mbh20

Medlem
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mbh20

  1. Jeg skal også giftes på lørdag, og er ved at være godt stresset. Der er rigtig meget at se til her de sidste dage, og det kan jeg godt mærke på søvnen. Og i maven. Jeg synes egentlig vi har rimelig godt styr på tingene, og hvornår det sidste skal gøres. Men oveni at der også er meget pres i forbindelse med arbejdet, synes jeg, det er ved at være for meget, så jeg glæder mig til det bliver lørdag, hvor jeg alligevel ikke kan gøre andet end at nyde dagen. Det skal jo nok blive en god dag, selvom der er lidt småting, der ikke lige kom i orden. Og nervøsiteten forhåbentligt er afløst af en god spænding.
  2. Vi sluttede vores invitation af med at skrive: Vi glæder os til at se jer i festtøjet til vores bryllup. Hvis gæsterne så ellers har en ide om hvad det betyder, vil de forhåbentligt finde noget passende at tage på:-) Udgangspunktet for dresscode tog vi i guiden herinde: http://www.bryllupsklar.dk/gaest-til-bryllup/dresscode.html Så i henhold til det du ønsker er det vist mørkt costume, der vil være passende dresscode.
  3. Vi skal kun have tre salmer, men det virker vist lidt atypisk? Vi har valgt: Glæderig og underfuld Din hånd i min Det er så yndigt at følges ad for to
  4. Det er en rigtig flot kjole, du har fundet. Jeg har også selv været meget i tvivl, om jeg skulle vælge en hvid eller farvet kjole. Når jeg kiggede på billeder faldt jeg altid for de farvede, men blev også lidt påvirket af andre, der mente, den skulle være hvid. Jeg har nu været ude og prøve kjoler, og er blevet mere bekræftet i, at jeg ikke er til de hvide. Jeg var blevet forelsket i nogle af Linea Raffaellis kjoler med farvet underdel, og det var først da jeg prøvede dem, at det føltes rigtigt. Og både min mor og svigermor kunne se, at det var mig, da jeg fik dem på. Så der blev de omvendt fra at mene, jeg skulle have hvidt på. Jeg skal have en farvet. Så hvis det er den kjole, du er forelsket i, skal du da i det mindste prøve den (hvis det er muligt).