ceto2012

Medlem
 • Content count

  581
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ceto2012

 1. Ja de følte sig mere som kærester end ægtefolk :-) Syntes de er så søde, håber det bedste for dem
 2. Kan varmt anbefale salepepe på Frederiksberg.
 3. Wau den er godt nok flot til dig...
 4. Kan anbefale Jæger rens, de er rigtig dygtige..
 5. Er sikker på at playlister fungerer.Vi havde valgt DJ, da min mand elsker musik og lyd og det var helt fantastisk, ville ikke spare der...
 6. Hvad koster det at leje kun lokalet?
 7. Lena - er også VILD med den sidste..
 8. Vores datter vil meget gerne, at den bliver syet om til dåbskjole..Og det bliver den når tid er :-)
 9. Wau hvor er du smuk...
 10. Jeg syntes du skal holde dig til dit første valg, det bliver rigtig godt ;-)
 11. Min kollega blev gift i sommers, også udendørs de havde en harpe-spiller??
 12. Det var ALLE pengene værd, ville ikke ha været det for uden Vi brugte Paw Jakobsen, super dygtig og professionel. Han var der fra ½ time før vielsen og til ca 1 time efter brudevalsen. Vi fik 994 billeder der alle var regigerede + 10 som var redigeret helt ned til mindste detalje.+ cd rom udover det havde vi et før møde og efterfølgende et møde efter Vi betalte 5500kr som var et super tilbud..
 13. Åh noget rigtig møj.. Tror du det er muligt at låne din venindes kamera og så evt 'oplære' en til at bruge det? Vi havde fotograf fra kirken og ca 1 time efter brudevalsen til 5500, det var alle pengene hver. Det er bare så vigtigt efterfølgende.. Pøj pøj håber du finder en løsning .
 14. Fed løsning, har da allerede givet den videre til min søster som skal giftes
 15. Vi havde Paw Jakobsen, han kan varmt anbefales..Virkelig dygtig og professionel . http://www.pawjakobsen.dk/kontakt.html
 16. vi blev viet kl 13.00 - 13.45 Fotografering 14.-15 receptionen startende kl 14.00 - 17.00 med underholdning, parfotografering, åbnede gaver bryllupskage, bobler sandwich m.m Fest 17.00- 6.00
 17. vi fik lige under 1000 billeder som var redigeret og 10 som var redigeret ned til mindste detalje.Alle billeder kan komme på lærred m.m Vi havde et før bryllupsmøde og efterfølgende hentede vi cd'erne hos ham.
 18. Man får nok ikke meget liveband for 5000kr Vi havde DJ til vores fest og det var SÅ fedt, vi festede til kl 5 om morgenen. Kan varmt anbefales..
 19. Det syntes jeg lyder som en super god ide og betænksomt tænk..
 20. 1. Da dørerne gik op til kirken, stå der med sin far, mig med tårerne løbene ned af kvinderne og så se sin kommende mand stå der også med tårer i øjnene, det var så vildt.. 2 alle talerne og underholdningen.. 3.Vores fyrværkeri (min mands ven er fyrværker, og vi fik i gave et show varende i 12 min, uafbrudt, det var bare så overdrevet )
 21. Vi ringe rundt til de nærmeste lige bagefter ;-)
 22. Du er i god tid ;-) Jeg købte min 8 måneder før. Husk bare at du skal være helt sikker, der er mange herinde som, efterfølgende har fortrudt deres køb. Jo før man er ude jo længere tid til at skifte mening..
 23. Syntes kjolen er pæn, hvis man forestiller sig hvad hun kunne ha haft valgt. Til vores bryllup havde vi i invitationerne skrevet festtøj. Og de fleste havde kjoler og jakkesæt på.. Der var en enkelt med jeans, og det bemærkede jeg først da nogle gæster fortalte mig det, dagen efter ;-) Bare vores gæster har det godt, så har jeg det samme
 24. De vil helt sikkert være sultne..Men kan godt forstå hvis du ikke vil ødelægge jeres tema..
 25. Min veninde lavede vores bryllupskage og hun fik et gave kort til special købmanden.. Min svigerinde lagde make up på mig og ordnede negle - Hun fik en opsætning på dagen Resten fik middage;-)