melle7913

Medlem
 • Content count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About melle7913

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2013
 • Type vielse
  Allesø kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Fyn
 1. Det så ikke sådan ud, du var virkelig smuk Nå men håbe skrædderen kan hjælpe lidt. Tak for svaret ;)
 2. Hej Lina. Har lige set spørgsmål ang kjoler:) nu har jeg siddet og kigget på rigtig mange blondekjoler også nogle som ligner min. Mit problem er så at min laver en fold under brystet, hvis du forstår hva jeg mener, jeg kunne se at din brudekjole også gør det en smule hvilket jeg synes er pænt. Men min er med blonder, og ingen andre af de kjoler jeg har set laver en fold, så mon det er en fejl.? Håber du kan hjælpe:)
 3. Har det lige som dig, det er virkelig en trist følelse. ;( Hentede min kjole i sidste uge, for at tá den med til skrædderen, men tror slet ikke der kan rettes så meget som jeg ønsker. Og det værste er at skrædderen som jeg skal ud til ikke snakker ordenligt dansk, så er bange for at hun ikke forstår mig ordenligt. Synes virkelig det føles helt håbløst nu. ( skal ikke betale for at få den rettet til, da det er med i prise, men er bange for når hun høre hvor meget det er, at det så også bliver vildt dyrt) Håber VIRKELIG at du ender med at få det som du havde drømt om.
 4. Vejret betyder bare så meget den dag, så vil være rigtig ærgerlig over, hvis det skulle regne. Men når man nu tænker lidt over det, så er det jo ikke mange dage hvor det bare regner uafbrudt hele dagen. Så er helt sikker på at vi nok skal få sol;) Men om ikke andet, så er vi mange brudepar den dag, så tænker lidt egoistisk at det ikke kun er mig det går ud over;) det er kærligt ment.
 5. Dejligt at høre:) tak
 6. Jeg følger også lige med her;)
 7. Uuuu bliver helt spændet når man sidder og kigger på andres billeder. Smuk kjole Din mands skjorte er den hvid? ;)
 8. Tusind tak for jeres svar. Må da lige ind i fab. Lab. og kigge;) Og ja, jeg er også ret vild med den blå farve for tiden ;)
 9. Kan se der er mange som har skrevet om dette emne, men er stadig virkelig meget i tvivl. JEG har valgt at han skal ha et jakkesæt, i en meget mørkeblå farve, selvom jeg godt vidste at min kjole ikke blev helt hvid. Og nu står vi så med det problem, at til det jakkesæt passer kun en hvid skjorte, ( synes jeg) men hvad synes i? Er virkelig bange for at vi ender med alt for mange farver, hvis i forstår hvad jeg mener. Det er jo umuligt at finde en skjorte som er lige så "mørk " som min kjole og samtidig passer til han sæt. Så vil den hvide skjorte passe til kjolen eller skal vi finde en anden.??? ;) Har virkelig fortrudt at jeg ikke bare sagde at det skulle være et sort jakkesæt TYPISK MIG!!!!!
 10. Jeg følger også lige med ;)
 11. Vi købte en der hedder AP i superbrugsen og den er god. Har ikke forstand på vin skal det lige siges;)
 12. Okay ;) altså jeg har fri, men tror ikke at min kæreste kan få fri til det. Men du må da lige skrive hvis det ikke kan lade sig gøre som du havde planlagt, og det måske bliver senere på dagen, tror vi kan omkring kl 16 nemlig ;)
 13. Det kan være at det bliver billigere hvis vi er 2 par;) vi ku vist også godt bruge 1 time eller 2:)
 14. Super flotte ting, overvejer virkelig om jeg ikke skal havde dig til at lave noget til mig, kan bare ikke bestemme mig, for hvad det skal være, de er jo smukke allesammen:) Har ikke fået min kjole endnu, så det er lidt svært at forestille sig. Du har ikke en hjemmeside? Og hvor lang tid før skal man bestille?
 15. Jeg synes helt sikkert at i skal gøre det;) vi var også ude i noget af samme projekt og stod med de samme problemer. Især det med at festen egentlig bliver holdt før man er gift. Men synes ik i skal tænke på hvad andre mener. Det skal nok blive godt. Og extre bonus, hvid du som jeg gerne ville ha 2 kjoler, for jeg synes ikke at han måtte se mig i den " rigtige" kjole før vi sku giftes. ;)