KBN

Medlem
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About KBN

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  16.08.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Fyn
 1. Mange tak!!! Vildt hvad sådan en kjole kan gøre for figuren I øvrigt - FED stil du kører til bryllup, det passer jo super fint sammen med datoen, årets sidste sommerbryllup!
 2. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiih det var den jeg bedst kunne lide... - Godt vi har samme smag.... Men den klæder dig bare sååååååååååå godt.. Glæder mig til at høre din mutti's mening om den, men hun vil også elske den... Tak, kære dato søster Hun har godkendt billedet, men det er jo lidt noget andet at se den IRL! Hvad med dig, skal du ikke snart ud og prøve kjoler?
 3. Nu med kjole!!! Bum bum - så kom man lige til at lave tiden hos Panayotis om - det var måske lidt dumt først at prøve kjoler d. 8. oktober når de har udsalg i denne weekend Desværre kunne min mor ikke i onsdags, så jeg måtte love højt og helligt, at sende status opdateringer undervejs i form af billeder Men min bedste veninde og jeg havde nogle skønne timer i Panayotis, og jeg gav den fuld gas - jeg prøvede stort set alle stilarter. Det var så fedt!!! Især når jeg ikke på forhånd havde en idé om hvordan kjolen skulle se ud Nå, men 10 kjoler blev hurtigt til 2 - og da KJOLEN kom på for 2. gang, måtte både jeg, min veninde, og ekspedienten knibe en tåre! Det havde jeg alligevel aldrig troede, skulle ske for mig. Det er jo bare noget pjat, hvorfor skulle man stå og tude over en beklædningsgenstand????? Men så stod man lige der på sin lille skammel, indhyllet i tyl, foran et kæmpe spejl med tårer og snot over alt. Meget glamourøst. Og ikke nok med det - så ender jeg i en Askepot kjole!!! Hvad skete der lige for den enkelte, feminine kjole UDEN 16 lag??? Tror sgu de putter noget i kaffen når man prøver brudekjoler... Nå, men bortset fra det - det var nu altså ret cool med 16 lag tyl. Tænker lidt, at det beige bælte skal udskiftes med et lignende i gammelrosa - så passer det ligesom til farvetemaet (støvet grøn / cremehvid / gammelrosa) Glæder mig til jeg skal i den igen på onsdag, hvor Mutti skal med (hun vil gerne betale for kjolen, så skal hun næsten have lov til at se den på HURRA!!! Hvor er jeg glad for min kjole!!!!
 4. Nu med forlovelsesring! Så lykkedes det endelig, efter 2½ laaaaange måneders venten Min smukke, fantastiske ring har jeg selv designet sammen med Henning Skovgaard (Guldsmeden i Glamsbjerg). Ringen er lavet af noget mit eget og H2Bs gamle guld, og den blå sten er en Tanzanite, som er købt i Tanzania, den gang jeg boede dernede. Så det er en ring fyldt med minder og historier - kærlighed (bemærk det fine lille hjerte til venstre for Tanzaniten) Til sidst er der også 3 små diamanter i ringen - lidt bling skal man vel ha'!!!
