misshbs

Medlem
 • Content count

  107
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by misshbs

 1. Bare lige en anden idé...nok ikke til bryllup ;-) Til en fest på min arbejdsplads (vi var nok 40-50 personer) skulle vi lave bordplan/sætte os efter alder. INGEN måtte sige noget - man måtte kun stille sig bag ved en stol, pege etc, hvis man mente, at nogen skulle flytte sig til højre eller venstre. Det var SÅ sjovt! Kollegerne som havde havde arrangeret det, havde adgang til vores alder, så da alle mente, at de stod på rette plads, læste de den rigtige rækkefølge op, hvilket gav anledning til rigtig mange grin :-D
 2. Hej Jeg har læst om en del herinde, som har brugt dette lagen. Nogle har valgt at lægge en papirsdug under (fordi den er lidt gennemsigtig), men mange synes den er helt ok, og specielt når I skal have løber på, tror jeg sagtens, at det kan gå...sammen med alt det andet, som kommer på et dækket bord.
 3. Vi holdt bryllup i lørdags - fantastisk dag og med det fedeste musik: Basic 3 fra Holstebro. De får vores bedste anbefalinger!!!
 4. Som dig!!!!!!! Kan slet ikke sove...har svært ved at falde i søvn og vågner meget tidligt. Vi skal selv sørge for alt, ud over 3 retter mad, så der er mange lister etc. Laver også selv dekorationer ;-) Men føler der er styr på det hele. Har lige fået lavet en gelenegl akut...mine egne var ellers så fine, men i går røg der så én. Har også lige været ved tandlæge- rensning og 0 huller ;-) Skulle have været af sted i onsdags, men havde mega hold i ryggen hele sidste uge, bad timing! Fra i morgen kl. 12 har jeg friiiii - helt indtil på onsdag, det bliver dejligt. Så vi tæller ned til på lørdag :-)
 5. I de silke pom poms jeg har købt i Søstrene Grene, er der 10 lag.
 6. Fede vipper, negle...og blomster. Vil dog anbefale dig at sætte dem køligt ( i et skur eller lign) indtil de skal bruges ;-))
 7. Hej Kan godt forstå, at du er trist og gal!! Mine negle betyder meget ;-) Jeg værner pt om dem...med 10 dage til bryllup. Ak, den ene har en revne ude i siden, så har været i Matas og købt noget lim, og krydser så fingre for, at det går. Jeg har også bestilt franske med lidt bling-bling, og har valgt selv at ordne dem inden...netop så de ikke tager for meget af ;-) Håber du er kommet dig lidt over den trælse oplevelse, og at du kan leve med neglene. Ellers må du få dem kunstigt forlænget, selv om det jo også er øv. Håber I får en helt fantastisk dag på lørdag - vejret tegner smukt :-)
 8. Ja, vi er klar over, at alle borde skal flyttes efter middagen, men det er et stort lokale (et tørreloft på en smuk herregård) og der er 4 til at servere til 67 personer, så det går nok...ellers træder nogle gæster til og hjælper ;-) Vi synes selv det er en super idé og glæder os til at komme rundt og hilse på alle bordene i løbet af aftenen.
