Regitze.spenner

Medlem
 • Content count

  404
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Regitze.spenner last won the day on August 31 2014

Regitze.spenner had the most liked content!

Community Reputation

40 Excellent

About Regitze.spenner

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 05/29/1987

Profile Information

 • Vielses dato
  23.08.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Jeg mente det med sygdommen, men jeg mente ikke følsom som værende noget negativt! Men bare at det er en tale som virker som om den kommer lige fra hjertet! Ha ha kan til gengæld godt forstå at du var flad af grin!!
 2. Jeg synes det er en rigtig fin tale! Den berører nogle emner som jeg ville betegne som følsomme, men du gør det på en meget fin og kærlig måde! :loveshower:
 3. Jeg havde også en havfruemodel, men ingen problemer ved toiletbesøg, dans eller kys på stol og under bord.. Kjolen giver sig heldigvis lidt når man har haft den på i nogle timer, jeg var nemlig også lidt bekymret for min bevægelighed!
 4. Hvad med lagner fra IKEA til 14 kr pr stk(150x250 cm)? Alt er jo relativt når det kommer til begrebet billigt, men jeg kunne ikke finde noget tilsvarende billigere..
 5. Jeg havde min på hele natten!! Stiverne generede lidt til sidst, men ikke noget alvorligt.. Jeg dansede, stod på stolene, kyssede under bordet og alt derimellem! Og jeg nød at have min kjole på selvom slæbet var lidt besværligt... Det er den eneste gang man får lov til at have sådan en kjole på, jeg mener at hvis man kan så skal man beholde den på!
 6. Jeg stemmer også på perlerne!
 7. Hos Karim design så jeg nogle ala dem du viser.. Om ikke andet, så er han altid frisk på at lave ændringer i de modeller han har... Hans priser starter ved 7000...
 8. Jeg havde buksedragt på til frisør, og så skiftede jeg til morgenkåbe lige inden jeg skulle have kjolen på. Det fungerede fint for mig..
 9. Vores præst vil have at vidnerne skal sidde sammen med os, men er til gengæld helt ok med at stille et par ekstra stole op.. Vi havde nemlig samme dilemma...
 10. Mit hår er blevet farvet i dag, og jeg skal også giftes på lørdag.. Min frisør sagde at det bare skulle være ugen før.. Dog helst ikke for tæt på dagen, da det er umuligt at sætte alt for glat hår...
 11. Ellers skal man invitere til temafest, og så have et casino/Bond el.lign. Tema.. Så er stilen for festen da lagt..
 12. Jeg kører uden bh.. Har sådan en silikonesag i forvejen, men jeg synes at når jeg sveder så slipper klisteret, og det er jo ret usmart.. Og så er den ret svær at få til at sidde ordentligt.. Så jeg stemmer for at du dropper bh'en..
 13. Jeg træder også ned i min.. Ellers sidder den underligt...
 14. NÅÅÅ, hvor hun bare sød...Jeg skal også have fundet noget til min niece Tak... Hun er selv meget stolt og glæder sig til at få sin fine kjole på.. Jeg kan anbefale at tage på besøg hos Marie d'ete, der var nogle rigtig fine kjoler, og til meget fornuftige priser også!
 15. Min datter på 5 har selv valgt sin kjole hos Marie d'ete i Roskilde.. Hun bliver så fin...