Wetlesen

Medlem
 • Content count

  375
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Wetlesen last won the day on April 28 2014

Wetlesen had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About Wetlesen

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday 04/29/1987

Profile Information

 • Vielses dato
  09.08.2014
 • Type vielse
  Høje Taastrup kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Godthaab forsamlingshus
 1. Jeg siger også Mariedete. Hun har lige reddet min kjole.
 2. Jeg har længe været i tvivl om min kjole men har affundet mig med, at det er den jeg skal have på, da den er super flot. Men for en måned siden da jeg prøvede kjolen igen opdagede jeg til min store gru, at der er "en fejl" på kjolen. Den måde kjolen er syet på så bliver det højre bryst absurd spidst. Det ser helt absurd ud, hvilket skrædderen også synes. Hun har forsøgt at tage stiverne ud. Det hjalp ikke og nu forsøger hun noget andet. Kan slet ikke overskue det med næsten kun en måned til brylluppet. :-( Har aller mest lyst til at købe en ny kjole, men der er jo kun lidt over en måned til. :-O føj altså.. Jeg håber mariedete kan trylle. (Det er ikke der kjolen er købt). Men tænker stadig at en kjole til 10000 kroner ikke burde have sådan en fejl. Men er det mon reklamationsberettiget? Især fordi jeg har haft den så længe?? Hmm.. Er meget spændt og meget stresset.
 3. Det betyder SÅ meget. Jeg blev helt rørt ved tanken om, at alle mine veninder var der, og så var de der bare ikke. Øv altså.. Men ja dagen var SKØN. Jeg synes nemlig slet heller ikke den passer til. Og jeg tager den ikke på bare fordi, at han har købt den. Det vil irritere mig, hvis jeg føler, at den ikke passer til. Det er bare så svært altså. Han har jo gjort det i den bedste mening.
 4. Jeg er så enig med dig. Det er bare så ærgerligt, når nu han har købt det, men han aner jo heller ikke, hvordan kjolen ser ud.
 5. MIN SKØNNE H2B.. Jeg har snakket om, at jeg mangler en halskæde til brylluppet. Så sød som min H2B er, så har han været ude og købe en til mig. Men jeg tror desværre ikke, at den passer til kjolen. Hvad tænker I? Kjolen er på side 2.
 6. MIN POLTERABEND... Som skrevet så havde jeg jo regnet ud, hvornår min polterabend var. Og ganske rigtigt.. Jeg blev hentet i lørdags. Min far kom og hentede mig på sin motorcykel og så kørte vi ellers derudaf. Vi stoppede ved Rødovre centeret, hvor min søster, mor, svigermor, svigerinde, kusine og to veninder ventede på mig. Der var seks, der havde meldt afbud af mine veninder på trods af, at alle havde meldt ud, at de godt kunne den dato. Synes det var så nederen og var svært skuffet, men det var en skøn dag alligevel. De andre hyggede om mig, og jeg var så glad for, at de gad bruge deres tid på mig. Vi startede i Rødovre centeret, hvor jeg skulle gå rundt med mit batch og hårbøjle. Se første billede. Men hyggeligt var det. Her fik jeg 700 kroner, som jeg kunne bruge. Jeg fandt en kjole, noget undertøj og et par sko. Hvem elsker ikke shopping?? Så gik vi op i ammerummet og spiste sandwich. (Min søster havde jo hendes 8 dage gamle pige med). :-) Herefter kørte vi til eventcenteret i Rødovre, hvor jeg skulle prøve det der total blackout. Meget morsomt, men var total skræmt til at starte med. Men jeg tænkte.. Fandeme nej og så gik det eller los. Skulle smage, lugte og mærke 4 forskellige ting. Det mest ulækre var: Rød Aalborg. Jeg