FrkHansen

Medlem
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About FrkHansen

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  13.07.2013
 1. Tusinde mange gange tak for linket ( som jeg nuppede her) Det er da en fed ide!!
 2. Ja, hvornår mødtes i med præsten? Vi skal vies 13/7 og har selvfølgelig snakket i tlf med præsten og planlagt dato og tid sammen, men hvornår er det tid til at ringe og aftale møde? Hvornår har i gjort det?
 3. 460,- for 20 invitationer og 44 bordkort har vi givet
 4. Årh den følelse har jeg også! Og det er jo (for mig) vigtigt lige præcis han synes man er smuk i kjolen, så at man ikke kan dele sine tanker med ham er hårdt! Jeg synes kjolen er rigtig smuk, men hvis ikke du føler dig WOW i den, så synes jeg du skal prøve nogle andre.. Det vil kunne ses i din udstråling hvis ikk du er tilfreds.. og det ville være en skam ;) Den er smuk, men din mavefornemmelse er vigtigst!
 5. I poul m i Herning centret laver de brudeopsætning og i coolcos (make-up forretning i centret) lægger de både prøve make-up og make-up på selve dagen billigt!! Mht negle er jeg selv uddannet negletekniker, så du er velkommen til at sende en pm hvis du vil høre nærmere.. Ellers kan jeg foreslå California Nails ved Anette, hun befinder sig i gågaden i Herning - Hun tager 550,- for et sæt negle
 6. ... Ja, jeg kan simpelthen ikk holde tale for min kommende mand, så jeg vil have en sangerinde til at synge vores sang til ham fra mig i kirken Men hvor dælen finder man sådan en?! Jeg har googlet og googlet men sys ikk jeg finder det jeg leder efter.. Er man mon heldig der lige er en herinde, som kender en`?
 7. Hvor er det genialt!!!!
 8. Det er i Snjbjerg man kan leje hele B&B hotellet Det overvejede vi nemlig Det er super flot selskabslokale, og så har man overnatning til sine gæster.. samt morgenmad til dem dagen efter..
 9. Mange tak for svar Synes hurtigt jeg blir hylet ud af den og prøver at tage hensyn til dem omkring mig, meeeen rart at blive mindet om det jo er vores bryllup og os der selv bestemmer ;) Så tak!
 10. Jeg skal have gele negle og pedicure på fusserne :D Jeg er selv negletekniker, og ville følge mig nøgen den dag ugen.. Men hvis jeg ikke kunne tåle det ville jeg lave fransk manicure med lak på mine egne negle.. korte franske negle er da super flotte!
 11. Jeg har været igang med at lave sider, der skal lægges sammen med blyanter og så udfyldes og derefter klistres ind i en alm bog Jeg har googlet billeder af rammer, træer, fugle, kærlighed osv og sat det sammen i word og valgt en skrift og så selv lavet sider, som skal udfyldes.. f.eks. tegn brudeparret, et råd til brudeparret osv osv. derudover har jeg lavet sider bare med streger til at skrive og så vores monogam i et hjørne, til de gæster som hellere selv vil skrive noget, end udfylde sjove ting MEN da jeg viste det stolt frem til min veninde sagde hun at der vil blive lavet noget ligende af gæsterne, som kommer i enæske som vi først må åbne om 1 år og hun derfor tror det vil blive for meget skriven.. Har i andre hørt/tænkt på dette? Jeg fornemmede en gæstebog var normalt og fandt derfor inspiration i DIY herinde..