HanneG

Medlem
  • Antal besvarelser

    29
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

2 Neutral

About HanneG

  • Status
    Ny bruger
  • Fødselsdag 05/01/1985

Profile Information

  • Vielses dato
    28.06.2014
  • Type vielse
    kirke
  • Køn
    Kvinde

Recent Profile Visitors

594 profil visninger
  1. Jeg anbefaler Barkholt foto fra Brande. Jeg er meget tilfreds med de billeder hun tog af mig og min mand til vores bryllup, og så er Lone - fotografen helt vildt sød, kreativ og får en til at slappe af. Vi gav 3800 for det hele. tjek: http://barkholtfoto.dk
  2. Trods nogen virkelige smukke billeder af dig/jer, er mit ynglings billede, billedet af din far, da han ser dig i kjolen for første gang. Det er PRICESLESS. Hans ansigtsudtryk siger bare ALT:-)
  3. Hun var simpelthen så sød - jeg endte også med at takke hende godt og grundigt Hun var helt tilpas til stede, havde en mening men blandede sig ikke for meget, og lod min søster og jeg forholde os til kjolerne så længe vi havde brug for det. Det var den kjole jeg prøvede først, og alt andet blegnede fuldstændigt, så det var helt, helt rigtigt for mig. Men den er også ret speciel. Må jeg spørge hvilken du valgte? Det var nemlig lige sådan hun var: til stede, uden at være dominerende. God til at være ærlig, men gav plads til ens egne fornemmelser. Jeg endte i en white one kjole, mærket Noray. som på mange måder minder om din i snit.
  4. smuk kjole, som jeg også prøvede, da jeg var i Panayotis og købe kjole. Jeg endte dog med en anden. Jeg kan se, at vi havde samme drømmetyder - hun er ligesom kjolen, virkelig fantastisk, synes jeg.
  5. Vi fik toast (lav selv - med enten den klassiske havarti-ost og alm. cheddar toast ost) Vi havde også hotdogs, men toast var det folk spiste og talte - og stadigvæk taler om. Det var simpelthen et kæmpe hit, og meget nemt og billigt. Folk syntes oveni, at det var så hyggeligt, at klappe toast sammen og riste dem selv.
  6. Set i bakspejlet er det eneste jeg som sådan fortryder, at jeg bekymrede/stressede mig sådan op til dagen. På dagen betød detaljerne INTET, jeg var helt væk i min mand og hele konceptet: lad os fejre kærligheden. Jeg var bange for, at noget skulle gå galt - altså hvad kunne galt? JO, at brudgommen sagde nej tak ved alteret, men det må også være det. Vi lavede et DIY-bryllup fra bunden, lige fra maden til festlocation - jeg gør det aldrig igen! Jeg fortryder dog intet, og hvis jeg skulle skrue tiden tilbage, ville jeg have gjort det samme igen - ironisk nok. Stoltheden og ejerskabet i, at lave sit eget bryllup for bunden kan ikke undervurderes, men det er ikke for tøsedrenge. Ikke alt pynt kom op - tiden og udmattelsen indhentede os. Men det betød ikke så meget. Jeg tror de fleste af os har haft det smukkeste bryllup - ikke så meget pga. af rammerne, men fordi MANDEN var den rigtige:-)
  7. Jeg kommer fra området, og kender derfor mange som har holdt eller været til selskab i remisen. Har altid fået af vide, at det er et skønt sted - lokalerne, maden og servicen. Derudover får man alle tiders skønne kulisse til fotograferingen ude ved togvognene.
  8. Jeg ville mildest talt også være irriteret, men nok i sidste ende have fokus på, at ikke skabe for meget dårlig stemning. At ikke alt er planlagt mht. til det polterabend, er nok det jeg vil kalde "typisk mande-planlægning" Det er vist en naturlov at man mænd oftest ordner ting i sidste øjeblik. Dette er naturligvis også et gene for dig, men sådan noget man må accepterer er uden for ens kontrol. Mht. til at få ham til Vejle, så kan du invitere jer selv på frokost og bryllupsplanlægning hos en af jeres forældre i Vejle - altså som påskud. Hvis du fastholder, at du ikke har tiden til at tage til Vejle (hvilket jeg så sandelig godt kan forstå!) så kan du enten overraske ham med at give ham en togbillet der hedder Aalborg - Vejle, uden at forklare grunden. Hvis best man argumenterer for, at denne løsning ødelægger det traditionelle overraskelsesmoment ved et polterabend, kan du jo argumentere med, at siden der er tale om den SIDSTE weekend før brylluppet - så er det nok ikke den vildeste surprise alligevel. Ellers må best man finde et påskud, for at få ham til Vejle den dag, således at du ikke blandes ind i sagen. Den bedste løsning ville for mig at se være, at vennerne tager din mand på sengen i Aalborg med rundstykker, og så tager de et hyggeligt roadtrip til Vejle.
  9. Tillykke med kjolen. det er simpelthen så flot, og så god til dig. Jeg købte også min kjole i Panayotis, og havde også en fantastisk oplevelse.
  10. Hvor var du fin i dit pocahontas tøj. jeg havde slået ihjel for sådan en dragt i 90'erne:-) Tillykke med brylluppet i øvrigt.
  11. Det var netop derfor jeg nævnte debatten om julehjælpen, fordi jeg husker jeres lille diskussion om denne;-) (jeg blandede mig endda selv husker jeg) Det er også derfor, at jeg ikke kan forstå hvorfor det skule være nok begrundelse til at slette dig fra hendes univers. Jeg synes ikke I skal blande hendes mand ind i det. Når det er sagt, vil han jo nok tage hendes parti, hvis I vælger at konfrontere hende. Egentlig synes jeg ikke I skal konfrontere hende, ment sådan at I bruger en konfronterende facon, men række en hånd ud, og spørge sådan undrende, hvorfor hun vælger at slette når I nu skal ses til jeres bryllup - og om sletningen dermed betyder, at hun ikke har lyst til at komme? Jeg tror jeg i første omgang foreslog din kæreste, som den der rækker hånden ud, fordi hun er mere neutral i "sagen", men det er selvfølgelig også muligt du gør det. Jeg foreslår den der er mest pragmatisk er jer:-)
  12. Selvfølgelig er det vildt akavet og total dårlig timing at slette en person fra facebook, man er inviteret til bryllup hos. Der er jo ikke tale om åbent hus til 30 års fødselsdag, men et bryllup. At kommentere på en vens samfundsholdninger når de er temmelig markante og fremført provokerende, er der heller ikke noget galt i. F.eks. hvis nu frøkenen mente noget temmelig provokerende om eksempelvis julehjælpen og Hb2 så ytrer, at han mente det modsatte, så skal man være en temmelig nærtagende person, for at gøre det grund til at slette personen et halvt år efter. Jeg vil råde bruden til at kontakte damen evt. over telefon/sms, og ligge kortene på bordet: vi synes det er lidt mærkeligt/akavet/mystisk at slette en for facebook, som man skal til bryllup hos om lidt, og spørge om det er en indikation på, at hun ikke ønsker at deltage. Læg kortene over på hendes banehalvdel - det er jo hende der startede balladen. Så kan man selvfølgelig håbe, at hun bliver helt væk grundet hendes lille dreng.
  13. Denne har jeg også købt. Jeg har dog tænkt mig at bære den med et sort bælte eller sash af satin/silke. Tillykke med den - Den er så smuk så smuk, og fantastisk dejlig at have på:-)
  14. Jeg kan rigtig godt lide særligt indledningen, hvor du skriver om at elske det uperfekte perfekte, for det jo lige sådan kærlighed jo er. Jeg synes også det er rigtig fint at du remser op hvad du elsker ham for (det bliver han sikkert glad for) referencen med ham som fedtmule er også rigtig fin og sjov. Jeg ville dog undlade den del ved talen om hans tidligere kæreste. Hvis du gerne vil fortælle om hvordan i mødtes, synes jeg sagtens du kan komme ind på, at han var optaget, men hvordan han ikke elskede hende, og at han begyndte at date en anden pige, det virker sådan lidt... "uromantisk" i en ellers romantisk tale. Husk, det er bare min mening. Hvis du synes den del er vigtig at have med, for at historien bliver hel, så gør du bare det.. Mvh. Hanne
  15. Jeg tænker umiddelbart mørkholt lejren v. fredericia. det ligger lige ud til vand, og så kan alle gæster overnatte gratis. det er derudover billigt at leje (har jeg hørt) jeg var til et bryllup derude, og det var så dejligt.