 5. Tak for alle jeres besvarelser Jeg valgte kjole nummer 1 - udelukkende fordi det lige præcis er en askepot kjole, som Louise G siger - og hvornår får man nogensinde chancen for at iføre sig sådan en igen? Kjole nummer 2 er også sindssyg flot, men stilen kan også findes i en flot gallakjole, som jeg kan have på til en anden stor fest... Så jeg vælger med hjertet , og glæder mig til at få kjolen på igen på onsdag, når den skal vises for min mor ;-)
 6. Ha ha, hvor sjovt, det havde jeg faktisk ikke en gang selv set... Det er ikke en bodystocking - det er fordi kjolen er liiige en tand for lille, så lagene kan ikke rettes helt ud... Så det er bare to meget uheldig krøller som ligner lidt en bodystocking
 7. Kom så BK'ere! Nu skal jeg have lidt hjælp - jeg var i Panayotis i går og prøve kjoler , og oplevede det magiske øjeblik, hvor tårene bare strømmede ned af kinderne. Kjolen var fundet! Men nu kommer tvivlen snigende, når jeg ser billederne efter... Hvad syntes I? Kjole nr. 1 Eller Kjole nr. 2 Glæder mig til at høre fra jer :-)
 8. 31 dage til 1. kjoleprøvning!!! Så åbnede Lilly for tilmelding til deres outlet i Vejle, og jeg skyndte mig at booke en tid d. 8. oktober Så fik jeg ellers travlt med at spørge om bedste veninden/brudeterne (som bor i Gråsten) og min mor (som bor på Falster) havde tid/lyst til at være med - og det havde de naturligvis Jeg fik en forholdsvis sen tid, kl. 17, så jeg har også lige fået presset en tid til prøvning ind hos Panayotis først (der står på hjemmesiden at de bruger ca. 1½ time, er der nogen, der ved om det holder stik? ) Puha, det er godt nok sådan lidt spændende, hvad man falder for... Jeg har faktisk ikke de store krav til kjolen, for jeg ved ærlig talt ikke hvad der klæder mig - andet end at det skal ikke være en model med 16 skørter, for så bliver kjolen breder end jeg er høj Tænker lidt, at når man kun er 164 høj, så skal jeg gå efter noget lidt mere enkelt, men stadig feminint... Jeg vil helst ikke have for meget bling - À la denne måske?
 9. Hej BK'ere! Der er heldigvis lidt tid til 16.08.14 endnu, men tankerne om den store dag flyver rundt oppe i hovedet alligevel. Jeg er så heldig at have fået en skøn bonusdatter igennem min H2B, som vil være 7 (næsten 8) på bryllupsdagen. Både H2B og jeg (og bonusdatteren ) er enig om, at hun skal have en "rolle" i kirken, men vi er ærlig talt lidt usikker på hvad man kan/bør gøre - så lad mig høre jeres gode råd og idéer! I første omgang var jeg ude i, at hun skulle være brudepige, men nu har jeg ikke planer om en kjole med 7m lang slæb og 12 lag stof, så det dér med at gå bag mig og rette kjole/slør mv. virker lidt overgearet, og spørgsmålet er, om ikke det bare vil se lidt mærkeligt ud at hun går bag mig uden at have en egentlig "funktion"? Så var vi lidt ude i, at hun kunne gå foran, og kaste blomster, og så sætte sig hos farmor/farfar, inden jeg kommer ind. TIl sidst kom vi også til at snakke om, at det kunne være enormt sødt og fint hvis hun gik op til sin far med ringene, når vi når til den del af ceremonien - men er det noget med, at det er forloveren som har styr på de ringe? Puh, jeg syntes det er svært - hvad har I hørt/set/gjort???
 10. Så er der under 1 år til den store dag... D. 16. august kom og gik - totalt surrealistisk fornemmelse, at vi nu kun skal tælle måneder Indtil videre har vi nåede følgende: Bestilt feststed - Gl. Avernæs (her er der også forhåndsreserveret værelser til overnattende gæster) Bestilt kirke - Tommerup Kirke Fundet en forlover - H2Bs bedste kammerat Fundet en toastmaster - H2Bs anden bedste kammerat Fundet en blomsterpige - H2Bs datter på 7 år Fundet en gavekoordinator - min mor Bestilt fotograf - Bettina Pihl tager billeder før, under, og efter vielsen, og til festen tager forloveren billeder Gæstelisten er på plads - 36 gæster bliver inviteret Tænker at det næste er, at få styr på den musik. Med et budget på 5000 satser vi nok på en DJ, og har også fået et godt tilbud fra Flashlightgruppen. H2B og jeg havde egentlig talt om, at få hans tidligere svigerfar til at spille til festen.... Meeeen, vi har så hørt lydklippene på hans hjemmeside, og vi var rimelig enige om, at det nok ikke var dén stil, vi ønskede ( )- selv om vi nok kunne få det gratis. Syntes det er lidt svært, H2B siger at han er rigtig god til at få sat gang i festen, H2B har nemlig hørt ham spille til et andet bryllup. Jeg har bare lidt svært ved at glemme de lydklip
 11. Vi skal også giftes 16.08.2014 :-) Jeg ringede til præstegården, men præsten var på ferie - så jeg fik præstesekretæren til at booke dato og tidspunktet for vielsen (kl. 13)
 12. Vi holder bryllup for 36 gæster på Gl. Avernæs på sydfyn (et gammelt gods) og der skal vi give 1045 kr for: velkomstdrinks, 3-retters menu, vin ad libitum, kaffe med kransekage og chokolade, cognac/likør, fri bar med øl/vand/vin, natmad, blomster og levende lys. Det er fra kl. 18 til kl. 02. Derudover laver de en reception med bryllupskage inden, og der skal vi regne med 100 kr. per snude. Det syntes vi faktisk ikke er så galt, og det er rart at vide på forhånd hvad festen kommer til at koste sådan helt præcist ;-)
 13. Tommerup Kirke er SÅ hyggelig en kirke Er Svend Faarvang stadig præst der? Ja, Svend er stadig præst i Tommerup Kirke :-) Jeg har aldrig selv hørt ham tale, men kender flere der er blevet viet af ham, og de siger han er super sød...
 14. Det er lige præcis på hotel gl. avernæs at festen skal holdes ;-) og ja, det er simpelthen så smukt et sted!! Jeg glæder mig helt vildt!
 15. Hej alle med-brude! Jeg har allerede haft stor gavn af alle jeres forslag, tips & tricks og tanker om den store dag, så nu er det vist på sin plads at starte min egen planlægningstråd som andre forhåbentlig kan få gavn af - og som jeg selv kan kigge tilbage på - enten med glæde eller med koldsved ;-) Lidt om mig og H2B - Vi mødte hinanden på nettet i starten af 2011 - jeg var faktisk i gang med at lukke min profil, for jeg syntes, at jeg havde prøvet at kysse lige lovlige mange frøer, og var ved at blive godt træt af mediet... Og vupti, så tikkede der en kort (med stor, fed streg under kort :-)) chat besked ind fra H2B - "du ser rigtig sød og dejlig ud, skal vi ikke mødes?" Bum bum... hvad gør man så? Var egentlig lidt negativt indstillet, men tænkte, nej, nu giver jeg det en sidste chance - han så jo enorm sød ud på sit profil billede, og jeg kunne godt li' at han gik direkte til sagen og spurgte om vi skulle mødes, i stedet for at skrive en laaaang roman om sig selv. Så afsted på date et par dage efter, hvor vi, på en meget kold og snefuld januar dag, mødtes ved Skovsøen i Odense og gik en lang tur (2½ time!!). Til sidst frøs vi så meget, at vi blev enig om at fortsætte snakken hjemme hos mig over en kop kaffe (for vi var slet, slet ikke færdig med at snakke ;-)) og så har vi faktisk været uadskillige siden :-) Der gik faktisk ikke andet end 5 måneder før jeg flyttede sammen med H2B, for vi havde rigtig svært ved at undvære hinanden <3 For en måneds tid siden (d. 16. juni 2013, for at være helt præcis :-)) friede H2B endelig!!!! Hurra!!! Og han slap endda for at gå ned på knæ, for han friede til mig imens vi var ude og svømme i det krystalklare vand under en ferie til Rhodos <3 Som de ordensmennesker vi nu engang begge to er, har vi allerede fået styr på de tre vigtigste ting - nemlig dato, kirke og feststedet! Brylluppet skal stå d. 16. august 2014 i Tommerup Kirke, hvorefter vi kører til Gl. Avernæs på sydfyn for at holde vores drømmefest. Vi valgte Gl. Avernæs fordi det er SÅ smukt, og de er kanon dygtig til at lave mad. Samtidig har de en komplet selskabspakke, så man ved lige nøjagtig hvad festen kommer til at koste - så der ikke kommer en slem overraskelse når festen er slut. Endelig valgte vi stedet pga. de gode muligheder for overnatning, da både min og H2Bs familie bor hhv i Jylland og på Falster.