Regnbuebarn

Medlem
 • Content count

  418
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Regnbuebarn last won the day on March 3 2014

Regnbuebarn had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

About Regnbuebarn

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  05.07.2014
 • Type vielse
  Havehippibryllup
 • Køn
  Kvinde
 1. Aftenen inden brylluppet:
 2. Jeg har haft det mest fantastiske bryllup og den mest fantastiske weekend. Men også den hårdeste weekend på alle måder i hele mit liv. Det har været hårdt både psykisk og fysisk men det har også været den mest fantastiske oplevelse i mit liv. Jeg havde ingen ide om at vi havde fået planlagt et bryllup som var som omfattende og hvis jeg havde været klar over det på forhånd, så ved jeg faktisk ikke om vi havde valgt så meget og så mange detaljer. Vores venner og familie har knoklet helt vanvittigt fra kl. 10 fredag til kl. 1 om natten og fra tidlig søndag til kl. 16 om eftermiddagen. Vi kunne aldrig have holdt det uden dem. Det hele har været så overvældende med al den opmærksomhed, kærlighed og omsorg og i går da jeg hentede vores bil og kørte alene hjem, så græd jeg som pisket. Jeg har holdt på så mange følelser fordi jeg er blevet så overvældet og ikke trives med at lade alt komme frem for alt og alle. Det hele var over al forventning og når jeg ser billederne folk har taget, så ligner det noget man ser på film og hører om i eventyr. Der var så meget romantik og det hele var gennemført til mindste detalje. Gæsterne var fuldstændig overvældet af vielsen og hele vores arrangement. Mange har sagt at det er det mest fantastiske bryllup de har oplevet (endda også folk der selv er gift). Vi venter på billederne fra fotografen, som var hos os fra kl. 10 om formiddagen til kl. 1.30 om natten, så det er rigtig mange billeder Hun gjorde et fuldstændig fantastisk stykke arbejde og vi er dybt taknemmelige. Jeg har lidt som folk har lagt op på FB, som i lige kan se. I morgen rejser vi til Californien på bryllupsrejse og hjem over New York I for hele beretningen når vi er hjemme igen og der er kommet ro på.
 3. Den ser smuk ud og kan sagtens se forandringen Lige nu her 2 dage før ville jeg ønske det var mig der havde en måned til bryllupsdagen :a1221:
 4. Mange tak, hvor er du sød Det er humor :griner:-
 5. Mit hår - ændring til knolden Jeg synes knolden/bolden af håret var for rodet første gang vi lavede den og har besluttet at den skal være som denne, måske knap så stor og så kommer blomsterkransen jo også: Min frisure skal ellers se sådan ud, bare med den anden knold: Det er det mere glatte look jeg gerne vil, som denne opsætning, bortset fra at hendes hår er bukket om:
 6. Sødt til favourbox Så kom mit yndlingsslik på programmet - 2 stk i hver favourbox:
 7. Ske og tang til slikbuffet
 8. Vaserne til teltet Som skal fyldes med pæoner:
 9. Sønnens tøj Jeg har helt glemt at flashe Linus' tøj - han bliver så smart
 10. 2 dage til & køreplanen næsten færdig 2 dage tilbage og det er så spændende Jeg er faktisk nervøs nu og har nogle øjeblikke en følelse af, at det meget gerne måtte ligge længere ude i fremtiden, men det er nok bare nerver. Vi har jo valgt at holde et bryllup hvor vi selv er med i alle processer hvilket er super fedt og gør at man virkelig er stolt over al det man har udrettet, men hold da fast det tager tid. Hvis vi havde haft fuldtidsjob og ikke havde været studerende havde vi jo aldrig haft tid til dette. I de her dage bliver der handlet de sidste par småting, presset citroner til drinks, pakket det sidste og så står hele fredagen på en hel masse biler der skal køre til Anneberg hvor vi alle (næsten) mødes kl. 13 og går igang med hver vores. Hvor er man bare taknemmelig for at have så mange mennesker tæt på som vil hjælpe og tage fat I går holdt vi et møde med min gode veninde, min mor og svigermor. Fik kommet i gang køreplanen og nøj det er omfattende! Det jo så detaljeret noget af det. De fleste opgaver hvor det er små detaljer der gælder har jeg selv valgt at stå med. Også nogle få om morgenen på selve dagen. Indtil videre er den på 4 sider og søndagen er ikke skrevet endnu. Er jeres andres drejebøger også så lange?
 11. Jo kobber er meget blødt og får sin egen patina. Derfor er diamanterne sat i guldfatninger. Overfladen vil blive glat med tiden, det kan man ikke undgå.
 12. Åh hvor er du sød Børnene er mine begge to
 13. Ringene Vi har i dag hentet ringene hos guldsmeden Det er bare det smukkeste håndværk jeg har set og elsker designet vi selv har skabt. Havde vi ikke fundet lige præcis den guldsmed var vi ikke endt med så smukke ringe. De emmer af godt håndværk og ikke sådan noget industrielt masseproduceret noget. LOVE IT Kobberringe med en guldring indvendig. Den røde sten for hinadnen, de to hvide for børnene.
 14. Jeg synes det lyder til at du havde en dejlig PA, men jeg kan godt forstå dig mht afbud. Jeg ville selv havde været så ked af det og skuffet hvis ikke alle bare havde været der - og det var de, og der gik det faktisk op for mig hvor meget det betød at alle var der. Og hvor ærgerligt at de ikke var friske på lidt fest. Men alt det andet lyder til at have været super dejligt og sjovt Halskæden er meget smuk men umiddelbart vil jeg ikke sige at den passer til kjolen. Men det er svært.
 15. Jeg har fået min rettet hos Lise Oxvang fordi hun er knaldhamrende dygtigt til blonder. Min kjole er i en meget fin blonde så det var absolut ikke et nemt stykke arbejde og den er bare blevet så smuk. Og hun rettede af to omgange og jeg betalte kun det beløb hun havde beregnet i første omgang. I anden omgang var der nogle småjusteringer på nogle af de ting vi havde talt om plus yderligere noget nyt der skal laves og det betalte jeg ikke ekstra for, det synes jeg var virkelig en fin service.