 9. Vi har 8 langborde á 8 personer, som står ud lige som i en stjerne. Vi har et rundt halvbord, som vi sætter for enden ved bord nr. 1, ind mod midten, så vi sidder med ryggen mod indercirklen - lige som diskobil har oplevet. Som aftenen skrider frem, vil vi flytte videre til næste bord, og næste osv. Vi vil flytte, når det passer ind i programmet. 8 borde er nok lige rigeligt, men det var hvad der passede med bordstørrelser/antal gæster. Vi ønsker ikke et traditionelt hovedbord, hvor vi skal sidde ved vores forældre og H2Bs 2 drenge..vi vil rundt til alle vennerne også ;-)
 10. Det var så lidt...der kommer sikkert mere til listen hen ad vejen :-)
 11. Hej Jeg er begyndt på et lignende dokument. Det afhænger jo af dagens program, men måske kan du bruge noget af det :-) Receptionen - ca. 100 pers. Ordne og anrette frugt og grønt på diverse fade/skåle Røre dip + anrette i små skåle Anrette chips + saltstænger Anrette spegepølser fra Ausumgaard (tandstikkere sættes ved siden af) Lave kaffe/thé Mælk/fløde Anrette små kransekager + småkager Sætte øl, sodavand, rekorderlig, 2 slags saftevand (hyldeblomst, solbær) og kande med vand frem Lukke rødvin op Tænde stearinlys/lyskæder inden gæsterne kommer Bryllupskagen sættes frem når brudeparret er færdig med at få taget billeder + Verdi i høje glas. Vi skærer for, men vil gerne have én af jer til at skære herefter J Middagen - 67 pers. Tænde stearinlys/lyskæder inden kl. 17 - husk toiletterne osv. Skænke hvidvin inden kl. 17 (Jøgge ved bord 3 drikker kun øl - Mads og Jonas ved bord 1 er børn = sodavand) Når vi har sat os til bords, sættes hvidvin + kander med isvand med pinde m/citron og lime på bordene. Søren ved bord 8 er toastmaster. Vi sidder ved det halvrunde bord ved bord 1, og vi rykker rundt ved alle bordene i løbet af aftenen. Første glas rødvin skænkes op - herefter sættes flasker på bordene. Der må endelig ikke mangle drikkevarer J Husk løbende at skifte stearinlys/fyrfadslys. Tjek løbende toiletterne. Dansen/Festen Bordene ryddes og de sættes ud til siderne/i båsene - kun 6 stk. Pyntes stadig med løber, blomster, lys etc. Husk at gemme lidt bordpynt og eksemplarer af alle sange. Der sættes et drinkskort på hvert bord, resten på baren. Der sættes en sølvdækketallerken (med en hvid papirs mellemlægsserviet) med rester af chokolade, småkager og små kransekager fra receptionen på hvert bord. Og en kande kaffe på hvert bord. Thé på tag-selv-bordet. På et tag-selv-bord sættes kaffekopper, desserttallerkener, glas, øl, sodavand, rekorderlig, Verdi (hvis der er mere) etc. + Baileys og cognac med glas. Små lyserøde servietter. Efter ca. 20 min. kaffedrikken, danser vi brudevals. Herefter fest/dans! Daniel og Peter skal stå i baren. Når der er ryddet op efter middagen, får to af jer fri. Natmad ca. kl. 2. Når der er ryddet op efter natmaden og der er ryddet så meget af fra bordene som muligt, får de sidste to fri. Vi vil gerne sige farvel til jer og afregne med jer J
 12. Jeg er enig med Lasses forlovede. Lad hende gå ind først - evt. med en brudebuket a la din, blot mindre/mere enkel og så kommer hun op til jer med ringene. Min bedste venindes pige på 10 skal gå ind først med en mindre udgave af min buket. Så kommer min H2Bs 2 drenge på 9 og 12. Så kommer jeg med min storebror. Min eneste søn på 20 skal være ringbærer og komme op med ringene. De to drenge skal efter vielsen dele tyl ud til gæsterne, som de skal binde om antennerne. Der må ikke kastes med ris, desværre. Så har alle en funktion :-)
 13. Jeg er stensikker på, at vores venner vil lave noget "ballade" hos os...det er en lige så fast tradition som polterabend. Men forhåbentlig ikke mere, end at det er til at overskue. Gider ikke inddrage nøgler, for min storebror er vinduesmand, så han kan komme ind alle steder, også uden at vinduer og døre tager skade...så det ville alligevel ikke nytte noget at inddrage nøgler ;-) Jeg ville aldrig hyre en vagt...én mand kan jo alligevel ikke forhindre en hel flok i at komme ind...hvis de vil. Jeg ville i hvert fald ikke være vagt. Men håber da for jer/os, at det er harmløse ting, der bliver lavet løjer med :-)
 14. Vi har en fotovæg under receptionen, hvor vi bliver ca. 100 mennesker (de 67 skal med til middag/fest), og da min H2B er teknik-nørd ;-) vil han have et TV kørende med slideshow med billeder af os, kirken, feststedet (en gammel herregård) og dens historie og af alle vores forberedelser - jeg har løbende taget billeder af diverse DIY. Ellers kan gæsterne gå en tur i haven...krydser fingre for at vejret er godt.
