PrettyLittleAngel

Medlem
 • Content count

  527
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About PrettyLittleAngel

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  19.04.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

918 profile views
 1. denne tråd http://www.bryllupsklar.dk/forum/86577/en-masse-til-salg-efter-verdens-bedste-bryllup-3.html/page-2
 2. Har denne "dejlige" graviditetsmave og elskovshåndtag aka. bildækket som jeg gerne vil have strammet op på bryllupsdagen.. Til jer med samme problem - hvad har i købt? Jeg har prøvet både slanketrusser og et slankebækte/corset men synes ikke det strammer nok ind.. Der er ikke snørreryg i min kjole men lynlås.
 3. Helt klart med
 4. Overvejer selv permanent vippebuk - har dog hørt fra flere at det ikke holder mere end et par uger og kortere tid hvis man bruger mascara og fjerner den om aftenen. Mht eyelash extension - kender op til flere der har mistet deres egne vipper pga af det. Det er skide flot ja, men bare tanken om at miste sine egne vipper - og mine vokser meget meget langsomt ud - det er nok til at få mig til at lade være.
 5. Fantastisk side
 6. det må du godt - jeg har købt min kjole der og tog MASSER af billeder de er så søde derinde - du har en fantastisk oplevelse i vente og det bedste er at de gerne opbevarer kjolen for dig HVIS den nu er der i morgen købte min i maj sidste år og den har hængt hos dem lige siden
 7. Jeg har bestemt mig for at jeg rigtig gerne vil have en super smuk råhvid cardigan med nogle smukke perler på til min kjole - altså til når vi er udenfor eller kører til/fra kirke og feststed MEN jeg har simpelthen søgt nettet tyndt uden held - har fundet et par stykker men den ene er udsolgt og den anden koster 3000 kr og det er altså liiiiiige lidt i overkanten.. Vil gerne holde mig til max 450-500 kr. Jeg tænkte om der måske var andre der har stået i samme situation og har fundet en smuk cardigan?
 8. Som regel 1 str hver vej. Men det er jo svært at sige, for det afhænger jo helt og aldeles af kjolen
 9. Det må du meget gerne tak
 10. Er der nogen af jer der har prøvet at bestille fra denne hjemmeside?
 11. Jeg leder efter en body hvor der er en corset lignende effekt i - alm shaper strammer desværre ikke babymaven ind Jeg har ledt og ledt og kan kun finde alm body shapers formet som en body eller et decideret corset.. Er der nogle af jerder er på jagt efter det samme eller ved hvor jeg evt kan kigge?
 12. Det kunne godt ligne en af de nye fra sincerity
 13. Er der nogen af jer der er faldet over nogle gode hjemmesider (ud over ebay og etsy ) med overtøj til brude? Vi skal giftes i april og der vil forventeligt nok kun være en 10-11 grader, så jeg vil gerne have noget til at holde varmen i ihvertfald under kørsel og når der tages billeder.
 14. se her http://www.bryllupsklar.dk/diy/favourbox-mandler.html
 15. men har set der er en til salg herinde + inde på dba.. så mon ikke du kan finde den når din tid kommer - evt brugt... men det kan jo være den slet ikke sidder pænt på dig - det ved man aldrig..! de kjoler jeg troede der ville være pæne til mig lignede noget værre noget når de kom på og kjoler i dette snit som jeg ikke troede ville være pæne på mig, sad skide godt