Abbietrolden

Medlem
  • Antal besvarelser

    9
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About Abbietrolden

  • Status
    Ny bruger
  • Fødselsdag

Profile Information

  • Vielses dato
    15.06.2013
  1. Mange tak, var også bare helt vild med pigernes kjoler, bestilt hjem fra Hong Kong :-)
  2. Ih, hvor er den bare smuk, elsker det sorte i den, min egen kjole er også med sort :-)
  3. Hvor er I flotte alle sammen! Mange tak
  4. Her er min smukke kjole fra vores bryllup den 15 juni 2013
  5. Hej alle sammen.Jeg skal giftes den 15 juni og har brug for en der kan sætte mit og mine to brudepigers hår, gerne til en fornuftig pris og helst gerne en der kommer hjem og gør det. Har I nogen erfaringer med nogen samt priser? Jeg bor i Nørhalne ca 15 km nord for Aalborg.
  6. Jeg havde en kjole fra ladybird - gav 10.000 kr for den i Panayotis. Den ligger til salg under brudekjoler str 34-36-38 Okay, tak for svar :-) Din kjole er super smuk, er godt nok helt pjattet med ladybird mærket :-) Men lige med brudekjolen ønsker jeg dog at den skal være helt ny :-)
  7. Er der nogen af jer der har købt en ladybird kjole og som ved hvad priserne ligger på?
  8. Hej alle Jeg ved at der har været mange forespørgelser på ringe fra Maidor, men jeg har ikke kunne finde nogen nyere. Derfor dette indlæg. Min kæreste og jeg overvejer seriøst at bestille vores vielsesringe fra Maidor i Canada, da det vil kunne give os vores drømmeringe til en fornuftig pris. Men men men.... jeg er nysgerrig efter at høre om der er nogen der har fået deres ringe snuppet i tolden? Vi har nemlig ikke råd til at betale de lige knap 3000 kr ekstra som ringene vil koste hvis de bliver snuppet i tolden. Håber meget på at høre fra nogen der har erfaring med Maidor :-)