Phoebe

Morten og Phoebes Bryllup 8/8-2015

10 indlæg i dette emne

Hej

Så vil jeg dele lidt af mit bryllup med Jer.

Først lidt af det praktiske med borde og farver..

Vi bliver 53 af 54 inviterede, min venindes mand, er navigatør på et skib, og han er desværre ikke hjemme.

Det bliver i lyseblå, sølv og hvide farver.

Vores duge bliver lyseblå, med høje lysestager af klar glas og krystal, og nogle i sølv, udover det vil vi pynte bordene med de blå og hvide kongelige porcelænsfigurer, dem har jeg altid godt kunne li, de er nu meget søde, plus de minder mig altid om min kæreste mormor, jeg mistede i 2011.

De passer også godt med bordplanen, så kan jeg henvise gæsterne til den figur de skal sidde ved, så er det nemmere, at finde sit område (:

Der kommer til at være omkring 300 hvide roser fordelt på 9 borde, samt en stak andre hvide blomster, som jeg ikke helt har besluttet mig for endnu. Det skal lige afprøves og se hvilke der passer godt sammen med roserne.

Vi har også købt nogle små flasker, som vi vil putte "kærligheds eliksir" i, noget alkohol af en slags (;

Tallerkenerne er helt hvide, og sølvfarvet bestik. Hvide servietter, med servietringe lavet af det samme blonde jeg puttede på invitationerne, så de går lidt igen.

Vores bordkort, har min H2B valgt, det er de der sommerfugle man sætter på glasset. Jamen så gør vi det skat (;

Vi får gæster med til brylluppet, som er mellem 4 og 10 år, de kommer til at sidde ved et desideret børnebord. Dem over 12, kommer og sidder hos de voksne. Til børnebordet har jeg købt batteri drevne bloklys, og jeg fylder vaserne med farveblyanter, istedet for blomster (selvfølgelig pyntes bordet også så det passet ind i temaet, men det skal være sjovt for børnene også. Jeg har købt nogle blokke til hvert barn, så de har lidt at lave. Vi tager også alle de havespil med vi har. Jeg har hyret min søns veninde fra klassen, som barnepige, for når det bliver lidt sent, og børnene ikke kan feste mere, kan de komme hjem til min mors hus (som ligger knap 300 meter fra feststedet) og der kan de se tv, spille computer, og alt muligt... og selvfølgelig sove. Her hjælper, min søns veninde også til, hun bor sågar lige overfor, så der er også hendes forældre til hjælp.

Nu håber jeg ikke min tråd bliver for rodet.. Jeg er nemlig ret så stresset, jeg har faktisk planlagt dette bryllup siden d. 8/8 2013.. men går så meget op i detaljer, at jeg forvirrer mig selv.

Jeg vil så gerne have et super smukt bryllup, men jeg vil også gerne spare alle de steder, hvor det giver mening. Kjolen er købt brugt,og det er lysestagerne også.

Jeg har haft god tid til at kunne falde over de ting jeg ville bruge til brylluppet, så der har jeg sparet mange penge på at vente på diverse udsalg.

Invitationerne har jeg selv lavet, og jeg tror da aldrig jeg har brugt SÅ meget tid på så lidt før!! Hold op alle de elementer jeg endte med at tilføje, og brugte 3 gange så meget blonde, som først tænkt, og pludselig med lak og segl bagpå også.... sikke et pille-arbejde, så efter alt det knokleri med det, viser det sig at det dobbeltklæbende tape, jeg brugte ikke var stærkt nok, så et satinbånd sad løst da gæsterne fik invitationerne.. træls stil, efter alt det arbejde /:

Lokalerne er på en gammel og nedlagt skole, som er blevet nyrenoveret til udlejning (bare køkkenet er renoveret for 150000kr)

Kagen skal min mors veninde lave, hun er konditor, så det glæder vi os til. Vi er bare ikke sikre på hvad der skal ind i den endnu, kun at vi VIL have swiss merengue buttercream i og evt på.

Vores topfigur, er den der "True Romance"

næste gang, vil jeg skrive lidt om os, vi er jo mig på 35 og min H2B på 27 og mine 3 dejlige børn på 6,9 og 13.

Blonden for neden på billedet, skal pynte bænkene i kirken. Det er kniplet, og jeg har 35 meter af det. Det skal så hænge på enden af bænken med en simpel løs knude, med et hvidt lys ved hver bænk også.

Så blev vi gift, og vi havde en vidunderlig fest, selvfølgelig gik der noget galt..og det skal jeg nok fortælle om.. for der er virkelig noget af det der gik galt som jeg er meget ked af.

Vi valgte de 300 hvider roser fra, for jeg fik anafylaktisk shock da vi var ude og se på blomster. Så vi turde ikke. Vi fandt derimod en meget spøjs sølvfarvet busk. som selvfølgelig skulle stå i jord, så jeg syede et "etui" til de vaser der oprindeligt var til roserne.

Vi glemte alt om vores topfigur til kagen. Vi opdagede det først dagen efter ;D Men det var da heldigvis ikke det værste.

Dagen startede med at det var regnvejr. Vi havde tjekket vejrudsigten og vidste det ville gå over ved 11-tiden, hvor solen så skulle komme frem.

Vi tog op og pyntede kirken, sammen med vores datter Sofie på 6 år. Vi skulle bare hænge kniplingerne op og sætte en orkide på hver knude. Kirketjeneren Helle sørgede for lysene. Vi var vilde med resultatet.

Jeg havde selv bundet min brudebuket ud af orkideer og også knaphulsblomsterne.,Orkideerne er milde nok til at jeg åbentbart godt kan tåle dem (: Men næste da vi skulle hente dem efter vi havde været hos frisøren, viste det sig at min mor havde sat en gryde med vand i køleren, så alle blomsterne var ødelagte, de var helt slappe af kondens )`; Jeg var så ked af det. Men held i uheld, så endte det jo alligevel med at min kommende mand købte en buket til mig (; Den pyntede jeg med nogle blonder og puttede de blomster som symboliserede min mormor.

Min veninde hentede vores datter, Morten og forloveren, vores drenge blev klar sammen med mig. Min bror bandt mig ind i min kjole, som jeg havde 3 underskørter inden under plus det som allerede var syet i kjolen.

Vi fandt ud af at frisøren havde fået vendt mit slør forkert /: så det måtte min svigerinde og jeg så forsøge at vende selv.. derfor er min frisure lidt flad på toppen /: det er jeg ret ked af, men det er stadigvæk ikke det der var det værste.

Min far og stedmor kom. Han sagde "Så er far her, så er der ro" på sådan en rolig og glad måde at jeg endelig fik trukket vejret. Jeg var simpelthen helt oppe og ringe. Så proppede vi mig og min ældste søn ind i bilen, kørte lige ned forbi huset vi havde købt dagen før. og lige fik slappet af i 5-10 minutter, inden vi skulle ind i kirken.

