Malle8200

Medlem
 • Content count

  139
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Malle8200

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 10/23/1990

Profile Information

 • Vielses dato
  20.09.2014
 • Type vielse
  Kirke reception fest
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Århus
 1. Tak :-) tager den allersidste p-pille i dag så det er lidt spændende og også lidt skrækindjagende :-S Det kan jeg dælme godt forstå Det synes jeg også det var dengang selvom hun ikke var helt planlagt ;) Utroligt at man kan blive skruk når andre snakker om bebser når man har en liggende ved siden af sig. Det er sådan lidt dobbelt spændende fordi det er første gang på 2 år at jeg holder P-pille pause, pga min Pco tager jeg dem ellers nonstop uden mens-pause, så ved faktisk ikke hvordan min krop reagere uden... Ja, det bliver spændende at se hvordan din krop reagere på det. håber at det går som det skal. Ved os gik der et år før der skete noget og vi var lige blevet enige om at vente til efter brylluppet, og så sad hun der. Vi gik ikke sådan 100% ind i det, det var mere nu stopper jeg på p-piller og hvis der så sker noget er det bare godt. Min krop fik det virkelig godt efter jeg smed pillerne, men nu har min læge givet mig minipiller og min krop er nu tilbage til meget kvalme, ondt i maven, svimmelhed og hovedpine.. Håber virkelig også at din krop reagere godt på det.. P-piller er jo noget af det der holder min PCO i skak så det er ikke bare et præventionsmiddel men også en del af min medicin jeg fjerner, men min PCO læge er jo med på sidelinjen og så må jeg bare være endnu mere opmærksom på min krops reaktioner Ja, der er lidt mere i det hos dig end andre.
 2. Tak :-) tager den allersidste p-pille i dag så det er lidt spændende og også lidt skrækindjagende :-S Det kan jeg dælme godt forstå Det synes jeg også det var dengang selvom hun ikke var helt planlagt ;) Utroligt at man kan blive skruk når andre snakker om bebser når man har en liggende ved siden af sig. Det er sådan lidt dobbelt spændende fordi det er første gang på 2 år at jeg holder P-pille pause, pga min Pco tager jeg dem ellers nonstop uden mens-pause, så ved faktisk ikke hvordan min krop reagere uden... Ja, det bliver spændende at se hvordan din krop reagere på det. håber at det går som det skal. Ved os gik der et år før der skete noget og vi var lige blevet enige om at vente til efter brylluppet, og så sad hun der. Vi gik ikke sådan 100% ind i det, det var mere nu stopper jeg på p-piller og hvis der så sker noget er det bare godt. Min krop fik det virkelig godt efter jeg smed pillerne, men nu har min læge givet mig minipiller og min krop er nu tilbage til meget kvalme, ondt i maven, svimmelhed og hovedpine.. Håber virkelig også at din krop reagere godt på det..
 3. Tak :-) tager den allersidste p-pille i dag så det er lidt spændende og også lidt skrækindjagende :-S Det kan jeg dælme godt forstå Det synes jeg også det var dengang selvom hun ikke var helt planlagt ;) Utroligt at man kan blive skruk når andre snakker om bebser når man har en liggende ved siden af sig.
 4. Ejj hvor er din takkekort blevet flotte Og hvor spændende med projekt baby, krydser fingre for at der sker noget hurtigt..
 5. Vi kom/kommer ikke lige på bryllupsrejse sådan i den nærmeste fremtid men min mand gav mig et gavekort til small danish hotels så vi også kan komme på spa ophold når jeg engang kan undvære baby så længe.. Det er træls når der er bøvl med arbejdet som lige tager ens fokus.. Jeg endte med at blive sygemeldt i stort set halvdelen af min graviditet fordi jeg blev presset for hårdt på arbejdet. Det var både stress og alt for meget løft. Jeg havde tit 2-3 dage med 11 timers vagter hvor jeg sad ned i max. 1 time om dagen, det resulterede i bækkenløsning, skævt bækken og risiko for, for tidlig fødsel. Det tog lige alt mit fokus og glæde omkring at planlægge brylluppet. Da jeg så fik gejsten igen, fik jeg heldigvis lavet en hel del, for de sidste uger af graviditeten fik vi at vide at baby ikke voksede og der ikke kom nok næring igennem navlestrangen. Det slog mig også en del ud, så der stod brylluppet også stille. Kan kun sige hold hovedet højt og håber snart at det kommer på plads igen. så du kan fokusere på det gode og jeres dejlige bryllup. for der er jo ikke så længe igen og tiden går hurtig:)
 6. Så blev det sidste punktum ved brylluppet sat, nu er takkekortene blevet sendt ud :) Og snart får min lille pige endeligt sit navn :)

