holst77

Medlem
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About holst77

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 03/03/1977

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Kildebrønde Kirke

Recent Profile Visitors

411 profile views
 1. Vi har to faner der går ud foran os. ( en fra FDF og en fra Hjemmeværnet.. ) Præsten har bedst os gå helt ud af kirken og så siger vi hej til gæsterne derude.. der er ikke plads i våbenhuset.. Kirken er nemlig ikke ret stor..
 2. Hej Brumle. NEJ du er bestemt ikke den eneste.. jeg skal også giftes d. 7 sept. og kan bestemt også mærke nervøsiteten brede sig.. tror jeg egentlig er meget normalt,, det er jo trods alt dit BRYLLUP.. Men er sikker på at alle os 7-9-13 brude får en fantastisk dag.. og mon ikke nervøsiteten forsvinder, når først vi ser vores mænd i kirken..
 3. Hej igen.. fandt lige denne på deres hjemmeside..( partywear ) den kan fåes i de størrelser du efterlyser.. og så er den pt. på tilbud til 199 kr. ellers er der også nybobørnetøj.. de har også meget, fra de helt små størrelser til de store.. )
 4. Hej. Hvad med at kigge på partywear.dk... de har rigtig meget forskelligt og det er ikke dyrt. Jeg har selv købt til mine børn derinde.. jakkesæt til min søn i str. 8 år og kjole til min datter i str. 158.. De har helt ned fra de små størrelser og op til teenager.. der er et link til deres webshop ca. midt på deres hjemmeside. håber du finder hvad du søger..
 5. Jeg købte hos dem til mit første bryllup tilbage i 2004.. Men var rigtig godt tilfreds med den kjole jeg købte.. Og deres service var rigtig god.
 6. hej.. jeg sætter pris på ærlige udmeldinger :-) så jeg jager dig ikke ud.. selvom du synes jeg skal skrive den om...
 7. Mange tak Mialngolf Nej nu varer det ikke så længe.. håber bare jeg kan gennemføre talen uden at gå helt kold..
 8. jeg hepper på nr.3.. kan godt lide det asymmetriske på siden af den.:-) ... og så klæder den dig rigtig godt... nå ja... og så minder den i stilen om min egen. he he
 9. jeg er heller ikke blevet poltet endnu.. min kæreste skal på lørdag... jeg tror jeg skal weekenden efter, altså d.31... det er lissom sidste chance hvis det skal nåes...
 10. jeg stemmer også på de første.. og synes ikke det gør noget de er blå.. jeg skal have røde sko på.....
 11. min H2B står for buket osv. har vist ham lidt billeder til inspiration. han har været ude at bestille og har givet 1000 kr. for 4 knaphulsblomster, en lille buket til min datter og så selvfølgelig min brudebuket... men har ingen idé om hvordan den ser ud.. må bare vente til 7-9-13
 12. hold da op... sidder helt rørt og kniber en tåre.. synes din tale er rigtig god, sjov og ikke mindst meget personlig.... den kan du godt være stolt af..
 13. her er mine "3" lige gyldige ting. 1:er den stolte leder af en flok herlige puslinge unger til FDF . ( de er mellem 5 -7 år ) 2: bliver ALDRIG en fin dame, men må indse at mine mange kjoler og stiletter antyder noget andet. 3: elsker mine ialt 5 børn ( 3 af dem er lånte) og elsker at gå tur ved stranden med min hund...
 14. tusind tak, hvor er I søde allesammen... jeg beholder den som den er.. :-)