Regnbuebarn

Medlem
 • Content count

  418
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Regnbuebarn last won the day on March 3 2014

Regnbuebarn had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

About Regnbuebarn

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  05.07.2014
 • Type vielse
  Havehippibryllup
 • Køn
  Kvinde
 1. Jeg har fået min rettet hos Lise Oxvang fordi hun er knaldhamrende dygtigt til blonder. Min kjole er i en meget fin blonde så det var absolut ikke et nemt stykke arbejde og den er bare blevet så smuk. Og hun rettede af to omgange og jeg betalte kun det beløb hun havde beregnet i første omgang. I anden omgang var der nogle småjusteringer på nogle af de ting vi havde talt om plus yderligere noget nyt der skal laves og det betalte jeg ikke ekstra for, det synes jeg var virkelig en fin service.
 2. Altså Rembo Styling er jo bare det smukkeste i hele verden Jeg skal giftes i Sandy på lørdag og hun er det smukkeste jeg har set. Så jeg kan kun anbefale dig at prøve Rembo.
 3. Her er vores prøve af slikbuffetten hjemme For os var det vigtigt at slikket var store stykker hovedsageligt og at det er noget slik vi godt kan lide som også ser flot ud. Farverne er også væsentlige. Vi har strippet slikposer som passer til temaet og så har vi købt små tange og skeer i inco.
 4. Jeg synes personligt at det handler om hvor langt væk man tager sine gæster. Hvis man nogenlunde alle sammen bor i KBH og så holder det i nordsjælland, så synes jeg faktisk man har pligt til enten at sørge for at ens gæster kan komme til hovedstaden eller sørge for overnatning. Det gør os mere at man kan tillade sig at håbe at ens gæster bliver så længe man lyster og ikke skal have et tog hjem.
 5. JA! Jeg kunne nærmest ikke sove fordi jeg tænkte over det konstant. Jeg er mega kontrolfreak på sådan et område, ville faktisk allerhelst selv planlægge min PA og er ikke typen der kan lide overraskelser. Så jeg ved om nogen hvordan du har det. Men jeg tror du skal tage det helt roligt! De gør det her for DIG KUN DIG Husk det. De holder af dig og vil dig det bedste, det er jeg sikker på. Tro mig de hører alle dine små nys. Jeg fik en dag 100% i min ånd og gik og prøvede at forudsige hvornår det ville blive, og anede INTET om at det ville blive den weekend det blev. Jeg blev så overrasket og jeg var tænkt på og 100% med i ALT hvad vi lavede. Det mit livs bedste dag Så jeg kan kun sige, slap helt af
 6. Vores ringe er 12 mm brede og jeg skal faktisk have samme størrelse som jeg skal have ved en smal ring, så jeg tror bare du skal gå med den ringstørrelse du bruger. 4-5 mm er jo ikke meget
 7. Du er jo slank og fin så vil sige du kan have det meste. Jeg synes du skal mærke efter om kjolen er det rigtige for dig. At spørge her hvad vi synes er jo en smagssag.
 8. Vi har også købt hos Miss Lena og det er så smukt. Hun sammensatte noget så farverne passede til min kommende kones kjole da den er mørk ivory og ikke bare ivory som de fleste kjoler.
 9. Vi laver en stor plakat 60X84 som hænger oppe så alle kan se den, lige meget om de står i baren, på dansegulvet, sidder ned and so on. Det Synes vi ser flot ud og skaber hygge at man kan stå fælles og snakke om hvad man ønsker. Vores layout ser sådan ud: barmenu.pdf
 10. Nogle der et link der virker til den store knold?
 11. Det var heller ikke gassens kvalitet, men gasflaskens som jeg overvejede :-) nu skal jeg bare finde en som gider at have en gasflaske stående så jeg ikke behøver at slæbe den frem og tilbage over broen af flere omgange ;-) Ja okay Husk den ikke er tung.
 12. Er det igennem trafikstyrelsen du har kontaktet luftfartsstyrelsen, kan ikke se at de har en hjemmeside selv.... Jeg har kontaktet Nordsjællands politi og så længe det er forsvarligt vejr så må vi gerne sende dem op, de vil dog være glade for at få dato og kontaktnummer så de ved hvad det er hvis nogen undre sig over ufo'er og lign... Ja det var dem jeg ringede til og mener de stillet mig videre.
 13. I og med at de er brændt ud inden de falder ned, så kommer der ingen ild i kontakt med noget som helst Ellers ville jeg ikke turde.
 14. Kan ikke huske hvilken politikreds det er - for det var ikke noget politiet stod med. Det trafikstyrelsen der står for det. Og den er jo landsdækkende.