drikker ikke, og det var vildt svært at gætte, hvad det var, da jeg jo hverken kender smagen eller lugten. Gættede på absint. :-) Det lykkedes til sidst efter megen besvær med at nævne samtlige alkoholiske drikke. Så skulle jeg lugte til en 8 mdr gammel spegepølse. Føj for helvede. Og jeg skulle gætte det. Det var så klamt. Er der nogen herinde, der ved, hvordan en 8 mdr gammel spegepølse lugter?? Jeg gør i hvert fald ikke. Og det klammeste at røre ved var en plastikslange i vand. Det var super ubehageligt. Nå herefter kørte vi til Damhussøen, hvor jeg fik lidt frugt. Så sat min mor mit hår og min søster og svigerinde lagde min make-up. Jeg skulle have taget billeder, og så for min H2B det i morgendagsgave er deres plan. Er meget spændt på dem. I kan se looket i den sorte kjole. Da jeg havde fået taget billeder mellem alle andelortene på broen, så kørte vi videre til Jensens bøfhus i Roskilde. Jeg var total opsat på at skulle i byen og feste, men det var jeg desværre den eneste der var. Så jeg var hjemme klokken 23.00. Det var en fantastisk dag, selvom jeg var vildt skuffet over mine veninder og ærgerlig over ikke at komme i byen. Men det kan jeg vidst ikke tillade mig at være. For dem der var der havde gjort det godt. Min søster havde planlagt alt og stået for alt det praktiske. Jeg er hende så taknemmelig. Billeder fra fotografen kommer senere. Her er få fra dagen.
 7. TATTOO... Mit strømpebånd er nu helet op og jeg synes, at det er så fin. Jeg ærgrer mig dog nogen gange over, at hele båndet ikke blev blåt. Men flot er det i hvert fald.
 8. LOKATION... Efter mødet med Memorable har vi nu besluttet os for følgende lokation. Jeg elsker det. Det er et meget offentligt sted, men jeg håber, at det går alligevel.
 9. KIRKEHÆFTERNE... Jeg var så heldig, at Forlovet i Las Vegas sendte mig hendes skabelon til deres kirkehæfter, så de ligner mistænkelig meget deres. Men sådan ser de ud. Jeg mangler at folde 15 stk.
 10. BRYLLUPSKAGEN... Vi får en privatperson til at lave vores bryllupskage, da vi ikke ønsker noget vildt og fancy, og samtidig mener, at hun kan gøre det ligeså godt som bageren. Vi har tidligere brugt hende og været meget tilfredse. Nedenfor kan I se et billede af, hvordan det ser ud, hvis man skal have prøvesmagning af forskellige smage. Så laver hun da bare mini-bryllupskager. Jeg elsker det. Vores kage kommer til at bestå af: Mudcakebund og 2 chokoladebunde. Et lag med skovbærmousse med friske jordbær og et lag med hvid chokomousse. Udenpå smørcreme og så hvide blomster stukket ud i fondant med en sort "kerne" og et snert af guld. Tag jer ikke af 500-kronersedlen. Det er altså ikke fordi vi har mange penge, at det ligger og flyder med briller, hårspænde og flunkerne. :-)
 11. STATUS LIGE NU... Jeg er blevet ramt med 180 i timen omkring det at være startet på arbejde efter endt uddannelse med et bar på 15 mdr. Jeg har været flittig til at læse herinde, men jeg har ikke rigtig fået kommenteret eller opdateret her. Men nu skal det sgu være, så håber jeg bare, at jeg kan få lov til at uploade alle mine billeder mv. Foruden alt det i kan læse om nedenfor, så havde vi møde med Memorable igår, vores fotograf og DJ. Og jeg har en super fornemmelse og er sikker på, at det nok skal blive rigtig godt. ​Den 12. Juli kører vi til Tyskland og handler. Og den 2. august har vi møde med præsten. Salmerne er dog valgt på forhånd og clearet med præsten. God læsning derned af. Det byder på polterabend, kirkehæfter, lokation, bryllupskage og opdatering på TATTOO. :-)