 15. Vi skal holde vores bryllup på tørreloftet på Herregården Ausumgaard mellem Holstebro og Struer om 3 uger. Et råt, romantisk lokale med synlige bjælker. Der er borde, stole og porcelæn men ellers skal man ordne alt selv. Vi har hyret en kok, som låner deres køkken. Maria fra gården er så behjælpelig og sød at snakke med. Vi glæder os helt vildt til at sætte vores eget præg på lokalet, dagen og festen :-)
 16. Mener bestemt ikke du skal gøre noget....min erfaring er, at mange først får købt indenfor de sidste 14 dage. Det kan selvfølgelig også være, at en del bare selv finder på noget. Personligt håber jeg på en del gaver fra gavelisten, men også nogle, som vi ikke har ønsket os ;-)
 17. Kanon ide - gid jeg havde så mange lavendler!
 18. Vi kom i aftes til at snakke om, hvornår man danser brudevalsen: 1) Lige når der er sagt Velbekomme 2) Når middagsbordene er ryddet væk og der er dækket op til kaffe - og som det første danses der brudevals herefter Jeg mener 2 - H2B har ingen mening ;-)
 19. Takker for alle indlæg :-) Jeg er også af den opfattelse, at brudevalsen skal danses inden midnat. Nu skal vi så allerede vies kl. 13, og så have reception indtil 16.30 og gå til bords kl. 17...så det er jeg ikke bange for, kan lade sig gøre. Det var mere den med brudevals hvornår i f.t. afrydning af middagsborde/kaffen. Men vi er blevet enige om, at der ryddes af, dækkes op til kaffe...og at gæsterne så lige får lidt tid til en kop, inde vi danser brudevals og dansen skydes i gang. Vi er nemlig selv tossede med at danse og har hyret et fantastisk band...så der skal bare danses indtil kl. 2..og måske lidt længere :-)
 20. Bordhæfte, gæstebog og måske nogle store dekorerede bogstaver til gavebordet, kunne være et par idéer. Og vi har lavet balkort...selv om vi skal alt selv, på nær lave maden ;-)
 21. Ja, det er ikke nemt med den bordplan. Vi har valgt at være ret alternative...vi laver slet ikke et hovedbord. Vi laver enten 8 borde som står i en stjerne ud fra midten, eller et langbord med 4 borde og så 4 selvstændige borde, som står skråt ud fra det, 2 på hver side. Ved enderne placerer vi "Vigtige personer", så som H2B´s to drenge på 9 og 11, hans far og min mor (deres ægtefæller er desværre gået bort), forlover, toastmaster, mine søskende...og så rokerer vi rundt ved enderne, hvor vi sidder ved et bord formet som en halvmåne. Vi har nemlig ikke lyst til at sidde ved børn/vores forældre hele aftenen ;-)
 22. Mange laver slikbuffet til receptionen, evt. sammen med frugt eller kransekage/bryllupskagen.
 23. Nogle bruger sjove festlige festregler...hvis I er til det, så prøv at søg her ;-)
 24. Var det ikke en mulighed at style dig selv? Få en veninde...eller en anden proff. til det? Det er da ærgerligt, at det skal gå i vasken pga. det.
 25. Du skal klikke dig ind på vedkommendes profil (klik på navnet), så får du en mulighed "send pb - personlig besked".