Da vi kom op til kirken, gik det op for mig, at jeg havde glemt at øve mig i at gå i kjolen... det er ikke sådan helt let, men hvor følte jeg mig bare smuk. Da vi kom ind i kirken, var der ingen der havde styr på noget, selvom jeg havde istrueret dem 50 gange ;D

Så det fik vi lige styr på.

Vores søn Maddox på 9, gik ind først, han bar ringene i en glasæske op til forloveren derefter gik vores datter og deres kusine Eva som var blomsterpiger og kastede med blomsterbladene, de hyggede sig rigtig meget med det. De var så nuttede (;

Til sidst kom jeg, med min far på højre side og vores ældste søn Mathias på 13 på venstre.

Min bror fotograferede det hele. Han havde endda købt nyt kamera og en meget stor og dyr linse, til begivenheden. Han havde øvet sig rigtig meget og vi fik en masse smukke billeder.

Vores præst er af den sjovere type, men man kunne godt se på ham, hvor romantisk et menneske han er. Han smilte så sødt da vi skulle give hinanden ringene. endnu mere da vi skulle kysse hinanden. Han skal også konfirmere vores søn til april, og det er vi meget glade for. Han er en herlig mand. Som er en stor del af vores lille samfund.

Vores fest havde en rigtig dejlig atmosfære, det var lykkedes mig at placere alle de rigtige steder. Så alle var rigtig glade og i godt humør.

Min mand har et lidt stor familie. Hans far og mor gik fra hinanden da han var 8 måneder gammel, på en rigtig skidt måde, hvor hun efterlod Morten med hans far, uden penge og uden bilen. Mortens far fandt sammen med Mortens stedmor da han var 2 år og han fik en rigtig sød søster 3 år senere. Hans stedmor har altid været der for Morten. Så hun kom op til hovedbordet. Mortens far og stedmodren gik desværre fra hinanden da Morten var 17. Og hans far har nu en 3. som faktisk var hans skolekæreste, så på et eller andet sted er det nu også ret så nuttet (; De 2 sad også ved hovedbordet.

Hans biologiske mor og kæreste, blev placeret så langt væk som muligt. Jeg er ked af at side det, men de var altså kun med af pligt. Jeg sad ved min far og stedmor, og min mor og stedfar sad ved siden af morten far og hans kæreste.

Min bordplan lavede jeg med billeder af de kongelige porcelænsfigurer der stod på de forskellige borde. Der skrev jeg så navnene ud for figuren man skulle sidde ved (: Jeg sætter billede af den på.

Vi blev forbavsede over alle de indslag vores venner og familie kom med. Vi følte os meget elskede. Det havde vi slet ikke regnet med. Vi er jo bare stille og rolige mennesker, der tager en dag ad gangen og tingene som de kommer. Det var meget overvældende.

Det kan godt blive for mange indslag. der var 3 specifikke indslag, som vi godt kunne have undværet.. det var Mortens bio-mor (som aldrig tænker på konsekvenserne), som havde købt de der hjertelanterner, man skal sende op i luften, ikke bare 10, men 50 !!! Jeg var SÅ glad for at den vi skulle sende op ikke duede, for jeg var så bange for at der skulle gå ild i husene.. nå men det tog en evighed at få dem sendt op (dem der duede..) Jeg har også fundet ud af de er ulovlige at bruge uden en tilladelse. som hun aldrig villa have fået, da der skal være 5 kilometer til bebyggelse. Jeg var så træt af det. Hun havde også købt de der "kys bruden " og "kys gommen" sash´es som jeg personligt synes er ret kiksede, og som jeg ikke ville have på billederne. så den tog jeg af efter 2 minutter.. Da vi skulle danse vores brudevals, havde kun købt 5 konfetti kanoner, dem hvor man skal stå 5-8 meter væk.. dem gav hun børnene, som stod 1 meter fra os. den ene skød hul i loftet, og en anden gav os hylen for ørerne.. Vi kunne slet ikke nyde vores første dans !!!!!!! Det er det jeg er vildt ked af. Jeg ved simpelthen ikke hvad hun tænkte på. Og nej jeg bryder mig ikke om hende på nogen måde. Jeg kunne fortsætte med denne slags anekdoter om hende..

Heldigvis var der mange søde indslag, hilsner på hjerter, som blev hængt på et bryllupstræ (; Min søde "svigerkusine" havde tegnet et rigtig smukt træ, som alle gæsterne satte et fingeraftryk på som blade. Det blev virkelig flot. Vi fik også 2 lærreder som alle vores venner havde lavet til os på vores polterabender. Min "sviger-moste" havde lavet en quiz med 35 spørgsmål, Og vi fandt ud af at vi kender hinanden virkelig virkelig godt, for vi havde kun 4 vi ikke var enige i (; Det var alle gæsterne grundigt imponerede over (; Heldigvis var 99% af vores gæster de mest vidunderlige mennesker vi kunne ønske os i vores liv.

Nu finder jeg lige ud af det der med at tilføje billeder. I spørger bare, hvis der er noget I vil vide. Jeg har links til næsten alt.

Mit slør har jeg godt nok selv syet, men jeg har link til blonderne.

Jeg må indrømme jeg er et kvaj til det tekniske her, men jeg har tilføjet en masse billeder, sikkert ikke på den rigtige måde.. men nu er de der endelig (;

Der er et billede af Reese witherspoon, det er fordi det var hendes Oscar frisure, der var inspirationen til min frisure, den så også sådan ud, indtil vi selv måtte vende sløret.

Men ellers er alle de andre billeder fra vores bryllup d.8.8-2015

post-67638-0-47418500-1428929200_thumb.j

post-67638-0-87597700-1428929251_thumb.j

post-67638-0-64211400-1428932116_thumb.j

Redigeret af Phoebe
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tak (;

Jeg glæder mig også til at se om det kommer til at fungere sammen.

Har du en planlægningstråd? Jeg får rigtig meget inspiration her fra siden.. fx, ledte jeg efter en specifik blå farve dug, og den fandtes bare ikke!! Jeg har led i over et år. Så var der en herinde der foreslog lagener til en anden bruger, og så tog vi ud til Jysk og kigge på lagener (: og skisme om ikke vi fandt dem i den rigtige farve!! Så genialt. Så slap jeg for at sy dugene selv (:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Velkommen til og tillykke med det kommende bryllup. Wau, du har godt nok styr på mange flere detaljer end vi har, selvom vi skal giftes i den samme måned. ;) Jeg kan forestille mig, at det bliver super flot og stilfuldt med den borddækning, du har fortalt om her. Det må være dejligt at der nu er under 4 mdr.til, når du startede planlægningen for 4 år siden ;)

Glæder mig til at følge dig til den store dag. ;)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hej

Så vil jeg dele lidt af mit bryllup med Jer.

