Schøn

Medlem
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Schøn

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  02.08.2014
 • Køn
  Kvinde
 1. Lige til andre viborggenser som skal giftes så er der en der hedder Christina vestergaard som kører ud og både sætter hår og ligger make up til 1500 kr. Jeg har ikke selv erfaringer med hende.
 2. Det ser så flot ud! Hvis du stadig har vil jeg gerne købe en eller to.
 3. Okay, lidt at tænke over:) Tak skal du have!
 4. Borde har vi fundet Ulbjerg festudlejning det er lidt langt væk men vi har familie der fra. Vi har ikke talt med dem endnu men håber vi har set rigtigt:)
 5. Uhh ja det vil vi heller ikke kunne klare i budgettet! Må jeg spørge hvorfor playlist frem for jukeboks? H2B vil rigtig gerne have jukeboks jeg er ikke helt tændt på ideen men kunne være spændende at høre fordele og ulemper:) Kan godt lide ideen med pianist, det må undersøges nærmer, tak.
 6. følger liige med her og håber der dukker nogle op:)
 7. Bentz du (og det meste andet musik) er bare alt for dyrt i et stramt budget Syntes heller ikke lige de duge det lige passer til bryllup. Er virkelig nysgerrig, hvor meget skal i give for duo'en, vi er lige i skrivende stund ved at finde ud om det bliver spille mand under middagen og så anlæg der efter, eller anlæg til middagen og så en duo/trio til "fest/dans":) Jeg satser på at hører dem her til foråret ang. borde, ellers har vi fundet 8 mands borde for 50kr pr bord mener jeg det var. så skal vi bare finde et sted at stille de oprindelige borde.
 8. øv kan ikke finde ud af at qoute:/
 9. Ejjjj har du ikke billeder af dette:)
 10. Tak for informationen det er desværre sparet lidt væk så vi har fundet en bekendt som skal taget billeder:)
 11. Undskyld men der er jo helt sindsygt!!! Vi skal have 8 pers. rund borde vi lejer eller HÅÅÅBER at Løvskal når at skaffe nogle selv:) Vi har inviteret 67pers, kæresten er på su og vi køre også på stramt budget! Vi skal vi have Hvid og lilla. dugene hvide, (bruger i dem de har eller skaffer i selv?) 5 armet lysestager og lilla blomster, tænker lilla bånd om stofservietten og lilla serviet under tallerkenen. Fakler kunne se rigtig godt ud! ang. mad gør vi det på præcis samme måde hovedret som buffet og tallerken anrettet forret og dessert. Vi har lige fået styr på serveringen i dag Hvad tænker i med musik? Vi skal vies sent så vi kan hvis ikke nå at spise bryllups kage før, som vi havde håbet men så tager vi noget velkomst drink, kaffe og frugt med på første sal:)
 12. godt med noget insider viden. glad for det ikke endte med at være der
 13. Hvis i skal giftes i Viborg, er der også mulighed for Laden Vestbæk lige i udkanten af viborg. Vi har også været ude og se Lille Restrup hovegård. dog er jeg ikke sikker på om man selv kan have kok med og måske den gale vej på, i forhold til silkeborg:/
 14. Uhrskov: Ej hvor sjovt at "møde" nogle som også skal fejre dagen i Løvskal:)! Ja som BentZ var lynhurtig at skrive så skal vi holde vores i August. Nej hvor bliver jeg heeelt nysgerrig omkring hvordan i gør det, med pynt, opsætning, hvor mange skal i være? BentZ tak for ekstra info:)
 15. Har godt nok hørt lidt om bilka og føtex kager. H2b gik som forventet helt i chok over forslaget:)