Louiseob

Medlem
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Louiseob

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  17.05.2014
 1. Hejsa! Har nogle af jer et bud på hvilket program man skriver bordplanen ind i, så det kan blive pænt med runde borde og navne? Publisher, word, noget helt andet? Tak for hjælpen. Louise
 2. Jeg skal have sat hår af Diana fra www.hairbyluise.dk og jeg er helt tryg ved hende. Har ikke haft prøveopsætning endnu. Men hun ordner også makeup og det hele for ca. 1800 kr. De er i centrum af Herning.
 3. Hejsa! Jeg er i gang med at lave indbydelser, men jeg har ingen ideer til hvor jeg finder rammer eller andre former for dekorationer til omkring teksterne til vores pocketinvitationer. Hvor har I eller jeres mænd fundet dekorationer til kanter og rammer? Louise TAK!
 4. Hejsa kommende og tidligere brude! Er der nogen der har erfaring med Panayotis' loppemarked, hvor man kan købe ting til 10 %. De skriver selv, at det er udgåede ting, men er det værd at besøge? http://www.panayotis.dk/brudekjoler/panayotis-loppemarked-d-18-og-19-okt-11-14/ Louise Ki: Jeg redigerer lige denne - det er 90% rabat og ikke 10% - det var bare formuleret lidt kringlet på hjemmesiden
 5. Her kan du se de forskellige muligheder: http://www.remisenbrande.dk/dk/Selskaber/11_0_45/Muligheder.htm Men det er desværre ret dyrt (priserne er plus drikkevarer)
 6. Vi har også booket Remisen i Brande til bryllup til foråret. Lokalerne er skønne! En af mine tidligere kollegers datter har lige holdt bryllupsfest dernede, og de var meget meget tilfredse.
 7. Humlumkjoler v. Struer har også Enzoni. Held og lykke. Tlf: 97861140
 8. Jeg har bestilt et par beige lædersko på zalando og vil så bestille læderfarve fra www.laederiet.dk hvor de har 50 farver man kan købe. Farven koster ca. 175 kr for 1/4 liter. Jeg har ikke fået mine sko endnu - bestilte dem i weekenden, men håber de er brede nok (Taupage i en Mary Jane model) Bare en idé til at få de lilla sko, når nu de er umulige at finde på nettet eller i butikker (har i hvert fald opgivet)
 9. Fantastisk indbydelse! Total godt gået og gennemført!
 10. Det er lige sådan en kjole jeg drømmer om! Smuk kjole og sidder smukt på dig.
 11. Hejsa kommende og tidligere brude! Har I billeder af hvordan det ser ud med tyl i buer i loftet? Evt. med lyskæder. Har i dag været ude at se på feststed, og tror det vil passe rigtig fint til, men kan ikke finde nogle ordentlige billeder at vise den kommende mand... TAK!
 12. én af dem jeg blev passet med i dagpleje for 25 år siden er fotograf og har en passion for bryllupper. Han bor i Århus. På www.sahlfoto.dk kan du se hans smukke billeder.
 13. Hejsa kommende og tidligere brude! Jeg mindes på et tidspunkt at have set et billede af festsalen på Sinding Feriecenter. Hvem er det, der har holdt bryllup der? Og hvordan var jeres oplevelse? Tænker nemlig det som en god mulighed for bryllup til næste påske. Tak for hjælpen! Louise
 14. Puha! Hvor er det trist. Med så mange drømme og forhåbninger om selve dagen og alle årene efter, som nu er brast. Håber på det bedste for jer!
 15. Tusind tak for hjælpen! Super dejligt at du har fundet den til mig, Ki. TAK!!! Louise