Først lidt af det praktiske med borde og farver..

Vi bliver 53 af 54 inviterede, min venindes mand, er navigatør på et skib, og han er desværre ikke hjemme.

Det bliver i lyseblå, sølv og hvide farver.

Vores duge bliver lyseblå, med høje lysestager af klar glas og krystal, og nogle i sølv, udover det vil vi pynte bordene med de blå og hvide kongelige porcelænsfigurer, dem har jeg altid godt kunne li, de er nu meget søde, plus de minder mig altid om min kæreste mormor, jeg mistede i 2011.

De passer også godt med bordplanen, så kan jeg henvise gæsterne til den figur de skal sidde ved, så er det nemmere, at finde sit område (:

Der kommer til at være omkring 300 hvide roser fordelt på 9 borde, samt en stak andre hvide blomster, som jeg ikke helt har besluttet mig for endnu. Det skal lige afprøves og se hvilke der passer godt sammen med roserne.

Vi har også købt nogle små flasker, som vi vil putte "kærligheds eliksir" i, noget alkohol af en slags (;

Tallerkenerne er helt hvide, og sølvfarvet bestik. Hvide servietter, med servietringe lavet af det samme blonde jeg puttede på invitationerne, så de går lidt igen.

Vores bordkort, har min H2B valgt, det er de der sommerfugle man sætter på glasset. Jamen så gør vi det skat (;

Vi får gæster med til brylluppet, som er mellem 4 og 10 år, de kommer til at sidde ved et desideret børnebord. Dem over 12, kommer og sidder hos de voksne. Til børnebordet har jeg købt batteri drevne bloklys, og jeg fylder vaserne med farveblyanter, istedet for blomster (selvfølgelig pyntes bordet også så det passet ind i temaet, men det skal være sjovt for børnene også. Jeg har købt nogle blokke til hvert barn, så de har lidt at lave. Vi tager også alle de havespil med vi har. Jeg har hyret min søns veninde fra klassen, som barnepige, for når det bliver lidt sent, og børnene ikke kan feste mere, kan de komme hjem til min mors hus (som ligger knap 300 meter fra feststedet) og der kan de se tv, spille computer, og alt muligt... og selvfølgelig sove. Her hjælper, min søns veninde også til, hun bor sågar lige overfor, så der er også hendes forældre til hjælp.

Nu håber jeg ikke min tråd bliver for rodet.. Jeg er nemlig ret så stresset, jeg har faktisk planlagt dette bryllup siden d. 8/8 2013.. men går så meget op i detaljer, at jeg forvirrer mig selv.

Jeg vil så gerne have et super smukt bryllup, men jeg vil også gerne spare alle de steder, hvor det giver mening. Kjolen er købt brugt,og det er lysestagerne også.

Jeg har haft god tid til at kunne falde over de ting jeg ville bruge til brylluppet, så der har jeg sparet mange penge på at vente på diverse udsalg.

Invitationerne har jeg selv lavet, og jeg tror da aldrig jeg har brugt SÅ meget tid på så lidt før!! Hold op alle de elementer jeg endte med at tilføje, og brugte 3 gange så meget blonde, som først tænkt, og pludselig med lak og segl bagpå også.... sikke et pille-arbejde, så efter alt det knokleri med det, viser det sig at det dobbeltklæbende tape, jeg brugte ikke var stærkt nok, så et satinbånd sad løst da gæsterne fik invitationerne.. træls stil, efter alt det arbejde /:

Lokalerne er på en gammel og nedlagt skole, som er blevet nyrenoveret til udlejning (bare køkkenet er renoveret for 150000kr)

Kagen skal min mors veninde lave, hun er konditor, så det glæder vi os til. Vi er bare ikke sikre på hvad der skal ind i den endnu, kun at vi VIL have swiss merengue buttercream i og evt på.

Vores topfigur, er den der "True Romance"

næste gang, vil jeg skrive lidt om os, vi er jo mig på 35 og min H2B på 27 og mine 3 dejlige børn på 6,9 og 13.

Blonden for neden på billedet, skal pynte bænkene i kirken. Det er kniplet, og jeg har 35 meter af det. Det skal så hænge på enden af bænken med en simpel løs knude, med et hvidt lys ved hver bænk også.

Så blev vi gift, og vi havde en vidunderlig fest, selvfølgelig gik der noget galt..og det skal jeg nok fortælle om.. for der er virkelig noget af det der gik galt som jeg er meget ked af.

Vi valgte de 300 hvider roser fra, for jeg fik anafylaktisk shock da vi var ude og se på blomster. Så vi turde ikke. Vi fandt derimod en meget spøjs sølvfarvet busk. som selvfølgelig skulle stå i jord, så jeg syede et "etui" til de vaser der oprindeligt var til roserne.

Vi glemte alt om vores topfigur til kagen. Vi opdagede det først dagen efter ;D Men det var da heldigvis ikke det værste.

Dagen startede med at det var regnvejr. Vi havde tjekket vejrudsigten og vidste det ville gå over ved 11-tiden, hvor solen så skulle komme frem.

Vi tog op og pyntede kirken, sammen med vores datter Sofie på 6 år. Vi skulle bare hænge kniplingerne op og sætte en orkide på hver knude. Kirketjeneren Helle sørgede for lysene. Vi var vilde med resultatet.

Jeg havde selv bundet min brudebuket ud af orkideer og også knaphulsblomsterne.,Orkideerne er milde nok til at jeg åbentbart godt kan tåle dem (: Men næste da vi skulle hente dem efter vi havde været hos frisøren, viste det sig at min mor havde sat en gryde med vand i køleren, så alle blomsterne var ødelagte, de var helt slappe af kondens )`; Jeg var så ked af det. Men held i uheld, så endte det jo alligevel med at min kommende mand købte en buket til mig (; Den pyntede jeg med nogle blonder og puttede de blomster som symboliserede min mormor.

Min veninde hentede vores datter, Morten og forloveren, vores drenge blev klar sammen med mig. Min bror bandt mig ind i min kjole, som jeg havde 3 underskørter inden under plus det som allerede var syet i kjolen.

Vi fandt ud af at frisøren havde fået vendt mit slør forkert /: så det måtte min svigerinde og jeg så forsøge at vende selv.. derfor er min frisure lidt flad på toppen /: det er jeg ret ked af, men det er stadigvæk ikke det der var det værste.

Min far og stedmor kom. Han sagde "Så er far her, så er der ro" på sådan en rolig og glad måde at jeg endelig fik trukket vejret. Jeg var simpelthen helt oppe og ringe. Så proppede vi mig og min ældste søn ind i bilen, kørte lige ned forbi huset vi havde købt dagen før. og lige fik slappet af i 5-10 minutter, inden vi skulle ind i kirken.

