Namak

Medlem
 • Content count

  2,493
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by Namak

 1. Stort Tillykke til alle brude i dag :D

 2. Jeg havde ret svært ved lige at finde det rette sted at lægge denne video op men jeg synes nu alligevel at jeg vil dele den med jer. Derfor røg den ind under sange osv. Jeg synes den er noget så sød. Jeg kunne bestemt ikke få min stemme til at lyde så klart til en så bevægende indgang. Kunne du? http://www.reshareable.tv/this-bride-does-something-so-unique-while-walking-down-the-aisle.html
 3. Jeg læser altså også med Meen som før skrevet så går luften lidt af ballonen ift hvor meget man er at finde på bk når hele ens egen dag er overstået, lige som jeg ikke rigtig kaster mig over at følge nye brude. Det er fordi det lidt er som at få børn... Imens man er gravid læser man om alt der har med graviditet at gøre men når baby er født har man ikke samme interesse i graviditet mere, så er det småbørn man læser om.. Derefter når ungerne bliver større læser man om skolebørns alderen så tweens og bagefter teens. Jeg kender godt den hule fornemmelse. Det er lidt surt når man har skrevet en post om ingen har svaret. Til gængæld er det rart når man så skriver næste del og en hel flok pludselig kommenterer. Jeg tror at tricket er at lade være med at tage det personligt og så bare køre på og gøre det for sig selv, og så skidt med hvad andre synes om ens "tema" farver, prisen på brylluppet osv. Jeg læser jo også hvad jeg lige har lyst til og så er det vel "rimeligt" at enhver skriver hvad de lyster også.
 4. Hvor ser det skønt ud med forberedelserne. Så sød din lille pige er. Ja det der med smøgerne kan altså være svært, når man er ryger og skal undlade smøgerne, når man er mest stresset. Godt at din far forbarmede sig hihi.
 5. Mere, mere, mere... Iiih jeg venter spæææændt.. Sikke flotte billeder.
 6. Så er mirkalet sket. Jeg har endelig fået min elstol hjem i går. Billeder følge snart i min tråd som sidste indlæg i den før den får "fred". :D

  1. Marie E

   Marie E

   du vil være savnet søde Line

  2. Namak

   Namak

   Tusind tak søde Marie :-)

 7. Jubiii beretning. Den har jeg ventet lææææænge på haha.. Meget flot æresport. Sjovt at det er udbredt visse steder og ikke andre. Jeg kender det kun som "sølvbryllups variant" osv.
 8. <3 Så nåede vi vores første måneds bryllupsdag. Det er da helt vildt! Jeg kan slet ikke forstå der er gået så lang tid. <3

  1. Marie E

   Marie E

   tiden flyver afsted søde Line

  2. Malle8200

   Malle8200

   tiden går hurtig når man er lykkelig og har det godt :)

  3. Namak

   Namak

   Ja piger, den går MEGET hurtigt lige nu

   synes jeg :-)

 9. Jo hun syede den med det samme men det gør de jo også mange steder.
 10. Hmm jeg håber at jeg ikke kaster for mange grus i maskineriet når jeg fortæller at det tog næsten 2 timer for min kjole. (1 time og 45 mins skåret til benet) Hun skulle tage den ind og sy en dims på midten (dimsen tog 5 minutter) Nu var hun godt nok hos mig for at gøre arbejdet, men jeg så hende arbejde hele tiden bortset fra 5-10 minutter hvor hun blev påduttet kaffen. Jeg tror altså at det er meget forskelligt alt efter kjolemodel og hvordan den skal tages ind.
 11. Bbbbzt bzzzt.. soveværelset i aftes. 2 sekunder efter 1 stk kløede ringfinger..Skod myg. På med kløestillende og myggespray. Så til morgen har jeg fået endnu et på min anden ringfinger også. Altså hvad går det lige ud på? Grrr.. Jeg skulle ellers i dag have lavet vielses ringen mindre. Deet... Nope!

  1. Rikke aka rapanden

   Rikke aka rapanden

   Den ville da bare spare dig de penge :-p

  2. Namak

   Namak

   Hmm er nu lidt ked af at min ring så bare kan ligge i smukkeskrinet. Ville hellere have ofret pengene på den så den passer :(

 12. Nu som LYKKELIG gift helt i himlen. Fantastik dag indtil nu. Tusind tak for alle hilsenerne i min tråd. Jeg vender "frygtelige tilbage" når hullet i kalenderen dukker op <3

