RB87

Medlem
 • Content count

  101
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About RB87

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 01/29/1987

Profile Information

 • Vielses dato
  13.07.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Island
 1. Jeg lavede den her og havde den på hvert bord. Så var forskellige motiver som folk skulle tage billeder af. Det var et stort hit. JEG SER Snup dit kamera og kig omkring, fotografen kan ej tage billeder af alting! Lad kameraet klikke, og fang dagens kærlige blikke.
 2. Tillykke! Du er slet ikke for sent ude. Vi gik i gang med vores planlægning i slutningen af december og har nået det hele, selv om vi holder det i et andet land, og vi gør næsten det hele selv, med hjælp fra familie og venner.
 3. Der er en sød børnetøjsbutik I Nørregade I København, med brudepige- og drengetøj I vinduet. Og lige nu er der udsalg. Måske er det et besøg værd?
 4. Hvor er det godt at høre at der er styr på det
 5. Okay... Hmmm den er svær. Håber I finder en god løsning, og jeg skriver igen hvis jeg kan finde på en self.
 6. Hvor bor I henne i landet?
 7. Vi skal giftes i Island, og det er mig som ændrer navn. Vi gik med papirerne til kordegnen ved vores sognkirke og hun ordnede det hele med det samme. Han kan finde sin sognkirke på sogn.dk og ring i forvejen for at være helt sikker.
 8. Hej allesammen. Oprindeligt havde jeg besluttet mig for at IKKE have strømpebukser på til vores bryllup da jeg skal have røde peep toe sko på og en sød tea lenght kjole... men nu er jeg blevet gjort opmærksom på at det ikke er sikkert at sommervejret når frem til Island i tid til brylluppet, som er om 10 dage! Hvad synes I jeg skal gøre? Der plejer at skulle meget til før jeg fryser om benene, men til gengæld ville det være super ærgerligt hvis jeg gjorde på bryllupsdagen. Jeg har fundet peep toe strømpebukser i Føtex, men de var kun 10 den, og dem er jeg bange for at der kommer hul i med det samme da er rigtig god til sådan nogle ting... På forhånd tak for hjælpen.
 9. Jeg kender overhovedet ikke til i området, men tænker I skal forkæl jer selv med lækker mad og vin, og måske en oplevelse bagefter... noget I ikke gør til hverdag. Stort tillykke med det kommende bryllup!
 10. Find ud af hvilken slags fest I vil have, hvem skal med, bestil mad og drikkevarer og book feststed. Find tøj og sko til dig og din kommende mand, og evt. brudebørn. Aflever ægteskabserklæring til kommunen, hvis I skal ændre navn i forbindelse med vielsen skal I også aflever de dokumenter til kordegnen i jeres sognkirke. Køb ringe. Vælge salme til jeres vielse. Det synes jeg er vigtigst, resten er pynt som man selv skal vælge om man vil have. Og husk så at stresse af og nyde det.
 11. Synes du kan gøre lige hvad du har lyst til. Og jeg synes Møller Hansen lyder bedre.
 12. Anne Pallard havde et smukt billede af en kjole herinde til en gravid. Ellers kan du evt. kontakte hende direkte
 13. Jeg bestilte min fra en amerikansk hjemmeside af deres eget mærke, men ved de også forhandler kendte brudekjoledesignere. Hurtig levering og kjolen sad perfekt, simpel og på budget. Så er der en tråd herinde (hvis jeg husker rigtig) omkring tea-lenght kjoler og der er masser af gode bud.
 14. Jeg satte mig selv et meget stramt kjolebudget, og ville bare have noget simpelt á la 1950's tea lenght. Købte min kjole igennem unique-vintage.com og det er deres eget mærke. Så skal der nok petticoat indunder, men er ikke sikker på hvilken farve den skal være, så skal ud at shoppe i næste uge. Fandt så fantastisk prikket birdcage slør på etsy som jeg tror at gør looket helt perfekt og lige mig
 15. Vi vil bruge dåser fra Royal bagepulver. Ellers ville jeg kigge i Søstrene Grene.