Da vi kom op til kirken, gik det op for mig, at jeg havde glemt at øve mig i at gå i kjolen... det er ikke sådan helt let, men hvor følte jeg mig bare smuk. Da vi kom ind i kirken, var der ingen der havde styr på noget, selvom jeg havde istrueret dem 50 gange ;D

Så det fik vi lige styr på.

Vores søn Maddox på 9, gik ind først, han bar ringene i en glasæske op til forloveren derefter gik vores datter og deres kusine Eva som var blomsterpiger og kastede med blomsterbladene, de hyggede sig rigtig meget med det. De var så nuttede (;

Til sidst kom jeg, med min far på højre side og vores ældste søn Mathias på 13 på venstre.

Min bror fotograferede det hele. Han havde endda købt nyt kamera og en meget stor og dyr linse, til begivenheden. Han havde øvet sig rigtig meget og vi fik en masse smukke billeder.

Vores præst er af den sjovere type, men man kunne godt se på ham, hvor romantisk et menneske han er. Han smilte så sødt da vi skulle give hinanden ringene. endnu mere da vi skulle kysse hinanden. Han skal også konfirmere vores søn til april, og det er vi meget glade for. Han er en herlig mand. Som er en stor del af vores lille samfund.

Vores fest havde en rigtig dejlig atmosfære, det var lykkedes mig at placere alle de rigtige steder. Så alle var rigtig glade og i godt humør.

Min mand har et lidt stor familie. Hans far og mor gik fra hinanden da han var 8 måneder gammel, på en rigtig skidt måde, hvor hun efterlod Morten med hans far, uden penge og uden bilen. Mortens far fandt sammen med Mortens stedmor da han var 2 år og han fik en rigtig sød søster 3 år senere. Hans stedmor har altid været der for Morten. Så hun kom op til hovedbordet. Mortens far og stedmodren gik desværre fra hinanden da Morten var 17. Og hans far har nu en 3. som faktisk var hans skolekæreste, så på et eller andet sted er det nu også ret så nuttet (; De 2 sad også ved hovedbordet.

Hans biologiske mor og kæreste, blev placeret så langt væk som muligt. Jeg er ked af at side det, men de var altså kun med af pligt. Jeg sad ved min far og stedmor, og min mor og stedfar sad ved siden af morten far og hans kæreste.

Min bordplan lavede jeg med billeder af de kongelige porcelænsfigurer der stod på de forskellige borde. Der skrev jeg så navnene ud for figuren man skulle sidde ved (: Jeg sætter billede af den på.

Vi blev forbavsede over alle de indslag vores venner og familie kom med. Vi følte os meget elskede. Det havde vi slet ikke regnet med. Vi er jo bare stille og rolige mennesker, der tager en dag ad gangen og tingene som de kommer. Det var meget overvældende.

Det kan godt blive for mange indslag. der var 3 specifikke indslag, som vi godt kunne have undværet.. det var Mortens bio-mor (som aldrig tænker på konsekvenserne), som havde købt de der hjertelanterner, man skal sende op i luften, ikke bare 10, men 50 !!! Jeg var SÅ glad for at den vi skulle sende op ikke duede, for jeg var så bange for at der skulle gå ild i husene.. nå men det tog en evighed at få dem sendt op (dem der duede..) Jeg har også fundet ud af de er ulovlige at bruge uden en tilladelse. som hun aldrig villa have fået, da der skal være 5 kilometer til bebyggelse. Jeg var så træt af det. Hun havde også købt de der "kys bruden " og "kys gommen" sash´es som jeg personligt synes er ret kiksede, og som jeg ikke ville have på billederne. så den tog jeg af efter 2 minutter.. Da vi skulle danse vores brudevals, havde kun købt 5 konfetti kanoner, dem hvor man skal stå 5-8 meter væk.. dem gav hun børnene, som stod 1 meter fra os. den ene skød hul i loftet, og en anden gav os hylen for ørerne.. Vi kunne slet ikke nyde vores første dans !!!!!!! Det er det jeg er vildt ked af. Jeg ved simpelthen ikke hvad hun tænkte på. Og nej jeg bryder mig ikke om hende på nogen måde. Jeg kunne fortsætte med denne slags anekdoter om hende..

Heldigvis var der mange søde indslag, hilsner på hjerter, som blev hængt på et bryllupstræ (; Min søde "svigerkusine" havde tegnet et rigtig smukt træ, som alle gæsterne satte et fingeraftryk på som blade. Det blev virkelig flot. Vi fik også 2 lærreder som alle vores venner havde lavet til os på vores polterabender. Min "sviger-moste" havde lavet en quiz med 35 spørgsmål, Og vi fandt ud af at vi kender hinanden virkelig virkelig godt, for vi havde kun 4 vi ikke var enige i (; Det var alle gæsterne grundigt imponerede over (; Heldigvis var 99% af vores gæster de mest vidunderlige mennesker vi kunne ønske os i vores liv.

Nu finder jeg lige ud af det der med at tilføje billeder. I spørger bare, hvis der er noget I vil vide. Jeg har links til næsten alt.

Mit slør har jeg godt nok selv syet, men jeg har link til blonderne.

post-67638-0-65813400-1442003199_thumb.j

post-67638-0-64808600-1442003211_thumb.j

post-67638-0-55436600-1442003292_thumb.j

post-67638-0-33469400-1442003358_thumb.j

post-67638-0-24550100-1442003402_thumb.j

post-67638-0-52649300-1442003438_thumb.j

post-67638-0-14966100-1442003476_thumb.j

post-67638-0-91475800-1442003491_thumb.j

post-67638-0-28408300-1442003516_thumb.j

post-67638-0-67958800-1442003581_thumb.j

post-67638-0-40082100-1442003607_thumb.j

post-67638-0-95318000-1442003640_thumb.j

post-67638-0-76326800-1442003673_thumb.j

post-67638-0-55766500-1442003700_thumb.j

post-67638-0-09129500-1442003741_thumb.j

post-67638-0-89338900-1442003767_thumb.j

post-67638-0-02323400-1442003803_thumb.j

post-67638-0-15773400-1442003830_thumb.j

post-67638-0-23942100-1442003894_thumb.j

post-67638-0-09027900-1442003964_thumb.j

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hej

Så vil jeg dele lidt af mit bryllup med Jer.

Først lidt af det praktiske med borde og farver..

Vi bliver 53 af 54 inviterede, min venindes mand, er navigatør på et skib, og han er desværre ikke hjemme.

Det bliver i lyseblå, sølv og hvide farver.

Vores duge bliver lyseblå, med høje lysestager af klar glas og krystal, og nogle i sølv, udover det vil vi pynte bordene med de blå og hvide kongelige porcelænsfigurer, dem har jeg altid godt kunne li, de er nu meget søde, plus de minder mig altid om min kæreste mormor, jeg mistede i 2011.

