Re-bechs

Medlem
 • Content count

  140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Re-bechs last won the day on August 30 2013

Re-bechs had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Re-bechs

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2013
 • Type vielse
  Kirkelig ♥
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Forsamlingshus ♥
 1. Generelt tror jeg at lærere er nogle meget specielle typer. Der skal noget til at "slås" med alle de unger. Men generelt: Tak for alle Jeres gode råd. Havde en ok snak med min veninde. Ikke alle kort blev lagt på bordet, da jeg blev enig med mig selv om at når det nok VAR/ER misundelse/jalousi, at jeg hellere ville vende det med hende efter brylluppet. Min bekymring om, hvad hun "kunne finde på" til brylluppet fik jeg dog givet udtryk for - og hun tog det heldigvis rigtig pænt. En lille update her fra. Der er efterhånden ved at være ro på alt - så jeg kan bare glæde mig til dagen nu. Jubii.
 2. Åh Josephine! Det var også sådan jeg selv havde det til at begynde med. Lade det fare hen - og snakke om det en dag, når situationen bød sig. Men jeg er efterhånden SÅ bekymret for, hvad hun kan finde på til brylluppet. Selvom det ikke er noget jeg har bidt mærke i tidligere, kan jeg jo godt nu (i bagklogskabens lys) se at hun nok "altid" har gjort det. Jeg har bare aldrig lagt noget i det før nu. :/ Ork ja - B2B's får tonsvis af skøre indfald! Min leder sammenligner det lidt med "amme-hjerne" ;). Jeg tænkte også i begyndelsen at man jo kunne skrue liiiidt ned for ambitionerne.. Men man falder jo helt i, når man tøffer rundt på BK. ;) - Undskyld for så mange qoutes, men er på fra telefonen,
 3. Åh - jeg kan også sagtens blive jaloux/misundelig. Det er nok en egenskab ingen kan løbe fra. Nogen er nok bedre til at "æde" den end andre. Fedt at du selv kunne se det, og sejt at du "turde" give en undskyldning. Jeg tror også det handler om jalousi fra hendes side af - men også ønsket om at være "bedre"/overgå mig. Det er ihvertfald den opfattelse jeg har af det hele.
 4. Hold da op en omgang! Jeg synes det er så trist, som et bryllup kan få det værste op i folk. Men ja - man får set folk efter i sømmene. Min veninde skuffer bare fælt - til gengæld har venner/veninder som jeg mest har betragtet som H2B's venner, overrasket SÅ positivt ift. mig.
 5. TAK! Det var præcis sådan jeg havde det. Mit bryllup - mine drømme og tanker/ideer om det. Jeg var efterhånden begyndt at have følelsen af, at det var mig der var helt galt på den ift. de ting jeg oplevede. Og at jeg ikke kunne "tillade" mig, at arrangere det, som jeg ville. Tusind tak for gode råd til Jer begge. Jeg vil gerne komme med en up-date, når jeg har fået snakket med hende.
 6. Det er dæleme også skidehårdt! Et bryllup får godt nok både det bedste og det værste frem i folk. Til gengæld er det rart at høre at jeg ikke er komplet gak-gak i forhold til alt dette - og at jeg ikke er den eneste der oplever det. Jeg må nok tage tyren ved hornene - også selvom det på ingen måder er rart. Men i sidste ende, vil det nok være bedre at få det ud nu, end efter brylluppet.
 7. Kære Zillaer.. Selvom jeg ikke har været SÅ aktiv igen herinde, vil jeg alligevel gerne bede om Jeres mening, gode råd, eller et spark i røven. Det hele handler om min ene veninde. En veninde som jeg betragter som en af mine tætteste og næreste veninder. Jeg har fra starten af oplevet at hun har været "efter" mig og "mit" bryllup. Hun bliver ved med at omtale brylluppet, som et "Hollywood-bryllup", fordi vi har noget så "fornemt", som en gavekoordinator og toastmaster? Da hun fik invitationen, var det første hun gjorde, at lede efter fejl (vi er begge dansklærere) T'et i efternavnet lignede et C og desuden var der en kommafejl(!) Efterfølgende var det et "stort" problem, at denne sæsons modefarver hovedsageligt var cremefarvede/hvide - og det ville jeg jo ikke have at hun havde på til mit bryllup!? Forstå mig ret - men på denne ene dag, vil jeg bare gerne være hende i den hvide kjole. Jeg endte med at sige, at det ville være helt okay, hvis hun havde cremefarvet på, måske tilsat lidt farver, selvom jeg helt ærligt tænkte at det vel var muligt at finde kjoler med farve. Om ikke andet en sort så. Derudover fortalte hun mig at gerne ville holde en tale og synge en sang for mig og H2B. Ok, tænkte jeg. Dejligt du vil det. Indtil hun fortalte om hendes sangvalg; Sangen er en sang man, efter min mening, synger til sin tilkommende SOM bruden. Ikke en sang for brudeparret. Derudover forklarede hun, da hun havde