Kristinabach

Medlem
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kristinabach

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  06.07.2013
 1. Vil helt sikkert anbefale CH-FOTO.dk! Vi brugte dem til vores bryllup. Christian er så dygtig og professionel, og velforberedt! Har kun gode ting at sige om Christian og malte fra CH-FOTO.dk:)
 2. Der er Astrup som ligger i Nordjylland postnr. 9510 Arden.
 3. Jeg har længe haft en drøm om at få en til at komme og synge en sang til min kommende mand i kirken. Har så været ved at undersøge hvad det vil koste.. 2200 kr tager dem jeg har fundet og det synes jeg simpelthen er for meget for at synge en sang. Så håber lidt at I kan hjælp mig:) Jeg mangler en som kan komme og synge en sang i astrup kirke den 6 juli 2013. Det behøver ikke været en professionel sanger bare en som synger smukt. Håber virkelig i kan hjælpe mig er total stresset over ikke at have fundet en endnu:/
 4. Tak for jeres svar. Er også "næsten" sikker på at vi vælger at have fotograf hele dagen skal bare lige have overtalt manden
 5. Vi er i tvivl om vi skal booke en fotograf til hele dagen(fra kirke til brudevalsen) eller om vi kun skal have fotograf til at tage billeder ved før, under og efter vielsen og så bryllupsbilleder af os. Hvad vælger I??
 6. 1000 tak for hjælpen:)
 7. Hej lajla:) Kan du evt. Hjælpe med en stregtegning af Astrup kirke ( ligger i Mariagerfjord kommune, astrup sogn) ? Så vil jeg virkelig være evigt taknemlig:)