De passer også godt med bordplanen, så kan jeg henvise gæsterne til den figur de skal sidde ved, så er det nemmere, at finde sit område (:

Der kommer til at være omkring 300 hvide roser fordelt på 9 borde, samt en stak andre hvide blomster, som jeg ikke helt har besluttet mig for endnu. Det skal lige afprøves og se hvilke der passer godt sammen med roserne.

Vi har også købt nogle små flasker, som vi vil putte "kærligheds eliksir" i, noget alkohol af en slags (;

Tallerkenerne er helt hvide, og sølvfarvet bestik. Hvide servietter, med servietringe lavet af det samme blonde jeg puttede på invitationerne, så de går lidt igen.

Vores bordkort, har min H2B valgt, det er de der sommerfugle man sætter på glasset. Jamen så gør vi det skat (;

Vi får gæster med til brylluppet, som er mellem 4 og 10 år, de kommer til at sidde ved et desideret børnebord. Dem over 12, kommer og sidder hos de voksne. Til børnebordet har jeg købt batteri drevne bloklys, og jeg fylder vaserne med farveblyanter, istedet for blomster (selvfølgelig pyntes bordet også så det passet ind i temaet, men det skal være sjovt for børnene også. Jeg har købt nogle blokke til hvert barn, så de har lidt at lave. Vi tager også alle de havespil med vi har. Jeg har hyret min søns veninde fra klassen, som barnepige, for når det bliver lidt sent, og børnene ikke kan feste mere, kan de komme hjem til min mors hus (som ligger knap 300 meter fra feststedet) og der kan de se tv, spille computer, og alt muligt... og selvfølgelig sove. Her hjælper, min søns veninde også til, hun bor sågar lige overfor, så der er også hendes forældre til hjælp.

Nu håber jeg ikke min tråd bliver for rodet.. Jeg er nemlig ret så stresset, jeg har faktisk planlagt dette bryllup siden d. 8/8 2013.. men går så meget op i detaljer, at jeg forvirrer mig selv.

Jeg vil så gerne have et super smukt bryllup, men jeg vil også gerne spare alle de steder, hvor det giver mening. Kjolen er købt brugt,og det er lysestagerne også.

Jeg har haft god tid til at kunne falde over de ting jeg ville bruge til brylluppet, så der har jeg sparet mange penge på at vente på diverse udsalg.

Invitationerne har jeg selv lavet, og jeg tror da aldrig jeg har brugt SÅ meget tid på så lidt før!! Hold op alle de elementer jeg endte med at tilføje, og brugte 3 gange så meget blonde, som først tænkt, og pludselig med lak og segl bagpå også.... sikke et pille-arbejde, så efter alt det knokleri med det, viser det sig at det dobbeltklæbende tape, jeg brugte ikke var stærkt nok, så et satinbånd sad løst da gæsterne fik invitationerne.. træls stil, efter alt det arbejde /:

Lokalerne er på en gammel og nedlagt skole, som er blevet nyrenoveret til udlejning (bare køkkenet er renoveret for 150000kr)

Kagen skal min mors veninde lave, hun er konditor, så det glæder vi os til. Vi er bare ikke sikre på hvad der skal ind i den endnu, kun at vi VIL have swiss merengue buttercream i og evt på.

Vores topfigur, er den der "True Romance"

næste gang, vil jeg skrive lidt om os, vi er jo mig på 35 og min H2B på 27 og mine 3 dejlige børn på 6,9 og 13.

Blonden for neden på billedet, skal pynte bænkene i kirken. Det er kniplet, og jeg har 35 meter af det. Det skal så hænge på enden af bænken med en simpel løs knude, med et hvidt lys ved hver bænk også.

Så blev vi gift, og vi havde en vidunderlig fest, selvfølgelig gik der noget galt..og det skal jeg nok fortælle om.. for der er virkelig noget af det der gik galt som jeg er meget ked af.

Vi valgte de 300 hvider roser fra, for jeg fik anafylaktisk shock da vi var ude og se på blomster. Så vi turde ikke. Vi fandt derimod en meget spøjs sølvfarvet busk. som selvfølgelig skulle stå i jord, så jeg syede et "etui" til de vaser der oprindeligt var til roserne.

Vi glemte alt om vores topfigur til kagen. Vi opdagede det først dagen efter ;D Men det var da heldigvis ikke det værste.

Dagen startede med at det var regnvejr. Vi havde tjekket vejrudsigten og vidste det ville gå over ved 11-tiden, hvor solen så skulle komme frem.

Vi tog op og pyntede kirken, sammen med vores datter Sofie på 6 år. Vi skulle bare hænge kniplingerne op og sætte en orkide på hver knude. Kirketjeneren Helle sørgede for lysene. Vi var vilde med resultatet.

Jeg havde selv bundet min brudebuket ud af orkideer og også knaphulsblomsterne.,Orkideerne er milde nok til at jeg åbentbart godt kan tåle dem (: Men næste da vi skulle hente dem efter vi havde været hos frisøren, viste det sig at min mor havde sat en gryde med vand i køleren, så alle blomsterne var ødelagte, de var helt slappe af kondens )`; Jeg var så ked af det. Men held i uheld, så endte det jo alligevel med at min kommende mand købte en buket til mig (; Den pyntede jeg med nogle blonder og puttede de blomster som symboliserede min mormor.

Min veninde hentede vores datter, Morten og forloveren, vores drenge blev klar sammen med mig. Min bror bandt mig ind i min kjole, som jeg havde 3 underskørter inden under plus det som allerede var syet i kjolen.

Vi fandt ud af at frisøren havde fået vendt mit slør forkert /: så det måtte min svigerinde og jeg så forsøge at vende selv.. derfor er min frisure lidt flad på toppen /: det er jeg ret ked af, men det er stadigvæk ikke det der var det værste.

Min far og stedmor kom. Han sagde "Så er far her, så er der ro" på sådan en rolig og glad måde at jeg endelig fik trukket vejret. Jeg var simpelthen helt oppe og ringe. Så proppede vi mig og min ældste søn ind i bilen, kørte lige ned forbi huset vi havde købt dagen før. og lige fik slappet af i 5-10 minutter, inden vi skulle ind i kirken.

Da vi kom op til kirken, gik det op for mig, at jeg havde glemt at øve mig i at gå i kjolen... det er ikke sådan helt let, men hvor følte jeg mig bare smuk. Da vi kom ind i kirken, var der ingen der havde styr på noget, selvom jeg havde istrueret dem 50 gange ;D

Så det fik vi lige styr på.

Vores søn Maddox på 9, gik ind først, han bar ringene i en glasæske op til forloveren derefter gik vores datter og deres kusine Eva som var blomsterpiger og kastede med blomsterbladene, de hyggede sig rigtig meget med det. De var så nuttede (;

Til sidst kom jeg, med min far på højre side og vores ældste søn Mathias på 13 på venstre.

