Wetlesen

Medlem
 • Content count

  375
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Wetlesen last won the day on April 28 2014

Wetlesen had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About Wetlesen

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday 04/29/1987

Profile Information

 • Vielses dato
  09.08.2014
 • Type vielse
  Høje Taastrup kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Godthaab forsamlingshus
 1. Jeg siger også Mariedete. Hun har lige reddet min kjole.
 2. Jeg har længe været i tvivl om min kjole men har affundet mig med, at det er den jeg skal have på, da den er super flot. Men for en måned siden da jeg prøvede kjolen igen opdagede jeg til min store gru, at der er "en fejl" på kjolen. Den måde kjolen er syet på så bliver det højre bryst absurd spidst. Det ser helt absurd ud, hvilket skrædderen også synes. Hun har forsøgt at tage stiverne ud. Det hjalp ikke og nu forsøger hun noget andet. Kan slet ikke overskue det med næsten kun en måned til brylluppet. :-( Har aller mest lyst til at købe en ny kjole, men der er jo kun lidt over en måned til. :-O føj altså.. Jeg håber mariedete kan trylle. (Det er ikke der kjolen er købt). Men tænker stadig at en kjole til 10000 kroner ikke burde have sådan en fejl. Men er det mon reklamationsberettiget? Især fordi jeg har haft den så længe?? Hmm.. Er meget spændt og meget stresset.
 3. Vi er begge 27 og har en dreng på 1 år.
 4. Jeg havde også inviteret venindens kæreste med. Vi har nogle singler i vores vennekreds og på deres invitation står der deres navn + eventuelt kommende kæreste. Vi har dog sagt til dem, at hvis de får en kæreste vil vi gerne lige møde dem inden. Har i ikke mulighed for at mødes med din veninde og hendes nye kæreste inden?
 5. Jeg var afsted 3 gange og 10 timer i alt. :-) Og synes faktisk hun arbejdede hurtigt.
 6. Tusind tusind tak. :-DDet er et fåtal af mennesker der ved det. Så det bliver surprise for de fleste. Det var min H2B, der spurgte om det ikke kunne være en fed tatovering at få og det måtte jeg jo sige jo til.. :-) Den har kostet 10.000...
 7. Tusind tak. :-)Altså jeg er jo generelt ikke så ømskindet, så jeg synes ikke tattoveringer gør ondt at få lavet. :-O På nær hvis de forlader et område og vender tilbage til det 10 minutter efter, så gør det nullernaller. Tusind tak. Elsker den positive feedback, ;-)
 8. Tusind tak. Jeg elsker den også. :-D
 9. Hm.. Ved ikke lige hvorfor du ikke kom med i svaret overfor. :-SMen tusind tak. :-D
 10. Tak alle fire. Bliver jo helt glad i låget af jeres søde kommentarer. :-)
 11. Nej det var jeg heller ikke til at starte med. Ellers skriv til carinathatsme@hotmail.com. Send gerne det du har som inspiration, og så gerne nogle små historier om din mand eller beskriv hvad du elsker ved ham, så kigger jeg på det. Også gerne hvor mange vers du tænker og hvilken melodi. :-)
 12. For dem der ikke følger med i min tråd, så lægger jeg også lige billeder herind. :-) Den er helt nylavet, så derfor er farverne ikke helt, som de reelt kommer til at være, når det er helet op. Jeg er SUPER tilfreds og synes, at den er blevet virkelig fin. Jeg lægger billeder op igen, når den er helet ordentlig op. Jeg er jo også mega rød. Men ja I må tage det som det er. Det bånd i midten bliver gråt og ikke "øm-hud-rødt", som det er nu. :-D
 13. Tusind tak. Hvad er fransk karton?