Charlielise

Medlem
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Charlielise last won the day on January 14 2016

Charlielise had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Charlielise

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 04/07/1985

Profile Information

 • Vielses dato
  30.08.2014
 • Type vielse
  borgerlig vielse i det fri
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Frederikshavn
 1. vi bestilte også vores fra optimalprint.dk de er blevet rigtig fine og kom 2 dage efter bestilling. virkelig en god hjemmeside
 2. vi bestilte vores invitationer fra romanceshoppen.dk. rigtig flotte og til ok priser. Her kan du også personalisere dine invitationer, så gæsternes navn kommer til at stå print. det koster lidt ekstra, men er absolut det værd.
 3. Jeg er med på ikea,d er købte vi vores til 9 kr stykket. Ellers kan du også tjekke genbrugsbutikker
 4. Synes selv de er blevet rigtig fine
 5. Her er mine færdige favourboxes, jeg lavede 41 i både hvid og sort papir, som er købt i bog og papir. Papiret er med glimmer, og det er lidt tykkere en vanlig A4 papir. Men god kvalitet og så holder den lidt bedre på det. Men det tog godt 3 timer og der blev brugt 200kr. Så sparet i penge, hvis man har tiden til det
 6. Hvor har du evt fundet noder til den henne? Jeg har downloadet musikken til min iPod og så bliver den afspillet på musik anlæg. Men jeg kan se på youtube at der er mange der har skrevet onde kan få noderne af den mand som har lagt musikken ind på youtube, og han har sendt det til deres mailadresse. Måske kan du prøve det hvis du skal have noderne, ellers er det super nemt at downloade
 7. Jeg mangler bare lige at købe det sidste til gaveæskerne inden de bliver lukket og så kommer der et billede op af mine, har lavet en slags i sort-glimmer og en anden i hvid-glimmer. Er blevet flotte! billede kommer snart :-)
 8. Kig under forhandlere her på siden, det står aller øverst. Der er mange gode :-)
 9. Hej Alle på BK Jeg er gået i gang med at lave mine favor bokse, og da jeg ikke er så kreativ og fingernem, så gik jeg på youtube og fandt denne smarte boks. Har lavet 45 og når man først er i gang, så tager det ikke lang tid og hvis man er på et budget er det bare perfekt! Jeg ville lige dele videoen med jer, i tilfælde af der er andre som mig, der ikke er så handy :-)
 10. Jeg har fundet denne fantastiske indgang musik på youtube, synes simpelthen den er så flot at jeg næsten får tårer i øjnene når jeg forstiller mig gå op gulvet til den om små tre uger.
 11. Vi har booket Knivholt i Frederikshavn til vores bryllup d 30/8-14. Vi har lejet Østre lade hvor der er plads til ca 300. Men der er mulighed for at dele salen op i to, så det er mere overskueligt. Her holder vi så reception i det ene og fest om aftenen i den anden ende,. I festlokalet er der både dansegulv og mulighed for en stor scene til band. Lækker stor garderobe og lækker køkken (maden skal således bestilles udefra) De er meget venlige og hjælpsomme og kommer gerne med ideer til hvad der kan tages i brug. Se evt deres hjemmeside :-) og det er helt klart overkommelige priser.
 12. Du kan prøve at tjekke deres hjemmeside knivholt.dk der er også flere lokaler og lader og helt klart ovekommelige priser
 13. Jeg har også booket Østre lade på knivholt i Frederikshavn. Der er rigelig med plads, og der er mulighed for at dele salen, hvis nu i bliver mindre end forventet. Jeg skal også vies der oppe og vi har delt laden i to, en til fest og en til reception.
 14. Super, mange tak for det, det er et rigtigt fint program. Det tror jeg, at jeg vil drage inspiration fra :-)
 15. Tak for de mange svar, det er helt sikkert nogle ting som lige skal følges op på. Jeg havde også tænkt på at gå op ad "gulvet" (vi skal giftes tæt ved skov) til noget klassisk musik, måske bare noget som er indspillet på ipod (der er rigtig mange gode numre på youtube, som direkte henvender sig til bruden der kommer op af gulvet) Ideen om en sang efterfølgende inden vi går sammen tilbage, synes jeg er en rigtig god ide. Har selv tænkt på "kald de kærlighed", den kender alle, også selvom det måske er lidt "plat" ;-) Vi går direkte til receptionen samme sted bagefter, så tiden bliver nok hurtigt brugt. Men er nok alligevel nervøs for det går FOR hurtigt :-)