Min bror fotograferede det hele. Han havde endda købt nyt kamera og en meget stor og dyr linse, til begivenheden. Han havde øvet sig rigtig meget og vi fik en masse smukke billeder.

Vores præst er af den sjovere type, men man kunne godt se på ham, hvor romantisk et menneske han er. Han smilte så sødt da vi skulle give hinanden ringene. endnu mere da vi skulle kysse hinanden. Han skal også konfirmere vores søn til april, og det er vi meget glade for. Han er en herlig mand. Som er en stor del af vores lille samfund.

Vores fest havde en rigtig dejlig atmosfære, det var lykkedes mig at placere alle de rigtige steder. Så alle var rigtig glade og i godt humør.

Min mand har et lidt stor familie. Hans far og mor gik fra hinanden da han var 8 måneder gammel, på en rigtig skidt måde, hvor hun efterlod Morten med hans far, uden penge og uden bilen. Mortens far fandt sammen med Mortens stedmor da han var 2 år og han fik en rigtig sød søster 3 år senere. Hans stedmor har altid været der for Morten. Så hun kom op til hovedbordet. Mortens far og stedmodren gik desværre fra hinanden da Morten var 17. Og hans far har nu en 3. som faktisk var hans skolekæreste, så på et eller andet sted er det nu også ret så nuttet (; De 2 sad også ved hovedbordet.

Hans biologiske mor og kæreste, blev placeret så langt væk som muligt. Jeg er ked af at side det, men de var altså kun med af pligt. Jeg sad ved min far og stedmor, og min mor og stedfar sad ved siden af morten far og hans kæreste.

Min bordplan lavede jeg med billeder af de kongelige porcelænsfigurer der stod på de forskellige borde. Der skrev jeg så navnene ud for figuren man skulle sidde ved (: Jeg sætter billede af den på.

Vi blev forbavsede over alle de indslag vores venner og familie kom med. Vi følte os meget elskede. Det havde vi slet ikke regnet med. Vi er jo bare stille og rolige mennesker, der tager en dag ad gangen og tingene som de kommer. Det var meget overvældende.

Det kan godt blive for mange indslag. der var 3 specifikke indslag, som vi godt kunne have undværet.. det var Mortens bio-mor (som aldrig tænker på konsekvenserne), som havde købt de der hjertelanterner, man skal sende op i luften, ikke bare 10, men 50 !!! Jeg var SÅ glad for at den vi skulle sende op ikke duede, for jeg var så bange for at der skulle gå ild i husene.. nå men det tog en evighed at få dem sendt op (dem der duede..) Jeg har også fundet ud af de er ulovlige at bruge uden en tilladelse. som hun aldrig villa have fået, da der skal være 5 kilometer til bebyggelse. Jeg var så træt af det. Hun havde også købt de der "kys bruden " og "kys gommen" sash´es som jeg personligt synes er ret kiksede, og som jeg ikke ville have på billederne. så den tog jeg af efter 2 minutter.. Da vi skulle danse vores brudevals, havde kun købt 5 konfetti kanoner, dem hvor man skal stå 5-8 meter væk.. dem gav hun børnene, som stod 1 meter fra os. den ene skød hul i loftet, og en anden gav os hylen for ørerne.. Vi kunne slet ikke nyde vores første dans !!!!!!! Det er det jeg er vildt ked af. Jeg ved simpelthen ikke hvad hun tænkte på. Og nej jeg bryder mig ikke om hende på nogen måde. Jeg kunne fortsætte med denne slags anekdoter om hende..

Heldigvis var der mange søde indslag, hilsner på hjerter, som blev hængt på et bryllupstræ (; Min søde "svigerkusine" havde tegnet et rigtig smukt træ, som alle gæsterne satte et fingeraftryk på som blade. Det blev virkelig flot. Vi fik også 2 lærreder som alle vores venner havde lavet til os på vores polterabender. Min "sviger-moste" havde lavet en quiz med 35 spørgsmål, Og vi fandt ud af at vi kender hinanden virkelig virkelig godt, for vi havde kun 4 vi ikke var enige i (; Det var alle gæsterne grundigt imponerede over (; Heldigvis var 99% af vores gæster de mest vidunderlige mennesker vi kunne ønske os i vores liv.

Nu finder jeg lige ud af det der med at tilføje billeder. I spørger bare, hvis der er noget I vil vide. Jeg har links til næsten alt.

Mit slør har jeg godt nok selv syet, men jeg har link til blonderne.

post-67638-0-21996500-1442004051_thumb.j

post-67638-0-19040800-1442004086_thumb.j

post-67638-0-75768200-1442004143_thumb.j

post-67638-0-17455600-1442004165_thumb.j

post-67638-0-35602700-1442004202_thumb.j

post-67638-0-69717500-1442004231_thumb.j

post-67638-0-59600000-1442004252_thumb.j

post-67638-0-38488000-1442004287_thumb.j

post-67638-0-84796300-1442004310_thumb.j

post-67638-0-94176500-1442004338_thumb.j

post-67638-0-58573400-1442004359_thumb.j

post-67638-0-50421000-1442004380_thumb.j

post-67638-0-05432000-1442004444_thumb.j

post-67638-0-09888800-1442004560_thumb.j

post-67638-0-84584100-1442004601_thumb.j

post-67638-0-05424300-1442004625_thumb.j

post-67638-0-10487200-1442004680_thumb.j

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej

Så vil jeg dele lidt af mit bryllup med Jer.

Først lidt af det praktiske med borde og farver..

Vi bliver 53 af 54 inviterede, min venindes mand, er navigatør på et skib, og han er desværre ikke hjemme.

Det bliver i lyseblå, sølv og hvide farver.

Vores duge bliver lyseblå, med høje lysestager af klar glas og krystal, og nogle i sølv, udover det vil vi pynte bordene med de blå og hvide kongelige porcelænsfigurer, dem har jeg altid godt kunne li, de er nu meget søde, plus de minder mig altid om min kæreste mormor, jeg mistede i 2011.

De passer også godt med bordplanen, så kan jeg henvise gæsterne til den figur de skal sidde ved, så er det nemmere, at finde sit område (:

Der kommer til at være omkring 300 hvide roser fordelt på 9 borde, samt en stak andre hvide blomster, som jeg ikke helt har besluttet mig for endnu. Det skal lige afprøves og se hvilke der passer godt sammen med roserne.

Vi har også købt nogle små flasker, som vi vil putte "kærligheds eliksir" i, noget alkohol af en slags (;

Tallerkenerne er helt hvide, og sølvfarvet bestik. Hvide servietter, med servietringe lavet af det samme blonde jeg puttede på invitationerne, så de går lidt igen.

