Isaro

Medlem
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Isaro

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  07.06.2014
 • Køn
  Kvinde
 1. Bryan Adams, Rod Stewart og Sting med "All for love"! I love it!!!!
 2. Vi spiser bryllupskage til vores reception, hvilket jeg kan anbefale når man nu har reception. Vi var til et bryllup, hvor at bryllupskagen blev serveret lige efter desserten. Det var meget malplaceret i det man intet kunne spise, og det virkede som sådan et indslag der bare skulle overstås. Så hvis man skal holde reception, vil jeg klart anbefale at man gør det det
 3. :respekt:Hold fest en indbydelse! Jeg er misundelig! Super fedt fundet på!
 4. Hejsa Personligt kan jeg bedst lide den nederste af de tre kjoler. Jeg selv er ikke den slankeste, og ved derfor at man skal passe på med at have en kjole der fylder alt for meget, da jeg føler at den kun vil gøre en større. Jeg kan helt sikkert anbefale noget der er draperet. Men du må ud og prøve. Jeg havde også en forestilling om hvilken slags kjole jeg skulle have, men endte med en helt anden. Held og lykke med kjole shopperiet
 5. Hej igen Fik jeg nogensinde linket til dem? Når jeg prøver at åbne ovenstående link, tror jeg den er skrivebeskyttet. Jeg kan ihvertfald ikke få lov at ændre i den. Hvilket program har du lavet den i?
 6. Jeg hopper lige med på denne :-)
 7. Jeg skal ingen brudepiger have. synes også det er for amerikansk. Men har en svigerinde, som jeg vil påstå er min maid of honor, uden hun er blevet udnævnt. Hun har taget sig af en masse småting, som jeg kun lige havde nævnt, og bum så kommer hun og har klaret det. Jeg vil sige at det er fantastisk at have en der hjælper en så meget, men vil ikke have nogen til at gå op ad kirkegulvet. Så jeg er all in på en "maid og honor" - bare ikke i kirken
 8. Tak for Jeres gode ideer. Jeg har desværre fundet en kjole der ikke har den opstramende effekt. Jeg har selv nogle stram op hipsters, som er super gode, men mangler lige den sidste til top maven. Derfor tænkte jeg, at der måske var en der havde prøvet et tyndt form for korset.
 9. Vi skal også have overnattende gæster, med selvbetaling. Vores koster 1000 kr med brunch. Jeg var meget bange for at vores gæster ville synes det var for dyrt. Jeg hørte nogle af vores gæster hvad de syntes, og de sagde, jamen det koster det jo. Jeg var nemlig også bange for at gæsterne ville sidde og holde sig ædru og evt. køre hjem. Men jeg har endnu ikke stødt på nogen der ikke ville sove der
 10. Jeg har bare skrevet som du siger. Brudens fætters kone. Tja, det lyder måske dumt, men det er jo sandheden 😄
 11. Hej med jer Jeg står i den situation at jeg sagtens kan tabe mig nogle kilo, men uanset hvad, har jeg født et barn og ja, maven sidder jo ikke som i "gamle dage". Jeg vil derfor høre om der nogen af Jer der har erfaring med et form korset? Det skal ikke være et tykt et, men et tynd diskret et, der lige kan suge topmaven ind. Kom gerne med billeder!
 12. Ej, hvor sjovt. Min tidligere landstræner på ungdomslandsholdet sang med i koret, og så det derfor på facebook. De skal nu også synge til vores bryllup :-) Men dette er en overraskelse til gæsterne. Det er dog en anden sang. Glæder mig helt vildt!!
 13. Kære alle Tak for Jeres input. Jeg er i fuld gang med at lave et hæfte med billeder i power piont, og ja det er nemt at lave der. I mit hæfte kommer der kun til at stå; (navn), brudens onkel. Og jeg ville selv synes det ville være rart, da jeg for et par måneder siden var til en kæmpe barnedåb, og der tænkte jeg flere gange, hvem er det og hvem er det. Men kan ikke se hvorfor folk skulle blive stødt over det. Endnu engang tak :
 14. Har også overvejet det, men har prøvet at blive farvet flere gange, og har også haft lidt problemer med at det smitter af, så jeg må erkende at selvom det er død flot, ville jeg ikke turde gøre det på bryllupsdagen.