gang jeg nævnte vokssegl og krævede at vi skulle have et) Billedekvaliteten er dog ikke den bedste
 14. Jeg læste inde på siden at hvis man får at vide at man skal betale told så skal man bare skrive til dem og så betaler de.
 15. Det har altid været sådan i min familie at til alt (fra fødselsdage til bryllupper) så er det aldrig en selv der sender ønsker/ønskeseddel rundt. Min mor har fra min første fødselsdag altid stået for min, min søsters og min fars ønskesedler og så har min far stået for min mors. Ligeledes med mine bedsteforældre, onkler og fastre. Så det med en anden der koordinerer gaver/ønskeseddel er helt normalt. Men i min H2B's familie sender de selv ønskesedlen rundt og får 10 af noget og intet af noget andet Så hvis det også er hvad i er vant til kan jeg godt se hvorfor jeres gæster synes at en gavekoordinator er mærkelig/unødvendig. Men for mig er det bare sådan det er. Jeg har dog haft voldsomt svært ved at vende min H2B's mor til det faktum at hun skal vende tilbage med hvad hun vil give min H2B i gave til fødselsdag/jul. Så jeg har forstået at det ikke er alle der er lige så koordinere som vi er i min familie men for mig er det bare nemmere og sjovere at der ikke er det samme i nogle af pakkerne. Det blev en lang kludret smøre men jeg håber at i forstår.