Trut83

Medlem
 • Content count

  178
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Trut83

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  14.06.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Jeg er enig med din kæreste. Man kan altid diskutere gæstelisten, men jeg tror ofte den første indskydelse er den bedste. At andre så synes det er hyggeligt at have deres nærmeste med også må ikke være jeres problem.
 2. Prøv evt: http://www.holm-soby.dk/temp/index.php Ved hun er begyndt at synge lidt igen.
 3. Jeg har samme udfordring, så da jeg valgte en kjole med bare skuldre begyndte jeg at gå til kosmetolog 1 gang om måneden. De har givet mig råd til lige min hud, og dybte renset huden. Det er ikke væk, men det er flot nok til at glæder mig til at skulle have bare skuldre i kjolen om en uge
 4. Hvor er det fint det hele! Det er først for nyligt at det er gået op for mig at dagen før er fredag d. 13. (er lidt overtroisk), så håber virkelig ikke at det kommer til at betyde noget. Hos os er det fest stedet der pynter op, ville så gerne lige som jer være med til at få alle detaljerne på plads til sidst. Håber I får en fantastisk dag.
 5. Vi har skrevet hvor vi kender dem fra, og et kendetegn/ sjov ting. Som x kæreste med y, har en motor cykel, der mangler at blive samlet
 6. Kan se at der ikke har været mange gang i denne tråd på det sidste. Hvordan går det med jer? Med 12 dage igen er jeg nu på 54,5 så skal bare holde det, og lidt fokus på mavetræning. (har ikke vejet så lidt siden jeg var 18 og er i dag 31).
 7. Jeg har i stedet købt kærligheds hoptimisterne, der er hvide med hjerter. Og så hjerter på hovedet hvor man selv vælger tekst. Er ikke så kreativ, så synes det er rart at jeg ikke behøver at gøre mere.
 8. Jeg har været til en fest hvor det blev holdt på 2. sal, og hele festen endte nede på gaden for at "underholde" rygerne. Så jeg håber for jer at I kan finde en anden løsning.
 9. Vi har valgt en playliste (med stille jazz musik), men er ikke sikker på at den vil blive brugt. Vi vil bede toastmasteren vurdere det, for det kommer an på støj niveauet under maden, da jeg hader når folk sidder og råber. Og det kommer også an på hvor besværligt det bliver for toastmasteren at styre, da det jo skal slukkes når der er taler. Har tænkt på en pianist, men da der ikke er et rigtigt klaver har vi valgt at prioritere de penge til andre poster.
 10. Jeg har også haft tænkt det iforhold til at min brors datter vil op til ham, da han følger mig op, men nu tænker jeg at det kun er hyggeligt hvis hun kommer løbende op til os. Det behøver jo ikke være så firkantet og formelt. Det vigtigste for mig er at der er plads til alle jeg holder af på vores dag. (Tænker det samme om alle dine 3 børn. Jeres dag bliver jo også en vigtig dag for dem )
 11. Så fint hår! Skal du have slør?
 12. Tak. Så må H2B igang. Det er jo ikke så længe til
 13. Tak for gode tips til jakkesæt, de er straks givet videre til H2B. Ved I hvor længe før det skal bestilles?
 14. Så er vi tilbage i DK efter "før bryllupsrejse" til Tenerife. (skønt med en uge i solen til afslapning, og fri fra job, slankekur og bryllupsplaner.) Men nu er energien tilbage til at fortsætte. Har fået filerne til vores bord kort (brud til kvinderne, og gom til herrerne). Er især glad for bruden, da den er inspireret af min kjole (det er også dem, der er på vores invitationer) Skal bruge min hjerte stanse til at lave dem om til fine hjertebordkort når vi har skrevet navnene ind på dem. Har i dag fået valgt numre til brass band musikken til receptionen, lavet tekst til en plakt vi skal bruge til vores arbejdspladser, da de ikke har fået invitationer (de er kun indbudt til glo bryllup) - Hvad har I andre gjort med kollegaer?? Og så har vi fået bestilt chokolade hjerter til kaffen fra Peter Beier. De har nemlig lovet at lave nogen specielt til os På lørdag skal jeg hente min kjole i butikken og til første prøve hos skrædderen Glæder mig til at se den igen!!!
 15. Jubiii!! Nåede mit mål på 55 kg her til morgen. Stratede 15/2 på 59, så synes det er gået stærkt (da der jo heller ikke er så meget at tage af). Metode: tælle kallorier med Life sum, og massere af motion. Så skal der "bare" tones muskler frem til dagen.