PrettyLittleAngel

Medlem
 • Content count

  527
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About PrettyLittleAngel

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  19.04.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

1,032 profile views
 1. denne tråd http://www.bryllupsklar.dk/forum/86577/en-masse-til-salg-efter-verdens-bedste-bryllup-3.html/page-2
 2. Jamen, du vranger jo bryllupsklar til fordel til bryllup.dk (Læs, vi savner dig) Jeg har indstillet word dokumentet til manillamærkets størrelse, ligesom når man indstiller kuvert m.m.. Manillamærke er liiiige lidt for lille til printeren selv kan klare det. Derfor fandt jeg ud af præcis hvor på ét A4 det ville svare sig til, tegnede manillemærke'skabelon op på A4 . Og wupti, så klistrede jeg manillamærke fast med lidt tape .. Er du med? Velkommen til og mange tak Jeg har ikke pdf-filerne liggende mere, MEN jpg.filerne ligger til download inde på min anden tråd .. Gud hvor smart - det må jeg prøve er slet heller ikke på bryllup.dk mere ;)ElSKER dine nye invitationer..!!!
 3. Gud hvor er der sket meget siden jeg læste med sidst! Super fede bordkort og virkelig flotte sko Er helt vild med ideen med manilla mærker omkring bestikket - overvejer kraftig (læs har allerede bestemt mig for:)) at lave noget lignende til vores bryllup. Hvordan har du printet på dem?
 4. Har denne "dejlige" graviditetsmave og elskovshåndtag aka. bildækket som jeg gerne vil have strammet op på bryllupsdagen.. Til jer med samme problem - hvad har i købt? Jeg har prøvet både slanketrusser og et slankebækte/corset men synes ikke det strammer nok ind.. Der er ikke snørreryg i min kjole men lynlås.
 5. Helt klart med
 6. Jubiii endelig har sådan glædet mig og sikke fantastisk din rose er blevet!!
 7. Overvejer selv permanent vippebuk - har dog hørt fra flere at det ikke holder mere end et par uger og kortere tid hvis man bruger mascara og fjerner den om aftenen. Mht eyelash extension - kender op til flere der har mistet deres egne vipper pga af det. Det er skide flot ja, men bare tanken om at miste sine egne vipper - og mine vokser meget meget langsomt ud - det er nok til at få mig til at lade være.
 8. Fantastisk side
 9. det må du godt - jeg har købt min kjole der og tog MASSER af billeder de er så søde derinde - du har en fantastisk oplevelse i vente og det bedste er at de gerne opbevarer kjolen for dig HVIS den nu er der i morgen købte min i maj sidste år og den har hængt hos dem lige siden
 10. Jeg har bestemt mig for at jeg rigtig gerne vil have en super smuk råhvid cardigan med nogle smukke perler på til min kjole - altså til når vi er udenfor eller kører til/fra kirke og feststed MEN jeg har simpelthen søgt nettet tyndt uden held - har fundet et par stykker men den ene er udsolgt og den anden koster 3000 kr og det er altså liiiiiige lidt i overkanten.. Vil gerne holde mig til max 450-500 kr. Jeg tænkte om der måske var andre der har stået i samme situation og har fundet en smuk cardigan?
 11. Som regel 1 str hver vej. Men det er jo svært at sige, for det afhænger jo helt og aldeles af kjolen
 12. Det må du meget gerne tak
 13. Er der nogen af jer der har prøvet at bestille fra denne hjemmeside?
 14. Jeg leder efter en body hvor der er en corset lignende effekt i - alm shaper strammer desværre ikke babymaven ind Jeg har ledt og ledt og kan kun finde alm body shapers formet som en body eller et decideret corset.. Er der nogle af jerder er på jagt efter det samme eller ved hvor jeg evt kan kigge?