Vores bordkort, har min H2B valgt, det er de der sommerfugle man sætter på glasset. Jamen så gør vi det skat (;

Vi får gæster med til brylluppet, som er mellem 4 og 10 år, de kommer til at sidde ved et desideret børnebord. Dem over 12, kommer og sidder hos de voksne. Til børnebordet har jeg købt batteri drevne bloklys, og jeg fylder vaserne med farveblyanter, istedet for blomster (selvfølgelig pyntes bordet også så det passet ind i temaet, men det skal være sjovt for børnene også. Jeg har købt nogle blokke til hvert barn, så de har lidt at lave. Vi tager også alle de havespil med vi har. Jeg har hyret min søns veninde fra klassen, som barnepige, for når det bliver lidt sent, og børnene ikke kan feste mere, kan de komme hjem til min mors hus (som ligger knap 300 meter fra feststedet) og der kan de se tv, spille computer, og alt muligt... og selvfølgelig sove. Her hjælper, min søns veninde også til, hun bor sågar lige overfor, så der er også hendes forældre til hjælp.

Nu håber jeg ikke min tråd bliver for rodet.. Jeg er nemlig ret så stresset, jeg har faktisk planlagt dette bryllup siden d. 8/8 2013.. men går så meget op i detaljer, at jeg forvirrer mig selv.

Jeg vil så gerne have et super smukt bryllup, men jeg vil også gerne spare alle de steder, hvor det giver mening. Kjolen er købt brugt,og det er lysestagerne også.

Jeg har haft god tid til at kunne falde over de ting jeg ville bruge til brylluppet, så der har jeg sparet mange penge på at vente på diverse udsalg.

Invitationerne har jeg selv lavet, og jeg tror da aldrig jeg har brugt SÅ meget tid på så lidt før!! Hold op alle de elementer jeg endte med at tilføje, og brugte 3 gange så meget blonde, som først tænkt, og pludselig med lak og segl bagpå også.... sikke et pille-arbejde, så efter alt det knokleri med det, viser det sig at det dobbeltklæbende tape, jeg brugte ikke var stærkt nok, så et satinbånd sad løst da gæsterne fik invitationerne.. træls stil, efter alt det arbejde /:

Lokalerne er på en gammel og nedlagt skole, som er blevet nyrenoveret til udlejning (bare køkkenet er renoveret for 150000kr)

Kagen skal min mors veninde lave, hun er konditor, så det glæder vi os til. Vi er bare ikke sikre på hvad der skal ind i den endnu, kun at vi VIL have swiss merengue buttercream i og evt på.

Vores topfigur, er den der "True Romance"

næste gang, vil jeg skrive lidt om os, vi er jo mig på 35 og min H2B på 27 og mine 3 dejlige børn på 6,9 og 13.

Blonden for neden på billedet, skal pynte bænkene i kirken. Det er kniplet, og jeg har 35 meter af det. Det skal så hænge på enden af bænken med en simpel løs knude, med et hvidt lys ved hver bænk også.

Så blev vi gift, og vi havde en vidunderlig fest, selvfølgelig gik der noget galt..og det skal jeg nok fortælle om.. for der er virkelig noget af det der gik galt som jeg er meget ked af.

Vi valgte de 300 hvider roser fra, for jeg fik anafylaktisk shock da vi var ude og se på blomster. Så vi turde ikke. Vi fandt derimod en meget spøjs sølvfarvet busk. som selvfølgelig skulle stå i jord, så jeg syede et "etui" til de vaser der oprindeligt var til roserne.

Vi glemte alt om vores topfigur til kagen. Vi opdagede det først dagen efter ;D Men det var da heldigvis ikke det værste.

Dagen startede med at det var regnvejr. Vi havde tjekket vejrudsigten og vidste det ville gå over ved 11-tiden, hvor solen så skulle komme frem.

Vi tog op og pyntede kirken, sammen med vores datter Sofie på 6 år. Vi skulle bare hænge kniplingerne op og sætte en orkide på hver knude. Kirketjeneren Helle sørgede for lysene. Vi var vilde med resultatet.

Jeg havde selv bundet min brudebuket ud af orkideer og også knaphulsblomsterne.,Orkideerne er milde nok til at jeg åbentbart godt kan tåle dem (: Men næste da vi skulle hente dem efter vi havde været hos frisøren, viste det sig at min mor havde sat en gryde med vand i køleren, så alle blomsterne var ødelagte, de var helt slappe af kondens )`; Jeg var så ked af det. Men held i uheld, så endte det jo alligevel med at min kommende mand købte en buket til mig (; Den pyntede jeg med nogle blonder og puttede de blomster som symboliserede min mormor.

Min veninde hentede vores datter, Morten og forloveren, vores drenge blev klar sammen med mig. Min bror bandt mig ind i min kjole, som jeg havde 3 underskørter inden under plus det som allerede var syet i kjolen.

Vi fandt ud af at frisøren havde fået vendt mit slør forkert /: så det måtte min svigerinde og jeg så forsøge at vende selv.. derfor er min frisure lidt flad på toppen /: det er jeg ret ked af, men det er stadigvæk ikke det der var det værste.

Min far og stedmor kom. Han sagde "Så er far her, så er der ro" på sådan en rolig og glad måde at jeg endelig fik trukket vejret. Jeg var simpelthen helt oppe og ringe. Så proppede vi mig og min ældste søn ind i bilen, kørte lige ned forbi huset vi havde købt dagen før. og lige fik slappet af i 5-10 minutter, inden vi skulle ind i kirken.

Da vi kom op til kirken, gik det op for mig, at jeg havde glemt at øve mig i at gå i kjolen... det er ikke sådan helt let, men hvor følte jeg mig bare smuk. Da vi kom ind i kirken, var der ingen der havde styr på noget, selvom jeg havde istrueret dem 50 gange ;D

Så det fik vi lige styr på.

Vores søn Maddox på 9, gik ind først, han bar ringene i en glasæske op til forloveren derefter gik vores datter og deres kusine Eva som var blomsterpiger og kastede med blomsterbladene, de hyggede sig rigtig meget med det. De var så nuttede (;

Til sidst kom jeg, med min far på højre side og vores ældste søn Mathias på 13 på venstre.

Min bror fotograferede det hele. Han havde endda købt nyt kamera og en meget stor og dyr linse, til begivenheden. Han havde øvet sig rigtig meget og vi fik en masse smukke billeder.

Vores præst er af den sjovere type, men man kunne godt se på ham, hvor romantisk et menneske han er. Han smilte så sødt da vi skulle give hinanden ringene. endnu mere da vi skulle kysse hinanden. Han skal også konfirmere vores søn til april, og det er vi meget glade for. Han er en herlig mand. Som er en stor del af vores lille samfund.

Vores fest havde en rigtig dejlig atmosfære, det var lykkedes mig at placere alle de rigtige steder. Så alle var rigtig glade og i godt humør.

