Junus

Medlem
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Junus

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  24.05.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Vores budget, som holder 65 personer uden børn Lokaler 4.500 kr Mad inkl. Tjenere 30.000 kr Drikkelse 10.000 kr. Kjole 9.000 kr. Tilretning, sko, hår, make up 7.000kr ( har købt dyre sko ) Musik 8.000 kr Fotograf 7.000 kr Bryllupskagen 2.000 kr Pynt og blomster 6.000 kr Gommens tøj 4.000 kr Ringe 2.500 kr Ialt 90.000 kr Kørsel er fravalgt af os selv Budgettet holder, da alt stort set er købt og på plads.
 2. Men hvis du har en god ide til bordkort, må du gerne dele ;-)
 3. Vi har sådan en Håndværks butik i den lille landsby jeg bor i, og der er en der laver dem. Han laver dem selv, så tror sagtens din bror kan lave dem hvis han er god til sådan noget.
 4. Jeg har os lige købt lysestager i træ ( som billed 3 ) til vores borde. Blir så fint tror jeg. Rigtig gode ideer
 5. Hej piger Skal man have kjolen tilrettet i den butik man købte den, eller kan man sagtens få en anden til det. Jeg har nemlig købt i en butik i Jylland og bor selv på Sjælland. Andre der har prøvet dette ? Og er der nogen der kan anbefale en skrædder på Vestsjælland ?
 6. Her betaler folk også selv for overnatningen og vi sørger så for rundstykker dagen efter. Tror bestemt ikke folk forventer man betaler for dem, det vil i hvert fald være meget flot.
 7. Vi har os fået at vide af vores kok at han tager 1 med pr. 15 mand. Så et sted mellem 4-5 mand. Det kommer os an på hvor vigtigt i sys det er at maden kommer samtidig til alle osv
 8. For mig var det også en øjenåbner at prøve og finde kjolen, den kjole jeg faldt for havde de kun i den størrelse, så enten må jeg tabe mig eller finde en ny kjole ( og det er svært når man er helt vild med sin kjole ) Jeg har lavet en aftale med butikken og at hvis det ser helt skidt ud om 3 måneder, må vi finde en anden kjole. Her har projekt pas brudekjole været i gang i små 14 dage og 1,2 kg er røget. For mig virker det kun at tælle kalorier på en app, så jeg kan holde øje med hvor meget jeg indtager og hvor meget jeg forbrænder. Jeg skal tabe en 6-8 kilo endnu for at passe kjolen tror jeg.
 9. Men man bliver næsten nødt til at besøge dem da de ikke har billeder af lokalet på nettet. Lykkebjerggårdferie.dk Pøj pøj med det
 10. Nej ikke endnu. Den var lidt for lille. Men prøvede en anden med Samme snit og den var fin nok at have på. Skal prøve den igen til januar, og hvis den ikke passer der, både sidde og stå så finder vi en anden. Men den ser meget vildere ud på billedet, i virkeligheden er den lidt mere afdæmpet, tror virkelig de har puffet den model der op. Men havfrue stilen var helt klart det der var pænest til mig.
 11. Den ser sådan her ud. Dog er den meget mere puffet på billedet end i virkeligeheden.
 12. Ok. Vi holder vores bryllup på lykkebjerg gård. Det er en privat famile der har noget bondegårdsferie og har lavet en af deres lader om til en festsal for 1,5 år ca. Lokalet er stort med runde borde og højt til loftet. Vi giver 4300kr for hele weekenden, og da de har ferielejligheder er der mulighed for at nogen af gæsterne kan overnatte. Det ligger ved ruds vedby, ca 25 km fra Slagelse, måske for langt væk fra jer. Vi havde store problemer med at finde et lokale som ikke var et forsamlingshus, men heller ikke et slot ;-) så vi endte på en bondegård ;-) Held og lykke med at finde det rigtige sted
 13. Så fandt man lige en skøn farage brudekjole ( og endda på tilbud ) - dog var den lige en anelse for lille. Vejer lidt mere end jeg plejer da jeg fødte en dejlig dreng for 6 måneder siden. Nu er projekt pas brudekjole så gået ind. Butikken var heldigvis sød, så hvis jeg ikke kan passe den i starten af det nye år, så finder vi bare en anden. Bare så brand ærgerligt at blive forelsket i en kjole der er lidt for lille - håber det lykkedes, så jeg kan blive brand lækker