fortalt om den at; "hun selvfølgelig ikke sang for at folk skulle klappe af hende/rose hende, men det ville jo være super fedt alligevel, for så fik hun jo også lidt ud af det...." Dette er bare udpluk af de ting jeg har oplevet med hende, men enden på det hele blev at hun ikke deltog i min polterabend. Hun havde ikke råd, hvilket er en ærlig og helt fair ting. MEN; jeg fik at vide, af to andre deltagere at hun overhovedet ikke havde vist interesse for den - og at hun derudover havde sagt nej til alt, hvad der var foreslået, fordi HUN ikke syntes det var sjovt/spændende/hyggeligt. Derudover valgte hun at skrive til H2B, om hvor forfærdeligt det var for hende at hun ikke havde råd til at deltage, at hun syntes at alle tingene vi skulle var kedelige osv. osv..? Igen - det er fair nok, at hun ikke har råd. Men jeg blev bare så skuffet over at høre om hendes opførsel..... Helt ærligt har hun vist sider af sig selv i forhold til mit bryllup, som jeg slet ikke kan genkende hos hende - og jeg forstår slet ikke, hvorfor hun opfører sig som hun gør.. Og derfor spørgsmålet til Jer, dejlige damer. Er det mig der overreagerer, eller? Og hvad pokker ville I gøre? Knus - en lidt småtrist zilla..
 8. Jeg ved at sko i ægte læder kan farves. Men med andre materialer ved jeg ikke om de kan..
 9. Kunne løsningen måske ikke være, at du blev døbt inden brylluppet? På den måde "undgår" du at der opstår en "scene"- og du kan holde din tro for dig selv, som du jo netop ønsker.
 10. Hold op! Hvor er de bare flotte!
 11. Jeg synes variation 1 er den bedste. Det falder lettere på tungen.
 12. Lykken er når livet svarer til forventningerne. Ved kærlighedens berøring bliver enhver poet. - Leo Tolstoj Flirt er kærlighedens akvarel - Paul Bourget "Kærligheden er tålmodig, kærligheden er mild, den misunder ikke, kærligheden praler ikke, bilder sig ikke noget ind... Den tåler alt, tror alt, håber alt, udholder alt." - Paulus "Det væsentlige er usynligt for øjet, kun med hjertet kan man se rigtigt." Ellers så kig på: citatlisten.dk
 13. Hej, hej! Jeg har foreløbigt bygget min tale op sådan her: Kære søde kæreste - nu ægtemand! Inden jeg lige kommer til dig, vil jeg allerførst rette en tak til alle Jer der er kommet i dag for at fejre xx og jeg. Jeg er Jer inderligt taknemmelig. Tak for Jer. Jeg vil egentlig også gerne rette en helt særlig tak til min mor og mine søskende. I har om nogen, været medvirkende til at jeg er der, hvor jeg er i dag. Tak for support, knus og kærlighed. De næste ord, jeg retter i denne tale vil blive til xx og xx. Tusind tak for Jeres fantastiske velkomst i Jeres familie. Tak for Jeres åbne arme, Jeres skønne familie – og ikke mindst tak for Jeres vidunderlige søn. Og tak for, at jeg må ”få” ham. Og bare rolig - jeg lover at jeg nok skal passe rigtig godt på Jeres lille Buller. Sådan har jeg valgt at gøre.. Men jeg tænker at du jo ikke behøver partout at holde tale for andre end din mand. Jeg tror sådan set ikke at det er "påkrævet" i brudens tale - og for så vidt heller ikke i gommens.. Jeg tænkte også på at synge for min kommende mand - i øvrigt et dejligt sangvalg du har truffet. Den er skøn! Jeg forestiller mig lidt, at jeg afslutter talen ved at fortælle at jeg har tænkt mig at synge en sang - og så forklare det - og så gøre det. I mit tilfælde vil jeg sige, at fordi jeg ved han elsker når jeg synge en særlig sang for ham, så vil jeg også gøre det på denne specielle dag.
 14. Tak. Jeg har normalt heller ikke hverken tålmodigheden eller færdighederne til at skære ud. Men øvelse gør mester. Og når man først har krøllet en "ok" æske sammen, lærer man at lade være med at hidse sig op. Det er bare super super flot !! Så godt gået! Tusind, tusind tak!
 15. Hej i skønne kvinder. Endelig blev jeg færdig med mine favourbokse! Og jeg er simpelthen SÅ stolt af mig selv! Æsken er lavet sådan at selve "låget" former et hjerte - og det krævede godt nok øvelse at lære at skære det ud! Puha! I selve æsken er lagt plaster, lommelet, tandstikker, personlige chokolader, en "dansebillet" og et lille digt. Digtet er som følger - lidt af det har jeg tyvstjålet herinde :fløjt: og nogle har jeg selv fundet på. Rundt på bordet du ser disse æsker En lille gave til alle vores gæster Tandstikken giver dig dejlig frisk mund En lille bid chokolade er ganske sund Til de nye sko du får et plaster Brug det inden de belaster En billet til dansen senere hen Der er plads til både kvinder og mænd Og skulle du blive en smule rørt Er der lidt til at holde øjet tørt Blærerækken. Æsken uden bånd. Æskens indhold.