Namak

Medlem
 • Content count

  2,493
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Namak last won the day on July 7 2014

Namak had the most liked content!

Community Reputation

84 Excellent

About Namak

 • Rank
  Lykkeligste Viv
 • Birthday 08/09/1975

Profile Information

 • Vielses dato
  05.07.2014
 • Type vielse
  Intimt, i "lånt" offentlig have.
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Vestsjælland

Recent Profile Visitors

8,095 profile views
 1. Stort Tillykke til alle brude i dag :D

 2. Jeg læser altså også med Meen som før skrevet så går luften lidt af ballonen ift hvor meget man er at finde på bk når hele ens egen dag er overstået, lige som jeg ikke rigtig kaster mig over at følge nye brude. Det er fordi det lidt er som at få børn... Imens man er gravid læser man om alt der har med graviditet at gøre men når baby er født har man ikke samme interesse i graviditet mere, så er det småbørn man læser om.. Derefter når ungerne bliver større læser man om skolebørns alderen så tweens og bagefter teens. Jeg kender godt den hule fornemmelse. Det er lidt surt når man har skrevet en post om ingen har svaret. Til gængæld er det rart når man så skriver næste del og en hel flok pludselig kommenterer. Jeg tror at tricket er at lade være med at tage det personligt og så bare køre på og gøre det for sig selv, og så skidt med hvad andre synes om ens "tema" farver, prisen på brylluppet osv. Jeg læser jo også hvad jeg lige har lyst til og så er det vel "rimeligt" at enhver skriver hvad de lyster også.
 3. Hvor ser det skønt ud med forberedelserne. Så sød din lille pige er. Ja det der med smøgerne kan altså være svært, når man er ryger og skal undlade smøgerne, når man er mest stresset. Godt at din far forbarmede sig hihi.
 4. Mere, mere, mere... Iiih jeg venter spæææændt.. Sikke flotte billeder.
 5. Så er mirkalet sket. Jeg har endelig fået min elstol hjem i går. Billeder følge snart i min tråd som sidste indlæg i den før den får "fred". :D

  1. Marie E

   Marie E

   du vil være savnet søde Line

  2. Namak

   Namak

   Tusind tak søde Marie :-)

 6. Jubiii beretning. Den har jeg ventet lææææænge på haha.. Meget flot æresport. Sjovt at det er udbredt visse steder og ikke andre. Jeg kender det kun som "sølvbryllups variant" osv.
 7. <3 Så nåede vi vores første måneds bryllupsdag. Det er da helt vildt! Jeg kan slet ikke forstå der er gået så lang tid. <3

  1. Marie E

   Marie E

   tiden flyver afsted søde Line

  2. Malle8200

   Malle8200

   tiden går hurtig når man er lykkelig og har det godt :)

  3. Namak

   Namak

   Ja piger, den går MEGET hurtigt lige nu

   synes jeg :-)

 8. Jo hun syede den med det samme men det gør de jo også mange steder.
 9. Hmm jeg håber at jeg ikke kaster for mange grus i maskineriet når jeg fortæller at det tog næsten 2 timer for min kjole. (1 time og 45 mins skåret til benet) Hun skulle tage den ind og sy en dims på midten (dimsen tog 5 minutter) Nu var hun godt nok hos mig for at gøre arbejdet, men jeg så hende arbejde hele tiden bortset fra 5-10 minutter hvor hun blev påduttet kaffen. Jeg tror altså at det er meget forskelligt alt efter kjolemodel og hvordan den skal tages ind.
 10. Bbbbzt bzzzt.. soveværelset i aftes. 2 sekunder efter 1 stk kløede ringfinger..Skod myg. På med kløestillende og myggespray. Så til morgen har jeg fået endnu et på min anden ringfinger også. Altså hvad går det lige ud på? Grrr.. Jeg skulle ellers i dag have lavet vielses ringen mindre. Deet... Nope!

  1. Rikke aka rapanden

   Rikke aka rapanden

   Den ville da bare spare dig de penge :-p

  2. Namak

   Namak

   Hmm er nu lidt ked af at min ring så bare kan ligge i smukkeskrinet. Ville hellere have ofret pengene på den så den passer :(

 11. Nu som LYKKELIG gift helt i himlen. Fantastik dag indtil nu. Tusind tak for alle hilsenerne i min tråd. Jeg vender "frygtelige tilbage" når hullet i kalenderen dukker op <3

 12. Normalt siger man ½ fl. pr person af hver type men serverer. Hvis i både har rød og hvid så ½ af hver og så plejer jeg at have 1-2 flasker i reserve.
 13. Jeg har også købt derfra. Der ligger efterhånden mange tråde om firmaet (og litb) så søg lidt på bk hvor vi er mange der har skrevet gode råd om at bestille derfra.
 14. Jeg startede omkring 1½ år før brylluppet. Det baserede jeg på hvor meget jeg ville have, og at jeg af og til er sat ud af spillet pga. sygdom. Jeg er i den grad glad for jeg begyndte i god tid ellers havde jeg ikke nået alle projekter. Hvis bare det er invitationer bordkort og std man selv vil lave så tager det ikke så længe, meeeen nu ville jeg jo have en spandfuld DIYog så er det altså noget tidskrævende.