 12. NU SKAL DET FANDEME VÆRE... OPDATERING PÅ VEJ NEDENFOR.. DER ER SKET MEGET!!
 13. Tak Og velkommen tilbage! Jeg kan altså godt forstå, at det bliver for meget elendighed at læse om, man føler sig sgu så magtesløs! Thomas siger, at jeg er begyndt at virke gladere igen, så det er i hvert fald på vej i den rigtige retning. Tak for rosen til indbydelser og headpiece! Jeg synes også det tegner godt! Det har aldrig været et spørgsmål om elendighed for mig. Jeg bliver bare så absurd rørt af det og ved slet ikke, hvad jeg skal sige. Jeg bliver sådan lidt tom for ord, og jeg er så bange for, at jeg virker overfladisk, hvis jeg kommenterer på noget andet i din tråd, hvis du nu stadig har det rigtig hårdt og måske egentlig hellere vil snakke om, hvordan du har det ovenpå alt det. Det dejlige ved dette forum er jo, at vi sidder nogle mennesker bag skærmen, der deler rigtig meget af os selv til vildt fremmede mennesker. Men det er mennesker der forstår ens situation, fordi de selv befinder sig der, hvor du er. Og det gør det fantastisk og jeg beundrer dig for, at du deler så meget med os. Så jeg ser ingen elendighed, blot et menneske der desværre bliver ramt alt for mange gange af virkelighedens verden midt i en tid, hvor der kun burde være glæde. Men dejligt du er ved at være ovenpå. Der er jo altså lidt tomt på bryllupsklar, når du ikke er her i perioder.
 14. JEG ER HER STADIG... Hold nu op, hvor er det længe siden, at der er sket noget i min tråd. Det er næsten pinligt. Men jeg har slet ikke kunne overskue noget. Jeg er her dog stadig. Jeg har jo fået job, hvilket er skønt. Om end hverdagen bliver lidt mere presset. Så er jeg blevet moster igen. Denne gang til den skønneste pige. Og ellers kører planlægning så småt derud af. Jeg har været i IKEA og købe vaser. Har fået bestilt servietter og rosenblade til borddækning. Så har vi prøvet at finde lokation til billederne, men det er ikke rigtig lykkedes. Er ikke tilfreds. Ellers er jeg lige nu i gang med at printe kirkehæfter. Og mine "kort" til bordene er også så småt ved at tage form. Men tjek lige denne plan: 28. juni: Polterabend for mig (Ja jeg er ikke så nem at narre. Har regnet ud de kommer på lørdag.) 29. juni: Forhåbentlig besøg af Memorable 5. juli: Hente brudekjole fra skrædder og svigerindes 30 års fødselsdag 12. juli: Til Tyskland og hente drikkevarer 19. juli: Min kærestes polterabend 2. august: Møde med præsten 9. august: BRYLLUP. Wuhuuuu... Det er jo lige om lidt. Jeg vil så gerne lægge billeder op, men min iPhone bliver ikke registreret, når jeg sætter den i iMac'en. Nogle gode råd? Har prøvet alt. Jeg har nemlig billeder af evt. lokation, mit strømpebånd og kirkehæfterne. Dumme dumme computer.. Håber I andre har det skønt. Lige et lille pip herfra.
 15. Hvor er det længe siden, at jeg har fået kommenteret herinde og bare på BK in general. Jeg skal være ærlig at sige, at jeg ikke har læst så meget med siden sidste dødsfald i din familie. Får sgu så ondt i hjertet. Men jeg håber, at du er kommet ovenpå igen. Såvidt jeg kunne forstå, så arbejder I sammen som par om at få hverdagen til at køre igen. Jeg ønsker Jer alt det bedste. Og så vil jeg sige, at dit udkast til indbydelser med to farver er blevet SÅ flotte og det headpiece, du har gang i dér, er da bare fantastisk. I love IT.