RB87

Medlem
 • Content count

  101
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About RB87

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 01/29/1987

Profile Information

 • Vielses dato
  13.07.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Island
 1. Jeg lavede den her og havde den på hvert bord. Så var forskellige motiver som folk skulle tage billeder af. Det var et stort hit. JEG SER Snup dit kamera og kig omkring, fotografen kan ej tage billeder af alting! Lad kameraet klikke, og fang dagens kærlige blikke.
 2. Tillykke! Du er slet ikke for sent ude. Vi gik i gang med vores planlægning i slutningen af december og har nået det hele, selv om vi holder det i et andet land, og vi gør næsten det hele selv, med hjælp fra familie og venner.
 3. Der er en sød børnetøjsbutik I Nørregade I København, med brudepige- og drengetøj I vinduet. Og lige nu er der udsalg. Måske er det et besøg værd?
 4. Hvor er det godt at høre at der er styr på det
 5. Okay... Hmmm den er svær. Håber I finder en god løsning, og jeg skriver igen hvis jeg kan finde på en self.
 6. Hvor bor I henne i landet?
 7. Vi skal giftes i Island, og det er mig som ændrer navn. Vi gik med papirerne til kordegnen ved vores sognkirke og hun ordnede det hele med det samme. Han kan finde sin sognkirke på sogn.dk og ring i forvejen for at være helt sikker.
 8. Hej allesammen. Oprindeligt havde jeg besluttet mig for at IKKE have strømpebukser på til vores bryllup da jeg skal have røde peep toe sko på og en sød tea lenght kjole... men nu er jeg blevet gjort opmærksom på at det ikke er sikkert at sommervejret når frem til Island i tid til brylluppet, som er om 10 dage! Hvad synes I jeg skal gøre? Der plejer at skulle meget til før jeg fryser om benene, men til gengæld ville det være super ærgerligt hvis jeg gjorde på bryllupsdagen. Jeg har fundet peep toe strømpebukser i Føtex, men de var kun 10 den, og dem er jeg bange for at der kommer hul i med det samme da er rigtig god til sådan nogle ting... På forhånd tak for hjælpen.
 9. Jeg kender overhovedet ikke til i området, men tænker I skal forkæl jer selv med lækker mad og vin, og måske en oplevelse bagefter... noget I ikke gør til hverdag. Stort tillykke med det kommende bryllup!
 10. Find ud af hvilken slags fest I vil have, hvem skal med, bestil mad og drikkevarer og book feststed. Find tøj og sko til dig og din kommende mand, og evt. brudebørn. Aflever ægteskabserklæring til kommunen, hvis I skal ændre navn i forbindelse med vielsen skal I også aflever de dokumenter til kordegnen i jeres sognkirke. Køb ringe. Vælge salme til jeres vielse. Det synes jeg er vigtigst, resten er pynt som man selv skal vælge om man vil have. Og husk så at stresse af og nyde det.
 11. Tak! Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve det. Fik det sendt til mor og fars hotel i USA og de tog det med til Island. Mor har fortalt at det ser godt ud i virkeligheden. Nu er det også kun 5 dage til jeg kan prøve hele outfittet for første gang.
 12. Tak. Det bliver billigere for os at holde det der, fordi vi (jeg) har et større netværk der så vi kan bruge vennetjenester, og størstedelen af gæsterne bor deroppe. Så ville min kæreste også rigtig gerne gøre det i Island. Mht. frieri blev vi bare enige om at blive gift, men jeg fortalte ham at jeg gerne ville have at han fik lov fra min far. Vidste ikke at han havde gjort det før min mor ringede helt vildt glad.
 13. I SPY - JEG SER Jeg har overvejet meget at købe engangskameraer til bordene, så vores gæster kan være med til at dokumentere hvad der sker til festen, og så vi kan fange øjeblikkene med andre øjne en fotograferens. Men de er altså lidt smådyre, og oven i købet koster det en bondegård at få billederne fremkaldt. Men så fandt jeg denne idé på Pinterest, og jeg synes den er så sjov, så jeg har lavet min egen udgave, hvor jeg har lavet digt på islandsk og dansk, og fundet på opgaver: Nu om dage har jo alle et kamera med, enten som de gamle gode, eller på mobilen. Så kan det også være en slags icebraker ved bordet. Jeg kan ikke finde ud af at sætte en fil ind, så her kommer copy/paste, men har selvfølgelig gjort så det ser flot og festligt ud. JEG SER Snup dit kamera og kig omkring, fotografen kan ej tage billeder af alting! Lad kameraet klikke, og fang dagens kærlige blikke. DJen poser Dårligste danser (på dansegulvet) Det sødeste ældre par Nyforelskelse Yndlings dekoration Gruppebillede af alle ved dit bord Gommen leger med sin ring Bruden leger med sin ring Gommen kigger på bruden Det jeg synes smager bedst Bruden danser med hendes veninder En sjov tale
 14. Synes du kan gøre lige hvad du har lyst til. Og jeg synes Møller Hansen lyder bedre.
 15. Anne Pallard havde et smukt billede af en kjole herinde til en gravid. Ellers kan du evt. kontakte hende direkte