Love_Line

Medlem
  • Content count

    192
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Love_Line last won the day on November 25 2013

Love_Line had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Love_Line

  • Rank
    Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
  • Birthday 04/23/1986

Profile Information

  • Vielses dato
    24.08.2013
  • Type vielse
    Kirkevielse med elegant havefest
  • Køn
    Kvinde
  • Lokation
    Aarhus
  1. Tusind tak søde piger :D
  2. Tusind tak Helene :D Og sorry, har sendt dig en PB
  3. Tusind tak Marie :D
  4. Det skulle være i orden nu?
  5. Wow, det forstår jeg ikke, prøver lige at rette linket :-/ Men tak fordi du forsøgte <3
  6. Hej søde BK-Piger Det er godt nok længe siden jeg har været rigtig aktiv herinde (blev gift i 2013 ), men håber alligevel, at jeg kan lokke jer til lige hurtigt at udfylde denne korte spørgeundersøgelse, der handler om bryllupper/ægteskab mm Det er en undersøgelse vi laver i forbindelse med mit studie på Aalborg Universitet. På forhånd tak Knus Line NYT OG OPDATERET KORREKT LINK: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=RSH8ZGG4C5C1
  7. Hej Line Har du evt. et billede af hvordan det ser ud? Jeg er da ret interesseret! Mvh. Maria Hej Maria, er desværre ikke hjemme ved computeren lige nu, men kig evt. i min salgstråd, der er masser af billeder Mvh Line
  8. Hej med dig/jer, håber det er ok jeg skriver her, selvom det vist er ved at være lidt tid siden der er skrevet i tråden sidst Jeg ville bare lige nævne, at jeg har en masse lagner fra Ikea til salg, som vi selv brugte til chair covers, og jeg bor i Harlev, tæt på Harlev Mølle (sjovt nok ) - ville bare lige nævne det, hvis nogen af jer kunne være interesseret Mvh Line
  9. Lagner, lysestager og en masse andet godt fra et helt fantastisk bryllup sælges nu - skynd dig :D

  10. Lav på forhånd et ark klistermærker med dobbeltnumre, altså skriv "1" to gange, "2" to gange osv. På selve dagen giver I arket til den, der står for at håndtere gavebordet, der så løbende sætter de matchende numre på matchende gaver og kort - hurtigt, nemt og overskueligt Det er i hvert fald det vi selv har planlagt, vi pakker nemlig også først op dagen efter til brunch :D Ha' en fantastisk Bryllupsdag! Mvh Line
  11. Åh, nogle fine inspirationsbilleder, kan rigtig godt lide din stil, det minder meget om det jeg har i tankerne - blot med pastellerne i stedet for dine støvede nuancer. Jeg eeeelsker havebryllupper og den der fine afslappede stemning, som man alligevel kan gøre til noget helt specielt ;) Har du planlagt selv at lave pompon'er, Daily-løber m.m., ellers vil du måske dele eventuelle gode tilbud herinde? Kærlig hilsen Line ❤
  12. Hej, jeg faldt lige over dit indlæg, og må jeg ikke lige først sige hvor fantastisk det lyder med festen på Thorvaldsens Museum, det er virkelig et dejligt og flot sted ❤ Dernæst vil jeg foreslå Jer at prøve en Blue Velvet udgave af cupcakes, de er virkelig fantastiske, både flotte, dekorative og lækre, med en fløjlsblød konsistens. Her kommer min favoritopskift fra The Hummingbird Bakery, der giver ca 12-16 cupcakes: DEJ 120 g usaltet smør, blødgjort 300 g sukker 2 store æg 20 g kakao 2,5 spsk blå frugtfarve 1 tsk vanilleessens 300 g hvedemel 1 tsk salt 2,5 dl kærnemælk 1 spsk hvidvinseddike 1 tsk natron GLASUR 600 g flormelis 100 g usaltet smør, blødgjort 250 g flødeost naturel Evt blåt krymmel eller små sukkersnefnug (fx fra Specialkøbmanden) Smør og sukker blandes ved lav hastighed og piskes derefter sammen ved høj hastighed, til det er lyst og luftigt. Så tilsættes æggene et af gangen (pisk efter hvert æg) Rør kakao, frugtfarve og vanilleessens sammen i en lille skål, til det får en pasta-agtig konsistens. Pastaen tilsættes nu dejen, og der røres rundt indtil den er helt opløst. Mel og salt sigtes i en anden skål, og blandes i dejen ad to omgange, skiftevis med kærnemælken. Rør godt rundt efter hver tilsætning. Nu blandes natron og eddike sammen i en anden skål, og røres i dejen til det er helt opløst. Bages i 18-20 minutter ved 190 grader, eller til de virker spændstige (det er bedst kun at fylde dem 2/3, da de hæver lidt). Lad dem køle lidt af, inden de vippes ud af formene og køler helt af på en bagerist. Flormelis og smør røres sammen ved lav hastighed til blandingen er grynet og uden store klumper. Rør flødeosten i, stadig på lav hastighed. Rør derefter på middel hastighed til glasuren er let og luftig. Når kagerne er helt afkølede, smøres glasuren på dem alle, pånær en, der i stedet blendes til fine krummer og bruges til pynt. Rigtig god fornøjelse, jeg håber I kan lide dem. Kærlig hilsen Line ❤
  13. Åh, det lyder virkelig som en lækker kage, den tror jeg vist også hellere jeg må prøve-bage... Det er jo ikke hver dag det er tirsdag Mvh Line ❤
  14. Tusind tak for denne vejledning, det er virkelig en rigtig fin ide Mvh Line ☺