ByMummy

Medlem
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ByMummy

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  28.09.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Fyn
 1. Som overskriften antyder - hvor tidligt kan man tillade sig at lægge en vielse? Vi overvejer nemlig at lægge den allerede kl. 10 eller 10.30 - kan man det? Umiddelbart tænker vi følgende om dagen: Vielse 10.00/10.30 Bryllupsbilleder inde i kirken Hvis vejret er ok, så også billeder ved en sø (5 minutter fra kirken) Fest i telt i haven: Mens vi får taget billeder tager gæster hjem til os - der er øl, vand og grissini'er (italienske brødstænger). Kl. 12.30 senest (når vi kommer tilbage fra fotografering) Velkomstdrinks efterfulgt af, Kl. 13.00 frokost - italiensk buffet med forret, hovedret og bryllupskage til dessert. Kl. ca 19.30 "nat-mad" - pizzaslice. Jeg har svært ved at vurdere om vi har tid nok til evt. udendørsbilleder hvis vi lægger vielsen 10.30? Så er vi færdige 11.30 - og har så 1 time til billeder i kirken + evt. udendørs. Vi skal ikke have mange billeder, men vil rigtig gerne have et af os som par, et af os som familie (med 2 børn), et kyssebillede og så et af buketten og ringene fx. Er det bedre at starte kl. 10 i kirken måske?
 2. Vi undersøgte prisen på Egeskov slot og det blev noget i retningen af 800 kr pr. person med et totalarrangement indtil kl. 01.00. Vi har så valgt en helt anden form og en noget reduceret gæsteliste, men skulle vi have haft den oprindelige var det der vi ville holde fest.
 3. Vi har endnu ikke talt med præsten, men håber at få lov til at synge følgende: Septembers himmel er så blå (alternativt Nu falmer skoven trindt om land - jeg synes bare den er mere en begravelsessalme) Hil dig frelser og forsoner Den signede dag eller Nu titte til hinanden Det er så yndigt at følges ad
 4. Jeg synes det lyder som et super fedt alternativ I selv har fundet på med vin til maden og flotte, farvestrålende alkoholfrie drinks bagefter. Jeg kunne godt finde på at kopiere ideen så jeg siger GO for it! :-)
 5. Jeg har lige idag købt gyldne sko med 5 cm hæl, men de føles ikke så høje. Jeg kan fint gå i dem i hvert fald og jeg er ikke til hæle ellers. Det er disse jeg har købt! Sat ned fra 599 til 450 kr.
 6. hvis du nu vil sælge denne billigt bagefter, vil jeg gerne overtage;-) Er du heldig at få lov til at købe den vil jeg gerne overtage efter dig igen hvis du så vil sælge :-)
 7. Vores er godt og vel 2½ når vi skal giftes og hun skal også passes af vores dagplejer. Hun skal med i kirke, med på (nogen af) billederne bagefter og så kommer hun med hjem til reception. Inden vi kører dertil hvor middagen skal holdes bliver hun enten kørt ud til dagplejer eller hentet af dagplejer. Der sover hun så om natten og vi henter næste morgen/formiddag.
 8. Jeg prøvede en kjole i LIlly i sidste uge - en af deres kjoler på udsalg - den kostede 1500 kr. Jeg prøvede også en til 2900 kr. Husk at beregne ca. 1000 kr oveni til skrædder hvis den skal rettes til eller lægges op! Det kan snildt lade sig gøre at finde en billig kjole!
 9. Str 44 ca - må lige lede på trendsales og dba! Tak :-)
 10. Som overskriften antyder så leder efter steder hvor man kan finde brudekjoler i boheme stil eller stil ala Fairy Tailors. Gerne på Fyn eller i jylland - kender I nogen steder?