Met_mo

Medlem
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Met_mo

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2013
 1. Desværre ingen Body shop...
 2. Havde en aftale med en der skulle ligge make up på mig 7-9-13 men nu kan hun måske ikke alligevel.. Ved ikke lige hvad jeg skal gøre.. Nogen der kender nogen der kan køre til mors og ligge makeup..
 3. Ja havde andre med inde og se den.. Synes nok mest selv den så sjov ud set fra oven af..altså sådan lidt spids i det ved brysterne.. Men synes heller ik det så sådan ud i spejlet.. Håber det ser bedre ud det hele næste gang jeg prøver den..tak for svar..
 4. Prøvede min kjole igen i tirsdags og skal giftes 7-9-13. Synes den gaber lidt foroven, men syersken synes ik den skulle ligges ind.. Nogen der har erfaringe med tape til at sætte på stoffet og huden.. Kunne heller ikke finde ud af om jeg skulle have bh på el ikke.. Der er stivere i kjolen og indbygget bh så synes det blev lidt voldsomt med en bh med puder under..fik ligesom fire bryster fordi de blev skubbet sådan op.. Men uden føler man sig meget bar og somom det mangler lidt støtte..ved ik hvad jeg lige gør..
 5. Jeg tænker stadig på om jeg skal have en af dine capes på til mit bryllup.. Hvilken farve var det den var i..
 6. Nogle der har brugt bikubebolde til pynt i telt.. Har lige bestil 36 stk i hvide og gule og tre forskellige str.. Er spændt på om det bliver fint.. Der skal innerline i teltet..
 7. Ballonsalg, der har jeg købt nogle fine små perlemorsfarvede..
 8. Hvor fint har købt sammen kjole til min datter på et, dog med gult bånd istedet for..
 9. Hvad med en tæt venindes forældre...det blev vi tilbudt..
 10. Tak det håber jeg..har lige købt det fineste hårpynt fra cloudcake kan ses på trendsales det hun laver...med gule og hvide blomster og har planer om at have et bælte på kjolen med de samme blomster...kram
 11. Ih hvor er du smuk..glæder mig til at have kjolen på jeg købte af dig..
 12. Slet ingen der kender nogen..
 13. På mors...
 14. Vi skal giftes 7-9-13.. Tænker på aldrig undvære dig.. Eller lanterne med TV2..