 13. Normalt siger man ½ fl. pr person af hver type men serverer. Hvis i både har rød og hvid så ½ af hver og så plejer jeg at have 1-2 flasker i reserve.
 14. Jeg har også købt derfra. Der ligger efterhånden mange tråde om firmaet (og litb) så søg lidt på bk hvor vi er mange der har skrevet gode råd om at bestille derfra.
 15. Jeg brugte bare siden. Vi er mange 123 piger på bk. Priserne er nemlig meget billigere end i DK
 16. Jeg bestilte fra 123gold.de. Der sender de prøveringe i samme profil og bredde som den ring man designer fra deres side. Du kan også bare bestille et prøverings sæt uden at købe din ring der. Jeg ved ikke om der er tilsvarende muligheder i DK?
 17. Jeg startede omkring 1½ år før brylluppet. Det baserede jeg på hvor meget jeg ville have, og at jeg af og til er sat ud af spillet pga. sygdom. Jeg er i den grad glad for jeg begyndte i god tid ellers havde jeg ikke nået alle projekter. Hvis bare det er invitationer bordkort og std man selv vil lave så tager det ikke så længe, meeeen nu ville jeg jo have en spandfuld DIYog så er det altså noget tidskrævende.
 18. Vi har også en større samling af projekter. Jeg har lavet bla: Bordkort STD Invitationer Personlige frimærker 2 slags. (til std og invitation.) "Kirkehæfte"/ program Menukort + Vinliste "menukort" med info til slikbuffet "menukort" med digt til softicemaskinen (H2B ved intet om den) Bannere til slikbuffet, alm. bufftet og mr & mrs mv. Glas til slikbuffet har fået bånd. Knudret snor (tema ting) med hjerter i vores farver til at hænge i loftet. Hjerter på pinde til at stikke i jorden inkl. personligt klistermærke. Tyl med kunstige blomster til loft. Mr right & Mrs always right, til at sætte på stolene ved vielses stedet. (i en pavillon) Mr. & Mrs "efternavn" til stolene i festteltet. Vejviserspyd og wc skilte (til vielses sted) Sjov folder til H2B Underholdnings opgaver til gæsterne. ( tip en 13' er, div. kort med oplysninger om regler og info og meget andet) Sprayede vinglas til champagne. Kurv til sæbebobler + sæbeboblerne har fået bånd. Alle vinglas til festen har fået en lille ring og afh. af type har det fået hjerter og sløjfer osv. Pigernes sko har fået en overhaling af diy. Ballarinaer helt alm. har fået bånd og blomster. Kurv til udlåneren af vielses stedet. Ud over det har jeg bestilt en masse ting med navne og dato osv. Bla. små graverede glas, glasbakker, kortspil mv. "præmier" med indgraveret dato og vores navne. Jeg kan altså næsten ikke huske det hele jeg har lavet, for det er blevet til ret meget efterhånden. Jeg har lavet løbende over det sidste 1½ år så jeg er sikker på der er en masse som jeg har glemt.
 19. Min brudekjole er fra Litb og jeg har absolut ingen klager. Tværtimod. Jeg har bestilt utallige gange fra både jj´s og LITB og har faktisk været ovenud tilfreds hver gang. Både kjoler og pynt osv. Jeg vil dog til enhver tid sige dette: Se det som et sats og hvis tingene du bestiller ikke er lige i skabet, så regn det som tabte penge. Det er nærved umuligt at få pengene retur. Du skal ikke betale penge til postdk da de slet ikke håndterer din pakke. Alt sendes med DHL og de opkræver 100 for at forudbetale dine afgifter til skattefar. Jeg bruger denne til at beregne hvad prisen bliver og den er rimeligt præcis. : http://www.toldpriser.dk/toldberegner (men se bort fra postdk gebyret og sig +100 kr i stedet.) En god tommelfinger regel er at tillægge prisen du finder og tillægge 1/3 af prisen +100 oveni (hvis det er over 80 kr.)
 20. Ahahaha, du er simpelthen for vild. Der er bare abnorme mængder slik, og hvor mange er det at I bliver 12? Og jeg syntes at vi har købt meget, og vi bliver 40 hvis alle kommer Haha ja til selve brylluppet bliver vi kun 12, men dagen efter holder vi afterparty. Det har vi inviteret en flok gode naboer med børn til kaffe. Jeg regner med at vi bliver 14-16 voksne og 7-9 unger evt. lidt flere unger afh. af om de er på weekend hos mor eller far. Og dagen efter inviterer jeg mine pigers veninder til at gå ombord i buffetten, hvis den da ikke er tom. Så bare rolig du skal ikke være bekymret hvis du hører hyperaktive stemmer helt ovre i midt jylland. Det er bare vores gæster den " ligger" i sukkerlage i 3 dage..
 21. Det her har jeg købt sådan ca. (Der er lidt fra Netto imellem også.) I alt er der (et gæt) nok 55kg.
 22. Det plejer at være rimeligt hurtigt. De skriver på siden at det er 3-4 dage til Danmark, men min erfaring (efter hele 5 bestillinger) er at hvis du beregner 1 uge så passer det meget godt. Så bare glæd dig hvis det kommer før.
 23. Stort Tillykke til alle 14.06.14 brudepar. Jeg håber dagen bliver vidunderlig. :D

 24. Det lokale supermarked kan du også bestille blomster hos og der får du en hel buket med 10 eller 20 roser for mellem 20- 30 kr.