BrideToBe88

Medlem
 • Content count

  70
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About BrideToBe88

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 10/30/1988

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2013
 • Type vielse
  Kirkelig
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

415 profile views
 1. Pænt af dig Marie, men jeg bor i Jylland
 2. Jamen den var kommet tæ at sidde meget bedre ved brystet, men er ikke helt tilfreds med ryggen.. Men min svigerinde, syerske og nogle veninder siger det absolut ikke gør noget med ryggen og at det nok er mig der er lidt vanskelig og meget kritisk..
 3. Jeg har ikke fået taget billeder da jeg har været alene afsted, men skal afsted idag med min svigerinde eller svigermor. Så vil få dem til at tage en masse billeder og så kan det godt være jeg får behov for jeres hjælp.
 4. Har lige aftalt med min svigerinde eller svigermor de kommer med næste gang.. Men tror bestemt ikke det er fordi syersken er dårlig, men jeg føler bare hun nedgør de ting jeg siger.. At det ikke er så slemt som jeg selv mener..
 5. Nej det har jeg faktisk ikke.. Jeg har fået min svigerinde til at komme med på torsdag, da jeg er helt nede over det. Så håber hun vil sige sin endelig mening om det bare er mig der har sat mig noget i hovedet eller hvordan. For ellers må jeg ud og købe en ny kjole.. Men nu prøver jeg med en overdel idag.. Men hold op hvor er det bare træls..
 6. Det eneste hun kan prøve er at lave indsnittet dybere, men det lyder ikke rigtig til hun synes der er noget i vejen med den.. Jeg synes bare næsten alt er i vejen nu Det er også sådan en man ikke vil gå alt for meget til for det er en af vores venner som skal med til brylluppet.. Men føler mig så fed og ulækker i kjolen.. Jeg fatter det bare ikke for jeg synes den var så flot i butikken og de gange jeg har prøvet den.. Men jeg kan slet ikke se noget pænt i den mere for synes jeg får deller over alt
 7. Så fik jeg prøvet min brudekjole igen.. Jeg fik så bare endnu mere nedtur på, så endte med jeg tog hjem og græd.. Den sidder så mærkeligt på brystet - det vil syersken prøve og ændre ved at lave et dybere indsnit.. Men det ser så unaturligt ud og min delle på ryggen var blevet endnu større på trods af hun havde udvidet stykket bagpå.. Jeg er så langt ude at jeg overvejer at droppe brylluppet nu Skal ud og kigge på en blonde overdel til at tage over idag, men det var jo bare ikke lige det jeg ville..
 8. Okay - så har jeg givet 500 kr. mere end dig for den Øv.. Men det er der jo ikke noget at gøre ved.. Har købt den samme sted..
 9. Der kunne du da bare berolige mig fuldstændig Tusind tak for det - det vil jeg prøve og spørge hende om næste gang
 10. Synes både 1,2 og 3 sidder rigtig flot på dig.. Er personligt helt vild med nr 1.. Nr 4 synes jeg slet ikke om til dig..
 11. Hmmm der siger du noget.. Jeg stod med siden til et stort væghængt spejl og kiggede ind i spejlet..
 12. Det er svært at sige.. Ved min har hun fjernet stropper, syet kjolen ind i siden, lavet indsnit ved brystet, lagt kjolen op og syet bhstrop i.. Derudover har min mor fået rettet kjole til derover og brudepigens strop skulle forkortes lidt..
 13. Nej det tænker jeg umiddelbart ikke at der kan, men vil tage alle ideerne og mulighederne med næste gang jeg skal prøve den, så jeg igen kan finde glæden ved den.. For det her er godt nok træls når man er så usikker på om det er den rigtige og der kun er 3 uger til brylluppet
 14. Kaya - må jeg spørge hvad du har givet for din lucca kjole? Har nemlig fået den nøjagtig samme
 15. Bliver det ikke ubehageligt at have på? Har nu heller aldrig hørt om det..