Yaxhiri

Nyt medlem
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Yaxhiri

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday August 13

Profile Information

 • Vielses dato
  06.08.2016
 • Type vielse
  Bondebryllup, borgerlig vielse
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Vordingborg kommune
 1. Tusinde tak for jeres besvarelser, det er nu 8 måneder siden jeg har født. :D grunden til at jeg vil have en A-line eller en havfrue er at jeg kommer til at se lille og tyk ud i de stor prinsesse kjoler Jeg prøver at tage fat i dem i lilly og høre hvad de har af forslag :D
 2. Så har jeg lavet min med monogram på og det hele. Tusinde tak for skabelonen :D
 3. Hej alle i smukke kvinder Jeg føler mig meget begrænset i valget af min brudekjole, da jeg har "meget" overskuds hus siddende på maven efter graviditet og kejsersnit. Jeg ville super gerne ha en havfruekjole eller A-line. Da jeg er timeglasformet og lav, men maven ser bare dum ud i alle kjolerne Er der andre der har stået/står i samme problem? er der nogle fif i kan forslå til at få den flade mave i drømmekjolen?
 4. Wellnes og god mad med veninderne, evt. i byen hvis jeg kan få min mor eller svigermor til at ta' den lille natten over. Planen er dog at jeg senest skal i seng kl. 24.00, Det bliver jo en stor dag
 5. Så er det jo bare at jeg får taget mig sammen til at afprøve det når man laver den i forme skal de så vendes ud inden de tørre?
 6. Limlak har altid fungeret for mig. Har lavet mange lysestager sammen med spejderungerne. Både med blonder, glimmer og servietter på Man kan købe det hos Bilka http://www.bilka.dk/sport-og-fritid/hobby-og-kontor/kontorartikler/skriveartikler/limlak/p/100013777 Step 1: klip blonderne ud i passende størrelse Step 2: smør limlak på bagsiden af blonderne Step 3: lad tørre til dagen efter OBS: hvis blonderne ikke sidder 100% fast kan du lakere med limlakken oven på blonden.
 7. http://www.**Udelukket pga. ulovlige forretningsmetoder - firmaet må ikke omtales på bryllupsklar.dk**.com/da/ du skal kun regne med moms de 25%, når nu du ikke kommer over de 1150 kr. Min veninde fik sine brudepige kjoler til hold nu fast : 350 kr ink. moms pr stk! og de lignede noget til 2000 og der op efter. Fra skats hjemmeside: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=2035302&vId=0&lang=DA Moms: Du skal betale dansk moms, hvis du køber varer for mere end 80 kr. før fragt. Told: Du skal betale told, hvis du køber varer for mere end 1.150 kr. før fragt.