Ditte Hestehauge

Medlem
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ditte Hestehauge

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 11/04/1985

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Hotel hvide Hus
 1. Hvor har du bestilt den henne? Jeg har bare bestilt i den lokale biks i byen ( bjæverskov)
 2. Kender intet til butikker på den side af vandet:-) Jeg har fået rund brudebuket, og 3 knaphuls blomster og det bliver max 600kr i alt Jeg har dog ikke særlige ønsker til hvilken slaks blomster det eneste krav jeg havde var det skulle være limegrøn Måske det nok har en stor del af betydningen
 3. Haha kjolen fejler intet, det var ment i en helt anden sammenhæng. Bare fordi jeg er af den mening at man ikke behøver at træde på folk der ligger ned,fordi man selv står op !! - kan man ikke andet kan man i det mindste gå uden om
 4. Okay mon den ikke bare brudte stoppe her. Nu ligger landet sådan at, manden min arbejder 80-100 timer i ugen. Og vi har to små børn så JA min tid er dyrebar. Jeg vil godt selv råde over min ferie. Mister jeg timer op i bib med det. Det er ikke det det handler om. Havde pænt sagt at det var vigtigt for mig at det blev lagt i en weekend hvor både min kommende mand og jeg selv ikke arbejdede. Og så ønskede jeg at blive overrasket med dagen, hmm gætteleg er ik så svær med planlagt pa absolut sidste weekend.det er muligt. Jeg ved der ikke er blevet lagt flere datoer ud men kun denne. Hvilket ikke hænger sammen med ovenstående konklusioner . :-) Det gør mig trist at jeg selv tog fejl, ved at tro jeg kendte dem bedre og omvendt. Samtidig syntes jeg alt omkring selve tanken om at gide at lave sådan en dag for mig er smuk, jeg ved det bliver en fantastisk dag og alle ønsker det. Jeg er dybt taknemmelig. Skrev netop for at få lidt luft. Ikke for at blive trampet ned. Hvis man læser godt efter er det også mine tanker omkring det der gør mig mest ked. Jeg er nok lidt følsom. Her troede jeg vi stod i samme båd, Godt jeg ik skrev min brudekjole er revnet under prøvning. Så havde man måske kunne forvente svaret : ja men du var også for tyk til den kjole. Trods det ik lige var det det handlede om. Jeg beklage meget til del lyserøde folk, for mit negative opslag. men i min virkelighed er der også få grå skygger.
 5. Lige det du skriver tænker jeg. Er så ked af det hele pt at jeg ønsker faktisk jeg havde frabedt mig det.
 6. Og slår lige fast en gang til. JEG elsker der er nogen der vil gøre dette for mig. Hader dog ikke at være herre i eget hus og selv råde over min fritid.
 7. Ville ønske det var sådan. Men regler er regler så det er ikke en mulighed at få den" foræret" af en god kollega. ( det er noget med timeplanen og noget) Det er meget trist. Da vi grundet Jobs kun har 13 weekend om året sammen. Så de er dyrebar hos os. Og er sq lidt skuffet over man vælger den sidst mulige weekend det er da også lidt øv hvert fald nemt at regne ud. De kan godt vente til jeg har fri men ville ik ha nogen betydning da jeg arbejder både lørdag og søndag :-) Når men var heller ikke for at kaste sten men for at komme af med tankerne
 8. Øv så talte mavefornemmelsen sandt, ( tror jeg) så derfor bliver jeg nok snuppet i næste weekend. Øv hvor jeg bare er ked af det med 3 uger til bryllup og 2 weekender inden ( hvor jeg meget bestemt har frabedt mig den sidste weekend inden bryllup) derfor kun den næste tilbage . Problemet for mig er to ting. 1- sys det er så træls ikke at blive sådan rigtigt overrasket. Da der jo kun er den mulighed tilbage. 2- næste weekend har jeg ( og manden) weekendvagt., jeg er kommunalt ansat hvilket betyder man ik giver ved døren, så de der brudepiger går faktisk ind og råder over min fremtidige frihed. ( min frihed er meget kostbar, da vi kun har få weekenden sammen om året som familie. ) men har de brudepiger valgt næste weekend betyder det der er to muligheder. De har valgt at råde over min ferie ( vi må holde ferie på 3 arbejdsweek) om året = kun en tilbage hvis de bruger min ferie på det. Anden mulighed er de har byttet min weekend med en kollega som så betyder vi skal ud enu en gang at finde babysitter til ungerne. Årh hvor er jeg bare træt af det. For føler mig så utaknemmelig og ubehøvlet, øv øv øv For er bare så taknemmelig over nogen gider lave så meget arbejde for jeg kan få en fantastisk dag. ( hvilket jeg er sikker på at det bliver) Ved ikke helt hvor jeg vil hen er så bare sådan lidt trist..... Tak fordi du læste med . Nu kan jeg lige trække vejret lidt igen.
 9. I er da bare så søde... Tak alle sammen Jeg holder med alle dem der holder general prøve nu!!! Wop wop sikke en fest vi får
 10. Hele hvor er i søde. De siges modgang gør stærk... Hold nu op et ægteskab jeg gå i møde..... Men lidt stresset da vi lige har 2 weekenden med arbejde jeg mangler min pa. Og ja den der tid ku godt lige bruge bare lidt mer af den.
 11. Okay 28 dage igen alt burde bare spille ikke! Men nej nej nej I går aflyste fotografen, dette problem er nu løst på bedst tænkelige måde når det er i sidste øjeblik. Så skulle vielsesringene hentes hjem. Hvad sker der så, jo jo mandens navn har de stavet forkert. Så retur med dem det er så meget en ommer er tosset. Brudekjolen skal prøves mandag til de sidste ting bla. Et hejseværk i slæbet. ( derfor vigtigt en af brudepigerne er tilstede. ) men nej nej hun har så lige meldt afbud..... Er så træt af at intet spiller ligemeget hvor godt planlagt det var. Hvad bliver det næste? Når luft til mig tak fordi du gad læse med..:-)
 12. Super fint virkelig gennemført . MEN var det mig havde han fået et klart nej. Kontrol kontrol og kontrol
 13. Eller få sat enkelte vippe hår på som sidder nogle uger hvis du samtidig får farvet dine vipper kan du helt undgå mascara og ingen sorte striber på selve dagen..
 14. Jeg ville ALDRIG nogen sinde ønske at mødes med min kommende mand den dag er MIN og kun MIN ( det samme gælder for ham) ellers syntes jeg pointen med PA smutter :-) Ud over det så er der i vores liv 2 små børn 1 og 4 år. Der skal passes hvis ikke en af os er hjemme hvilket i vores tilfælde ville betyde at vi ville komme til at skulle undvære en eller fler på PA. Altså hver sine ønsker for dagen men jeg ser nu ikke noget forkert i at mødes - specielt ikke når vi begge ønsker det. Derudover har vi så 3 børn ( 3,5 - 2,5 og 7 mdr ) så de skal gså passes men det regner jeg stærkt med temaet har koordineret med mine forældre... Siger bestemt ikke der er noget forkert i det hvis man ønsker det samme dag! Da vores familie er os meget nær har det været et ønske for os at vores forældre deltog kvinder på min side mænd på hans. Derfor er der heller ikke pasning til ungerne hvis det vare sket. Heldigvis er det så frit i dag at man selv kan gøre som man ønsker det og bryde med gamle traditioner hvis man syntes. :-)