 7. Beretning i tråden s.22 :)

 8. Vi har bestilt hos optimalprint.dk nu Vi har bestilt 70stk. Så er der også plads til at lave fejl..
 9. Det er da skide irriterende
 10. Da vi kiggede på vistaprint stod fragten til 122 kr og man kan købe 10, 20, 30, 40, 50 og så 100stk og vi skal bruge 60 så skal vi købe af to omgange fordi man ikke kan tilføje 50 og så 10 til indkøbskurven. måske jeg skulle tjekke optimalprint
 11. Hej Søde BKer Vi skal til at have styr på de takkekort. Vi vælger den lette løsning med at bestille dem, da jeg ikke lige har overskud til at lave dem selv med en barnedåb lige rundt om hjørnet. men hvor skal/kan vi bestille dem henne? Vi vil gerne have sådan nogle med billeder fra dagen og som vi selv kan designe Kram
 12. Jeg ELSKER også mintgrøn i forskellige nuancer, generelt er jeg ret vild med pastelfarver, som også er det vi køre med i vores stue sammen med teak og sort. Før i tiden syntes folk vi boede som et gammelt ægtepar, så blev gamle træmøbler især teak pludselig hipt, og vupti nu bor vi moderne . Men bare vent, vi kommer til at bo håbløst umoderne igen, for jeg vil altid have de mærke træmøbler, dem har jeg været forelset i siden jeg var barn Og ja vi har virkelig fået nogle skønne ting. Udover det på billederne har vi jo også fået nye senge, en ny spisebordslampe, og et nyt lille bakkebord med kobberbakke på. Det er så lækkert at få lidt nyt, det sker ikke så tit her i hjemmet, så vi nyder det Jeg elsker virkelig meget pastelfarver Derfor jeg har så meget Kähler . Teak er virkelig også flot.. Hos mig skal det enten være lidt 70er agtigt med teak eller super moderne med rene linjer og spejlglatte overflader (hvis det giver mening) blandet med pasteller og en helt masse nips. Er vild med når man blander nyt og gammelt..eller når man sætter noget gammelt i stand.. Det er virkelig dejligt at forny ens ting og hjem med nogle lækre ting De fleste af vores møbler er også gamle møbler, hvor en del af dem er malet i pastelfarver Dog ikke vores teak skænk/dækketøjsskab og sofabord, i mine øjne er det en dødssynd at male teak Vi prøvede på et tidspunkt at bo mere moderne og "stilrent", men jeg følte mig simpelthen bare overhovedet ikke hjemme. Jeg skal altså have alt mit "gamle lort", det er for mig hyggeligt, og er for mig et rart sted at bo/være. Altså jeg kan sagtens trives i andres hjem, og syntes de er fine, men mit eget hjem skal altså være med en masse lækre gamle møbler, loppefundt osv, og så krydret med lidt nyt Det er også det vigtigste at man føler sig hjemme Ens hjem skal jo også bærer præg af hvem man er. Man kan dælme også finde en helt masse godt på kræmmer/loppe markeder..
 13. Jeg ELSKER også mintgrøn i forskellige nuancer, generelt er jeg ret vild med pastelfarver, som også er det vi køre med i vores stue sammen med teak og sort. Før i tiden syntes folk vi boede som et gammelt ægtepar, så blev gamle træmøbler især teak pludselig hipt, og vupti nu bor vi moderne . Men bare vent, vi kommer til at bo håbløst umoderne igen, for jeg vil altid have de mærke træmøbler, dem har jeg været forelset i siden jeg var barn Og ja vi har virkelig fået nogle skønne ting. Udover det på billederne har vi jo også fået nye senge, en ny spisebordslampe, og et nyt lille bakkebord med kobberbakke på. Det er så lækkert at få lidt nyt, det sker ikke så tit her i hjemmet, så vi nyder det Jeg elsker virkelig meget pastelfarver Derfor jeg har så meget Kähler . Teak er virkelig også flot.. Hos mig skal det enten være lidt 70er agtigt med teak eller super moderne med rene linjer og spejlglatte overflader (hvis det giver mening) blandet med pasteller og en helt masse nips. Er vild med når man blander nyt og gammelt..eller når man sætter noget gammelt i stand.. Det er virkelig dejligt at forny ens ting og hjem med nogle lækre ting
 14. Billederne fra fotografen modtaget og beretningen langsomt startet :)

 15. Mintgrøn er en fantastisk farve Kan ikke få nok Sikke nogle dejlige ting i fik byttet til.