KBN

Medlem
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About KBN

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  16.08.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Fyn
 1. Tak for alle jeres besvarelser Jeg valgte kjole nummer 1 - udelukkende fordi det lige præcis er en askepot kjole, som Louise G siger - og hvornår får man nogensinde chancen for at iføre sig sådan en igen? Kjole nummer 2 er også sindssyg flot, men stilen kan også findes i en flot gallakjole, som jeg kan have på til en anden stor fest... Så jeg vælger med hjertet , og glæder mig til at få kjolen på igen på onsdag, når den skal vises for min mor ;-)
 2. Ha ha, hvor sjovt, det havde jeg faktisk ikke en gang selv set... Det er ikke en bodystocking - det er fordi kjolen er liiige en tand for lille, så lagene kan ikke rettes helt ud... Så det er bare to meget uheldig krøller som ligner lidt en bodystocking
 3. Kom så BK'ere! Nu skal jeg have lidt hjælp - jeg var i Panayotis i går og prøve kjoler , og oplevede det magiske øjeblik, hvor tårene bare strømmede ned af kinderne. Kjolen var fundet! Men nu kommer tvivlen snigende, når jeg ser billederne efter... Hvad syntes I? Kjole nr. 1 Eller Kjole nr. 2 Glæder mig til at høre fra jer :-)
 4. Hej BK'ere! Der er heldigvis lidt tid til 16.08.14 endnu, men tankerne om den store dag flyver rundt oppe i hovedet alligevel. Jeg er så heldig at have fået en skøn bonusdatter igennem min H2B, som vil være 7 (næsten 8) på bryllupsdagen. Både H2B og jeg (og bonusdatteren ) er enig om, at hun skal have en "rolle" i kirken, men vi er ærlig talt lidt usikker på hvad man kan/bør gøre - så lad mig høre jeres gode råd og idéer! I første omgang var jeg ude i, at hun skulle være brudepige, men nu har jeg ikke planer om en kjole med 7m lang slæb og 12 lag stof, så det dér med at gå bag mig og rette kjole/slør mv. virker lidt overgearet, og spørgsmålet er, om ikke det bare vil se lidt mærkeligt ud at hun går bag mig uden at have en egentlig "funktion"? Så var vi lidt ude i, at hun kunne gå foran, og kaste blomster, og så sætte sig hos farmor/farfar, inden jeg kommer ind. TIl sidst kom vi også til at snakke om, at det kunne være enormt sødt og fint hvis hun gik op til sin far med ringene, når vi når til den del af ceremonien - men er det noget med, at det er forloveren som har styr på de ringe? Puh, jeg syntes det er svært - hvad har I hørt/set/gjort???
 5. Vi skal også giftes 16.08.2014 :-) Jeg ringede til præstegården, men præsten var på ferie - så jeg fik præstesekretæren til at booke dato og tidspunktet for vielsen (kl. 13)
 6. Vi holder bryllup for 36 gæster på Gl. Avernæs på sydfyn (et gammelt gods) og der skal vi give 1045 kr for: velkomstdrinks, 3-retters menu, vin ad libitum, kaffe med kransekage og chokolade, cognac/likør, fri bar med øl/vand/vin, natmad, blomster og levende lys. Det er fra kl. 18 til kl. 02. Derudover laver de en reception med bryllupskage inden, og der skal vi regne med 100 kr. per snude. Det syntes vi faktisk ikke er så galt, og det er rart at vide på forhånd hvad festen kommer til at koste sådan helt præcist ;-)