Mia1987

Medlem
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Mia1987

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  24.08.2013
 1. Hov dobbelt post
 2. Hej til alle jer andre brude og kommende brude.. :-) Jeg er uddannet kostvejleder og jeg har facebooksiden www.facebook.dk/kostsundhed Hvor jeg deler ud af mine opskrifter osv.. I kan kigge forbi hvis i har lyst :-) Og heldig lykke med det kommende bryllup :-) .. Jeg er selv begyndt at mærke tiden nærmer sig.. 21 dage nu :-)
 3. For brudebuket Lille brudepigebuket til min datter 4 brystbuketter 1 lille brystbuket til 2 årig dreng Har vi givet 1125 kr incl levering .. Er spændt på at se dem :-) - det ko kæresten der har bestilt ..
 4. Jeg har købt dem .. Vi vasker og ruller dem inden brug :-)
 5. Forlover får manchet knapper og slipsenål hvor dee står Best man Brudepige og brudesvend er vores egne børn - der laver jeg en lille kuffert med lidt forskellige hyggelige ting de får med sig når de tager afsted til barnepigen. Min bedste veninde der skal hjælpe mig i tøj og sætte hår og makeup .. Kalder hende min bryde assistent .. Har jeg ik fundet Noget Til endnu.. Måske et smykke ..
 6. Dagen efter brylluppet bliver den lagt på min kærestes brors grav ! ..
 7. Vi har lavet 4 langborde. Og så har vi et 2 mand bord til os .. Som vi så i løbet af festen flytter fra bord til bord .. Glæder mig til at se folks reaktion. Især når de først bare ser vores 2 mands bord.. Tror flere tænker, ej det bliver da nederen for dem at sidde alene der .. Ha ha
 8. Jeg har sendt inspirations billeder .. Og ønsket creme og gammel rosa .. Så må vi se hvad der bliver ud af det :-)
 9. Ja det har jeg også gået og tænkt over den sidste tid .. Så følger lige med :-)