Min mand har et lidt stor familie. Hans far og mor gik fra hinanden da han var 8 måneder gammel, på en rigtig skidt måde, hvor hun efterlod Morten med hans far, uden penge og uden bilen. Mortens far fandt sammen med Mortens stedmor da han var 2 år og han fik en rigtig sød søster 3 år senere. Hans stedmor har altid været der for Morten. Så hun kom op til hovedbordet. Mortens far og stedmodren gik desværre fra hinanden da Morten var 17. Og hans far har nu en 3. som faktisk var hans skolekæreste, så på et eller andet sted er det nu også ret så nuttet (; De 2 sad også ved hovedbordet.

Hans biologiske mor og kæreste, blev placeret så langt væk som muligt. Jeg er ked af at side det, men de var altså kun med af pligt. Jeg sad ved min far og stedmor, og min mor og stedfar sad ved siden af morten far og hans kæreste.

Min bordplan lavede jeg med billeder af de kongelige porcelænsfigurer der stod på de forskellige borde. Der skrev jeg så navnene ud for figuren man skulle sidde ved (: Jeg sætter billede af den på.

Vi blev forbavsede over alle de indslag vores venner og familie kom med. Vi følte os meget elskede. Det havde vi slet ikke regnet med. Vi er jo bare stille og rolige mennesker, der tager en dag ad gangen og tingene som de kommer. Det var meget overvældende.

Det kan godt blive for mange indslag. der var 3 specifikke indslag, som vi godt kunne have undværet.. det var Mortens bio-mor (som aldrig tænker på konsekvenserne), som havde købt de der hjertelanterner, man skal sende op i luften, ikke bare 10, men 50 !!! Jeg var SÅ glad for at den vi skulle sende op ikke duede, for jeg var så bange for at der skulle gå ild i husene.. nå men det tog en evighed at få dem sendt op (dem der duede..) Jeg har også fundet ud af de er ulovlige at bruge uden en tilladelse. som hun aldrig villa have fået, da der skal være 5 kilometer til bebyggelse. Jeg var så træt af det. Hun havde også købt de der "kys bruden " og "kys gommen" sash´es som jeg personligt synes er ret kiksede, og som jeg ikke ville have på billederne. så den tog jeg af efter 2 minutter.. Da vi skulle danse vores brudevals, havde kun købt 5 konfetti kanoner, dem hvor man skal stå 5-8 meter væk.. dem gav hun børnene, som stod 1 meter fra os. den ene skød hul i loftet, og en anden gav os hylen for ørerne.. Vi kunne slet ikke nyde vores første dans !!!!!!! Det er det jeg er vildt ked af. Jeg ved simpelthen ikke hvad hun tænkte på. Og nej jeg bryder mig ikke om hende på nogen måde. Jeg kunne fortsætte med denne slags anekdoter om hende..

Heldigvis var der mange søde indslag, hilsner på hjerter, som blev hængt på et bryllupstræ (; Min søde "svigerkusine" havde tegnet et rigtig smukt træ, som alle gæsterne satte et fingeraftryk på som blade. Det blev virkelig flot. Vi fik også 2 lærreder som alle vores venner havde lavet til os på vores polterabender. Min "sviger-moste" havde lavet en quiz med 35 spørgsmål, Og vi fandt ud af at vi kender hinanden virkelig virkelig godt, for vi havde kun 4 vi ikke var enige i (; Det var alle gæsterne grundigt imponerede over (; Heldigvis var 99% af vores gæster de mest vidunderlige mennesker vi kunne ønske os i vores liv.

Nu finder jeg lige ud af det der med at tilføje billeder. I spørger bare, hvis der er noget I vil vide. Jeg har links til næsten alt.

Mit slør har jeg godt nok selv syet, men jeg har link til blonderne.

post-67638-0-91047000-1442004767_thumb.j

post-67638-0-40082500-1442004788_thumb.j

post-67638-0-99173600-1442004810_thumb.j

post-67638-0-62737200-1442004838_thumb.j

post-67638-0-42683800-1442004860_thumb.j

post-67638-0-91612800-1442004879_thumb.j

post-67638-0-97988200-1442004902_thumb.j

post-67638-0-28876100-1442004934_thumb.j

post-67638-0-98468700-1442004983_thumb.j

post-67638-0-02213300-1442005009_thumb.j

post-67638-0-04320500-1442005034_thumb.j

post-67638-0-34556100-1442005068_thumb.j

post-67638-0-61388100-1442005108_thumb.j

post-67638-0-26084400-1442005134_thumb.j

post-67638-0-21197900-1442005178_thumb.j

post-67638-0-17710700-1442005202_thumb.j

post-67638-0-88075200-1442005236_thumb.j

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Det kan godt blive for mange indslag. der var 3 specifikke indslag, som vi godt kunne have undværet.. det var Mortens bio-mor (som aldrig tænker på konsekvenserne), som havde købt de der hjertelanterner, man skal sende op i luften, ikke bare 10, men 50 !!! Jeg var SÅ glad for at den vi skulle sende op ikke duede, for jeg var så bange for at der skulle gå ild i husene.. nå men det tog en evighed at få dem sendt op (dem der duede..) Jeg har også fundet ud af de er ulovlige at bruge uden en tilladelse. som hun aldrig villa have fået, da der skal være 5 kilometer til bebyggelse. Jeg var så træt af det. Hun havde også købt de der "kys bruden " og "kys gommen" sash´es som jeg personligt synes er ret kiksede, og som jeg ikke ville have på billederne. så den tog jeg af efter 2 minutter.. Da vi skulle danse vores brudevals, havde kun købt 5 konfetti kanoner, dem hvor man skal stå 5-8 meter væk.. dem gav hun børnene, som stod 1 meter fra os. den ene skød hul i loftet, og en anden gav os hylen for ørerne.. Vi kunne slet ikke nyde vores første dans !!!!!!! Det er det jeg er vildt ked af. Jeg ved simpelthen ikke hvad hun tænkte på. Og nej jeg bryder mig ikke om hende på nogen måde. Jeg kunne fortsætte med denne slags anekdoter om hende..

Uanset "hvor meget" du kan lide hende så se sådan på det at hun har gjort det i en god mening. For nogle år siden var fyrværkeri meget brugt til bryllupsfester og så kom lanternerne. .:) Ingen af delene bliver nogensinde min livret. En ting er det med sikkerheden men som du også selv siger tager det tid. Der er ikke tid til at sætte lanterner op inden brudevalsen og så må det ske efter. På et tidspunkt hvor folk - formentlig - er mere motiveret for at danse. Lidt ligesom med bryllupskager der serveres efter brudevalsen. Det bliver - set med mine øjne som udøver - let en rodet forestilling med mange afbræk.

Jeg forstår heller ikke hvordan man kan forsvare at skyde konfetti af - eller kaste med ris - under en brudevals. Nu er der tæpper på gulvet men havde vi talt om blanke gulve ville det være direkte livsfarligt. Har før måttet bede nogle om at tage en kost for at få ryddet et dansegulv for ris netop af hensyn til sikkerheden.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer