Phoebe

Medlem
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Phoebe

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 05/11/1979

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.bryllupsklar.dk/forum/89986/morten-og-phoebes-bryllup-88-2015.html/?p=1503851

Profile Information

 • Vielses dato
  08.08.2015
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Broager

Recent Profile Visitors

1,821 profile views
 1. Vi brugte lyseblå, sølv og en lille smule hvid (: Jeg ved ikke hvorfor planterne ser grønne ud på billederne, men de er altså helt sølvfarvede.. måske jeg har et bedre billede.. ok bedre er billedet ikke ;D men man kan da se at planten er sølvfarvet ;)
 2. Nu ved jeg ikke om du er blevet gift i mellem tiden.. Men vi valgte hvid, sølv og lyseblå. hvor vi valgte at bruge lyseblå duge i stedet for den almindelige hvide dug. det gav bare noget ekstra, synes vi da selv (; Her er der nogle billeder fra vores bryllup. Fordi vi brugte de farver, satte jeg også alle de kongelige porcelænsfigurer jeg havde arvet af min mormor på bordene, én på hvert bord. Dem brugte vi så til bordplanen, så gæsterne kunne se hvor de skulle sidde (:
 3. Joooo dem er der faktisk rigtig mange af...
 4. Her er vi ligeså lige blevet gift (; Meget for nylig endda ;) 4 uger siden er det. Vi købte hus dagen før brylluppet, og her står vi i vores nye baghave, selvom vi ikke skal overtage huset før d. 1/10 (om 20 dage) YAY Vores sælgere er simpelthen bare de sødeste Vi gik også ind i kirken igen da der var blevet roligt, og vores gæster var kørt.
 5. Jeg må vist bare dele mine prinsesse sko De fik mig i hvertfald til at føle mig som en
 6. Jeg har selv syet mit. det tog 5 timer, at sy 5 sølle blonder på. Jeg tror det var fordi det var hulens svært at se den gennemsigtige tråd Så håber jeg i kan se detaljerne (;
 7. De er 10 år og 6 år gamle
 8. Vi gik alt det igennem vi kunne li, da vi havde besluttet os for hvilket bryllup vi ville have. Det ville koste næsten 128.000kr. Så besluttede vi os for at bruge meget af vores fritid, på at finde tilsvarende på nettet og i udlandet. Ag og til fik vi bedre end det vi ville have haft. Men vi gik ikke på kompromis med noget at det vi ville have, bare for at gøre det billigere. Vi ville have det samme eller bedre, men billigere (: Vi er lige gået det hele igennem og med ALT kom det til at koste 63.016kr. Jeg synes vi gjorde det ret godt. Vi havde 90.000 opsparet at holde bryllup for.
 9. Hej Jane-san Tusind tak for alle dine gode ideer, hvor er det bare så sødt af dig, at du har taget dig tid til at hjælpe os andre med så mange forslag (: Jeg ved faktisk ikke hvad jeg skal vælge, men har det nede på 9 af dine forslag, der er et hit hos os (; Vi skal giftes den 8.aug, så jeg er i top stress mode for tiden. Det værste er min familie heletiden siger at jeg skal slappe af.. men jeg prøver jo at få et bryllup til 150.000 kr for under halvdelen af prisen, ved selv at lære at binde blomster, bage, lave meget af skilte, og hårpynt selv. Der er maaaaange penge at spare hvis man tager sig tiden til det. Det forstår min familie så ikke. De synes ikke det er så vigtigt hvordan det ser ud og hvad vi skal spise!! Det går jeg så desværre rigtig megt op i. Jeg elsker detaljerne, og vil bare gerne have et bryllup, som alle andre, der ikke bliver glemt. Igen tak for din tid (; Kh Phoebe
 10. Nu kan jeg jo godt se at du er blevet gift (: Men vil nu lige alligevel kommentere på din utrolig smukke tale. Jeg har læst rigtig mange igennem, og din tale ramte mig bare lige i hjertet, den er så ærlig og personlig, der bliver ikke holdt noget tilbage. Bare sådan en skøn tale direkte fra hjertet (; Tak fordi du delte den, Jeg vil bruge samme princip, bare være mig selv i talen og fortælle den fine historie om hvordan vi mødte hinanden, og alle de følelser det har bragt med sig i de år vi har været sammen (; Kh Phoebe
 11. Ja altså godmorgen, det kan jeg jo se i linket (;
 12. Det Ebay foreslår tror jeg faktisk også vil se bedre ud under min kjole (; Jeg tror det er værd at prøve. Hvilken forhandler på ebay er det? Så vil jeg nemlig hellere have det underskørt til min kjole (: kh Phoebe
 13. Jeg synes også det er en vildt smuk kjole du har!! Min kjole minder lidt om din, den har ihvertfald samme facon. og mit underskørt har 2 ringe med tyl på nederst, men jeg kunne godt tænke mig at sy lidt mere fylde på øverst, så det har jeg købt lidt lyseblåt tyl til selv sy på (; Du kan se mit underskørt på www.luccabride.dk. under "kollektioner" også under "skørter" Det er det midterste skørt "semi/medium" Nu siger jeg ikke du skal købe det hos Lucca men vil bare vise dig, hvad jeg tror du leder efter (: Jeg har købt mit brugt.
 14. Jeg skal helt klart også selv binde mine blomster. Jeg synes det er fint at andre gerne vil betale for det og ikke bruge tiden på det. Men der er jeg simpelthen for nærig. Jeg kan bare ikke få mig selv til at betale 1500-2500 kr for en buket. Jeg ville ikke have noget imod at betale mig fra det hvis det ikke var sådan nogle voldsomme priser. Jeg betalte 400kr for de blomster jeg sendte til min mormor hvert år, på hendes fødselsdag. Og de buketter var ligeså smukke og større end de brudebuketter jeg har set til 2500kr. Det er da mystisk det skal være så dyrt til bryllupper.
 15. Lol, det skal vi så til gengæld (altså giftes d.8/8-15) og vi var meget meget tæt på at vælge Gråsten slotskirke (; Vi valgte Broager kirke i stedet, for vi var bange for at dronningen ville være der. Har I tjekket om dronningen skal være der på den dato? For så må I ikke tage billeder i slotshaven. min søster blev gift der i sommeren 2011, mens dronningen var i Gråsten, og måtte nøjes med billeder inde i gården. Men hvis hun ikke er der, har I jo de smukkeste omgivelser til billeder og hygge (: