Stanglakridsen

Medlem
  • Antal besvarelser

    13
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About Stanglakridsen

  • Status
    Ny bruger
  • Fødselsdag

Profile Information

  • Vielses dato
    11.01.2014
  • Type vielse
    Jegindø Kirke
  • Køn
    Kvinde
  1. Vi havde A Celebration til vores bryllup, som blev holdt 35 km nord for Holstebro. VI gav 12.000 kr. for dinner & dans (vi endte dog med at tilkøbe en time). Vi kan kun give dem vore bedste anbefalinger. Ellers har jeg også hørt godt om Ugler i Mosen, men de kunne ikke på vores dato.
  2. Vores datter havde denne(dog uden det røde bånd) på fra Davids Bridal: De har et rigtig stort og flot udvalg til rimelige penge.
  3. Så længe dit headpiece ikke er for voldsomt, så synes jeg det er GO-GO! Jeg havde selv både headpiece og slør, men har desværre ikke billeder fra fotografen endnu.
  4. Vi sang: - Se nu stiger solen af havets skød - Jeg ved en blomst så favr & fin - Nu titte til hinanden - Det er så yndigt at følges ad
  5. Er der ikke noget eller nogle han er særligt vild med? Jeg forærede min mand et af Johnny Madsen's malerier. Min mand har altid været helt pjattet med Johnny Madsen, så har altid vidst at det skulle være hans morgengave, selvom den var lidt til den dyre side
  6. Endte også med en del indkøb på Etsy Men de 2 ultimative er mit skønne fjer-sjal: Og min taske:
  7. Hvad med Lambrusco? Total 80'er fænomen, som er på vej til at vinde ind igen. Og det forstår jeg nu godt Ellers: - Kir (evt. royal) - Hvidvin eller mousserende vin med hyldeblomst
  8. Vi blev gift i lørdag. Vi havde nogle store niecer (på 11, 12 og 14 år), som ville være blevet meget skuffede hvis ikke dem kom med. Så vi valgte at inviterer alle familiens børn (vores nevøer & niecer). Der var 8 børn i det hele (inkl. vores 2 egne på 6 år og 3½ år) og vi hørte og så ganske lidt til dem. Er så glade for at vores egne børn blev en del af vores store dag.
  9. Øv, sikke en kedelig oplevelse Var selv på kjolejagt ved Humlum kjoler i tirsdag og har kun roser til overs for dem. Bedste service vi har fået indtil videre.
  10. Her skal det som minimum være fra vielse til og med brudevals. Hvorvidt billederne fra festen er nogle vi kommer til at bruge meget senere, er jeg ikke overbevidst om. Men synes det er rart at have muligheden for at finde dem frem og mindes. Og ved at booke en fotograf, er man sikker på at der bliver taget billeder af en rimelig kvalitet af gæster, fest, indlæg og brudevals. Drømmen er dog her hos os, at fotografen ankommer allerede ved min klargøring og tager billeder.
  11. En sikker vinder: Hotdogs! Ellers er mine forslag: - Pizza - Tærter m. salat - Pålægsbuffet m. boller & rugbrød - Tapas med italienske & spanske pølser