AVR

Medlem
  • Antal besvarelser

    94
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

2 Neutral

About AVR

  • Status
    Aktiv bruger
  • Fødselsdag

Profile Information

  • Vielses dato
    10.08.2013
  1. Mine ynglings billeder blandt mange ;-)
  2. Nederdelen er ikke Rikke Gudnitz, men corsagen er :-)
  3. Jeg vil gerne dele :-)
  4. Ihhh tak - den var også fantastisk at have på - nænner næsten ikke at sælge den, men ved ikke lige hvornår jeg får brugt den igen ;-)
  5. Her kan man se skjorte og kjolen - ivory og hvid. Har også andre billeder hvis det er ;-) Her holder jeg tale, stort øjeblik :-)
  6. Lige et billede hvor man rigtig kan se skørtet ;-)
  7. Ja, den er kridhvid - jeg har billeder fra festen hvor han ikke har jakke på og vi jo sidder ved siden af hinanden, og man kan SAGTENS have hvid skjorte på selvom min corsage var ivory. Faktisk var det rigtig flot :-) Tak for jeres søde kommentarer - de luner :-)
  8. Jeg havde tylskørt i lørdags og var ved at dø af varme!! Måtte tage det af efter maden.
  9. Køb den i sølv også og gem den til sølvbrylluppet ;-)
  10. Tak :-) Din kommende mand kan være helt rolig, det er sådan en dejlig dag og ALLE vil jer og ham kun det bedste, så der er intet at frygte. Man er i centrum, men på den gode måde, ikke på en grænseoverskridende måde eller hvor man skal præstere. Når først dagen er igang, føler man faktisk det er gæsterne som bærer en igennem. Der er masser af smil og kærlighed. Min mand havde skrevet talen på en rulle toiletpapir, det bar ret sjovt og havde taget ham en evighed. Men sjovt da han stod der og læste op af rullen ;-))
  11. Kære allesammen, Tak for jeres støtte igennem tiden op til brylluppet med valg af kjole osv. Her har I et billede af kjolen fra i Lørdags- det var en fantastisk dag, I kan godt glæde jer :-)