Nerak34

Medlem
 • Content count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Nerak34

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 02/24/1978

Profile Information

 • Vielses dato
  24.08.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Jeg har fundet et takkekort hvor jeg kan uploade 5 billeder på et fladt kort str. 14 x 14 men prisen ligger på omkring 1000,- for 100 kort (skal bruge 90 men skal bestille 100) jeg er ikke så ferm med en computer så jeg er nok mest tilbøjelig til at bestille via optimalprint også for at få kortene sendt ud inden der går alt for lang tid efter brylluppet.
 2. Jeg er ved at undersøge takkekort ved optimalprint og vistaprint men det er godt nok dyrt. Nu er jeg også til de foldede kort gerne med et par billeder på forsiden så selvfølgelig koster det ekstra. Hvad har I andre gjort med jeres takkekort??
 3. Hej Josephine Havde ikke lige spottet din besked. Beholdte kjolen fra Dybvad. Blev virkelig glad for kjolen og de betænkeligheder jdg havde omkring kjolen i februar blev fuldstændig fejet væk da jeg så kjolen igen i juni måned. Servicen i Dybvad vil jeg dog ikke rose men nu har du også selv været der.
 4. Jeg har set flere af jer sætte et eller andet vedhæng på bloklys altså uden på satinbåndet men hvor finder I dem henne? Jeg vil have bloklys ude i våbenhuset og vil gerne have sort og grøn bånd på. Synes så det kunne være flot med vedhæng/spænde men jeg aner ikke lige hvor jeg skal finde dem og tiden er ved at være presset....
 5. Uha nu begynder du at nævne noget som jeg ikke umiddelbart har et bekendtskab til så måske skal jeg bare holde mig til det jeg har lavet nu. Det var kun hvis det var muligt at lave det i publisher. Tak alligevel for jeres hjælp:-))
 6. Jeg er igang med at lave hæfter, hvor bordplan skal være i hæfte. Er der nogen der kender til programmet publisher der ved hvor jeg kan indsætte stole ved de runde cirkler som jeg har lavet? Indtil videre har jeg bare lavet 7 cirkler men vil gerne have gæsternes navne puttet ved?? Er desværre ikke lige så skarp i det program. Håber der er en der kan hjælpe.......
 7. Hej Har set flere på etsy - jeg har bare ikke prøvet før at bestille gennem den side men det kunne godt være jeg bare skulle kaste mig ud i det.
 8. Min bedre halvdel tror nok på ægteskab men har svært ved at være midtpunktet sådan en stor dag. Han ved hvor meget jeg ønsker det og nu holder vi brylluppet efter vi har været sammen i 15 år. Jeg håber han kommer til at nyde dagen ligeså meget som mig og er rigtig glad for vi forhåbentlig kommer til at holde vores livs fest sammen.
 9. Kender I en link til en side hvor jeg kunne finde et lille vedhæng til min brudebuket? Jeg vil rigtigt gerne have et billede af min kære forældre i vedhænget som ikke er der til at fejre dagen med mig. Har fundet nogle på etsy men vil gerne en dansk hjemmeside?? Kan I hjælpe mig?
 10. Vi valgte en anden løsning istedet - fandt nogle ringe i Aalborg og ja de blev dyrere end forventet men så er vi sikker på vi har dem til brylluppet. Maidor kunne først sende dem 11 august og jeg turde ikke at løbe an på hvis de nu røg i tolden. Hvor meget kom I af med for jeres og har du et billede af ringene?
 11. Overvejer kraftigt at bestille min ring ved Maidor. Vi skal giftes d. 24 august og de har sagt de kan afsende d. 11 august men hvad hvis den ryger i tolden. Hvornår modtager jeg så ringen?? Er der andre der har bestilt ringe derfra og er der noget jeg skal være obs på??
 12. Mener Mette er sat til at føde heromkring hvis hun ikke allerede har gjort det men kunne selvfølgelig prøve at sende hende en besked....
 13. I starten af august vil passe perfekt. Jeg skal nok lige få sendt dig nogle billeder af kjolen og sløret. Sender du mig en pm med din adresse?
 14. Hej Lena Tænkte på hvornår jeg måtte kigge forbi - jeg tager nok min datter på 8 med da jeg overvejer hun også skal have noget hårpynt. Jeg har fra starten været meget hook på Odette du har lavet så jeg håber du har et eller andet der minder om den. Hvad skal jeg medbringe andet end et billede af kjolen så vi kan finde et passende hårsmykke der passer til den? Har lånt et langt slør jeg regner med jeg skal have på til den store dag. Er det nødvendigt at tage med?? Hilsen Karen