Camilla87

Medlem
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Camilla87

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 03/31/1987

Profile Information

 • Vielses dato
  10.08.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Uth kirke, horsens
 1. Den 10/8 -2013 bliver vores dag. Camilla og Lennart.
 2. Ja men vi skal ikke have en dj. Vi skal have et to mandsband. Og jeg vil helst hvis vi kunne få det på en cd eller noget, så vi kunne øve det.:-)
 3. Jeg havde også tænkt mig at først dansede vi til den rigtige brudevals, i ca 1 minut, hvorefter vi 'slår' over i gangam style. Og så tilbage i brudevals. H2b er så klar på det. Jeg kan dog bare ikke finde et sted der kan ordne musikken for mig:-( så hvis nogen kender et sted så sig endelig til:-)
 4. Hva med verdi, de fåes med flere forskellige smage, de smager bare godt, og så lige med et jordbær eller vindue i. Det skal vi have til velkomst.
 5. Min h2b har også købt i lilly, på udsalg. De har vist stadig udsalg på deres hjemmeside:-)
 6. Hej alle. Håber meget der en der ude der kan hjælpe mig, jeg leder desperat efter nogen lommetørklæder, kleenex i lime grøn, som gerne skulle være i kirkehæfterne:-) Håber nogen kan hjælpe mig.
 7. Det er da skide godt musicgirl.:-) ja det er da lige om lidt, hvor vildt. Jeg er nu på - 8,5 kg, har lige været i en periode hvor det har gået meget langsom, men her fra april går jeg på 5 måneders orlov, så bliver der massere af tid til træning.:-)
 8. Ja så er jeg i gang igen, det hele gik i vasken sidste gang, ,men denne gang kører det. Har nu tabt 6 kg i alt. Og så på 16 dage.;-) der er dog sket det, at jeg har fået astma igen, så mit træning er gået helt i stå, jeg prøvede i sidste uge, men måtte simpelthen give op, da jeg slet ikke kunne få vejret til sidst:-( så det mega træls. Håber snart det falder til ro, så jeg kan starte med træning igen. God vind til alle i det nye år.
 9. Hej alle. Nåede slet ikke herind i går, men 1 enkelt kilo er det blevet til. Så det jeg er glad for, hvertfald bedre end ingenting:-) så den her uge står på max træning:-)
 10. Hej alle sammen. Jeg har besluttet mig for at veje mig om søndagen så der kommer mine vægttab på. Jeg er dog mega bange for på søndag, jeg har virkelig taget mig sammen med maden, mangler dog stadig det der morgenmad, jeg har aldrig været så god til at spise morgenmad, men det skal jeg bare i gang med:-) men den her uge har virkelig været hård at komme igennem, har slet ikke været og træne, så håber da bare jeg har tabt mig lidt. Magter ikke flere nederlag:-( Men kæmpe tillykke til jer, der har tabt sig i denne uge. :-)
 11. Hej alle sammen. Jeg er samme båd som jer, skal giftes til August næste år, mit mål er -25 kg. Jeg er syntes det er svært at finde tid til at få trænet i hverdagen, jeg arbejder fra 8- 16 hver dag, og har 2 børn. Hvis nogen har nogen gode forslag til en kost plan, tager jeg rigtig gerne imod. Syntes det er dejligt med en tråd hvor man dele sine tanker med andre i samme båd.